Dereceli şeffaf lens almayı düşünüyorum sizce sağlıklı olur mu?

Dereceli şeffaf lens almayı düşünüyorum..Sağlıklı olur mu? Kullanan var mı? Gözlük pek qüzel durmuyor

Merhaba, lens tabi ki gozluk kadar saglikli deil ama bi tehlike de arz etmiyor. Tabi kisiden kisiye degisebiliyor. Ben 4senedir dereceli seffaf lens kullaniyorum. Miyop ve astigmat var bende. İlk goz hastanesine gttgmde lens icin muayene oldm ve lensin alerji yapip yapmadgini filan kontrol ettiler. Daha snra doktorum johnson&johnson lens markasini onerdi ve 4senedir ayni markayi kullaniyorum. Bence bi skntı olmaz ama lens muayenesi olmadan kullanmayn, sadece gozluk muayenesi olursaniz iui olmayablr; kaldi ki lens ve gozluk derecesi birebir ayni olmuyor.

peki fiyatı ne kadar??

bazıları net olmadığını söylüyor markadan markaya değişir mi yani

bazıları net olmadığını söylüyor markadan markaya değişir mi yani

Dedgm gbi 4senedr ayni markayi kullandgmdan diger markalarla kyaslama yapamam. Fakat goz onemli bi organ, risk alp adi lens de kullanmamak gerekr. Ben senelk alyrm lensimi, bu sene subat aynda aldm enson, bi senelik lens (12 sag 12 de sol olmak uzere) 285lirqya almstm yanlmiyorsam.

merhaba canım 5 yıldır lens kullanıyorum ondan önce 4 yıllık bi gözlük kullanmışığım var ilk lens kullandığımda lensler gözümü kızarttı sürekli yaşarıyordu mikroptur alışmadır derken 1 ay öyle kullandım sonra dayanamayıp doktora gittim bazı gözlere kuruluk yapar dedi ve suni gözyaşı verdi ağlaya ağlaya kurumuş sanırım ondan sonra düzeldi ve bi sorun yaşamadım çok şükür. Ayrıca gözlük numaram sürekli değişirdi ama lenslerle sabitlendi her muayeneye gittiğimde aynı olması sevindiriyo beni bide şu astigmatlı gözler için renkli lens çıkarsalar ya ne güzel olur madem lens takıyoruz lenklisini de takalım di mi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…