Derdimiz covid

Benim oğlum 5 yaşında geçirdi o olunca benden geçtiğini anladım çünkü çalışıyorum.. 1 gün ateşi oldu bitti.. Benim daha ağırdı bir de hasta iken hem kendine hem çocuğuna bakabilmek daha zorluyor. Atlatırsınız hemen inşallah..

Evet benim oğlum da ateşlendi bugün dünde ben kötüydüm akşama kadar uyudum halsizlikten

Merhaba, korkmayın. Çocuğunuzla ilgilenin. Özel bir rahatsızlığı yok ise sorunsuz atlatacaktır. Söz dinleyecek derdini anlatacak yaşta. Kekik suyu, kekik çayı önermişti arkadaşlar bize. C vitamini aldık. D vitamini almadık yaz ayındayız depolamışızdır fazlası zarar diye. Doktor özel birşey söylediyse onu yapın.

Evet araştırıyorum bende duymuştum kekik çayı diye.birde zeytin yaprağı çayı diye bişey okudum ne kadar doğru ise.deneyecegim bakalım hepsini sifamiz hangisinden gelir ise hayırlısı ile

Çok geçmiş olsun endişelenmeyin. Aile doktorunuza danışın bu konuda. İlaç takviyesi gerekiyorsa ihmal etmeyin. Bol bol vitamin alsın.

Evet araştırıyorum bende duymuştum kekik çayı diye.birde zeytin yaprağı çayı diye bişey okudum ne kadar doğru ise.deneyecegim bakalım hepsini sifamiz hangisinden gelir ise hayırlısı ile
Kekik çayının fazlası tehlikelidir. Ciğerlerinde bir sorun yoksa kolayca atlatacaktir. Sık sık ateşini ölçün. Her gün duş alsın. Suyunun içerisine sirke ve limon koyun tabi abartmadan 1 2 damla. Vitamin zaten alıyormuş. Cok gecmis olsun acil şifalar diliyorum

İnşallah teşekkür ederim bilgilendirme için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…