sınav süresi bittikten sonra kodlama yapmak ya da işaretlenmiş bir soruyu silmek, temizlemek de yasak. dediğiniz şey kameradan anlaşılsa bile onu kurtaracak bir durum değil maalesef.Bir de kamerada bu soruyu sınav süresinde çözdüğü, sınav bitti dendikten sonraki 2 saniyede yaptığı işaretlemenin zaten çözülmüş ve işaretlenmiş bir soruda yapıldığı anlaşılır mı sizce?
Soruyu daha önceden çözüp işaretlediği için kenarı silinen yuvarlağı netleştirmek istemiş maalesef.1 soru için neden bu kadar cesur oldu ki?
Evet orada onlerinde fotolu kagitlar var yaninda yaziyor mesela sinav suresi bittiginde isaretlemeye devam etti gibi şiklar var ..onu isaretliyor ..yani iptal sebebi..esim gorevliydi..Merhaba kızlar. Arkadaşım bugün kpss'ye girdi. Sınavda elleri terlediği için optik formda işaretledikleri dağılmış. Silebildiği kadar silmiş. Sonra sınav bitince kitapçıklar kapanmış, o da kapatmış. Bulaşan yerleri silerken yarısını sildiği bir soru gözüne çarpmış optikte. Kitapçığı falan açmadan bu yarısı silik soruyu optikte yeniden kodlamış netleşsin diye. Sınav görevlisi "bildirmek zorundayım" demiş. Ancak tutanak vs tutulmamış. İnternette sınavda tutulmasa bile tutanak tutulabileceği yazıyor. Sizce ne olur bu işin sonu? Gitti mi sınav? Belki sınav görevlileri vardır diye sormak istedim.
Bir de kamerada bu soruyu sınav süresinde çözdüğü, sınav bitti dendikten sonraki 2 saniyede yaptığı işaretlemenin zaten çözülmüş ve işaretlenmiş bir soruda yapıldığı anlaşılır mı sizce?
E tabi ben de mesela sınav bitmiştir dedim çocuk kitapçığa işaretledi tam optige geçirecekti süre bitti, bana bakti hani izin verin işaretleyeyim diye içim acıyarak maalesef izin veremedim hem onca insanın hakkı söz konusu hem de sınıftan birisi şikayet etse ösym'ye beni savunmaya çağırırlar yani. Öğretmen de kendi tarafınca haklı maalesef kiAmacim yargilamak degil . Bende girdim bugun sinava ama ben kalemi biraktiktan sonra baska birinin halen isaretleme yaptigini gorsem kendime haksizlik kabul ederdim. Sonucta herkes ayni stresi ve yetistirememe kaygisi yasiyor,o zaman herkes aynisini yapar .
Evet gorevli hakli bencede. Ne kadar sacma bir sistemde olsa herkesin umutlari oradaki sorulara bagli. Sinavi iptal edilsin yine istemem ama insanlarin birbirlerinin haklarina artik saygi duymasi gerekiyorE tabi ben de mesela sınav bitmiştir dedim çocuk kitapçığa işaretledi tam optige geçirecekti süre bitti, bana bakti hani izin verin işaretleyeyim diye içim acıyarak maalesef izin veremedim hem onca insanın hakkı söz konusu hem de sınıftan birisi şikayet etse ösym'ye beni savunmaya çağırırlar yani. Öğretmen de kendi tarafınca haklı maalesef ki
Merhabalar hocam, ben de aynı durumdayım. Arkadaşınızın akıbeti noldu? Kabul edildi mi sınavı? Ne olur cevap verin acilMerhaba kızlar. Arkadaşım bugün kpss'ye girdi. Sınavda elleri terlediği için optik formda işaretledikleri dağılmış. Silebildiği kadar silmiş. Sonra sınav bitince kitapçıklar kapanmış, o da kapatmış. Bulaşan yerleri silerken yarısını sildiği bir soru gözüne çarpmış optikte. Kitapçığı falan açmadan bu yarısı silik soruyu optikte yeniden kodlamış netleşsin diye. Sınav görevlisi "bildirmek zorundayım" demiş. Ancak tutanak vs tutulmamış. İnternette sınavda tutulmasa bile tutanak tutulabileceği yazıyor. Sizce ne olur bu işin sonu? Gitti mi sınav? Belki sınav görevlileri vardır diye sormak istedim.
Bir de kamerada bu soruyu sınav süresinde çözdüğü, sınav bitti dendikten sonraki 2 saniyede yaptığı işaretlemenin zaten çözülmüş ve işaretlenmiş bir soruda yapıldığı anlaşılır mı sizce?
Merhaba evet kabul edilmiştiMerhabalar hocam, ben de aynı durumdayım. Arkadaşınızın akıbeti noldu? Kabul edildi mi sınavı? Ne olur cevap verin acil