merhabalar kızlar ;
derdim büyük nerden baslim neresini anlatayımmm bilmiorummm kiii . herkesin derdine çareler buluosunuz birde beni dinleyinnn ne diceksiniz sizlerin fikirlerini önemsiyorum .
bundn 5 yıl önce biri ile tanıştımm .çok güzel giden bir ilişkim vardı . zaman öle güzel geçiodu kii ama geceleri dışarı çıkması çıktığı zamannn ilgisiz olmasıııı bi yerden sora yoruodu . en önemlisi de biz ayrı şehirlerdeyiz zatennn sürekli görüşme imkanımız yok. geçen sene askerden geldiii. offf offf bi kere çok sinirliiii , kuralcı makyaj yapma , facebook açmaaa , benden baska erkekle konuşma herşeyine katlandımm çok seviyorum çünkü aama bir süre sora çekilmez oluo boğuluo insannn nese biz bununlaa 2 ay önce ayrıldık .
biliorum çok erken ama hayatıma biri girdi şimdi çivi çiviyi söker mantığı ileee kabul ettim bende paldır küldür oldu anlamadım bileee ahhh beee amaa mutlumuyum hayır , eğer daha önce 5 yıl çıktığım çocukla olmasaydım bununla çok mutlu olurdum. anlayışlı kibar çok da sevio beniiii ama diğeri de sürekli mesaj yazıo arıyor unutturmuo kendini kafayı yemek üzereyim ne olur akıl verin bana ben ne yapayım çokda seviorummmmm amaaa üzülüorum daaa onunlaaaa her akşamın bir gündüzü vardır demi kızlar(
cnm eski erkek arkadaşın aynı bnm erkek arkadaşım aynı ya:)
daha 3 saat önce fotomu beğeniolar msj atıolar bilmem ne diye
face kavgası ettik yok kapanacakmış yok katil olacakmış ya her
kes herkesi beğeniyor ne var bunda anlamıyorum ki
zaten kapalıydı kaç aydır yeni açmıştım daha ama yine kapanacak
sanırımmakyajın yanında giyside sorun bizde hep kıskançlık
ii hoşta vallahi çok sıkıldım bunaldım bende ya o kadar ii anlıyorum ki
senii
snn hatan 2 ay gibi kısa sürede hayatına birini sokmuş olman 5 yıllık bi
ilişkiyi nasıl çiğnedinbekleseydin azıcık
hem eski sevgilin biliyor mu hayatında birinin olduğunu?
Bence ikisini de hayatından çıkarıp kafanı dinle biraz.
Şuan ki beraber olduğun çocuğa yazık,sevmiyorsun madem daha fazla oyalama onu.
Diğeriylede mutlu değilmişsin ömür boyu çekemezsin herhalde.
çıksa kfamdan çıkarcam daaa özlüorummm kendini sürekli hatırlatıo bana
Özlemen normal kolaymı kaç yıllık ilişki.
Sana ulaşmasını engelle bir şekilde ozaman,tabi gerçekten hayatından çıkarmak istiyorsan
orasıda ayrı bi muammaya cnmzaten farklı şehirlerdeizzzz
ben çok karışığım cnmmm yaaa sağlıklı karar veremiorum şuan o yüzden ne yapmam gerek die soruorum yaaa sizlere
iyi git sevdiğinle evlen o zaman. eşi ve ailesi kısmında okuruz artık yazdıklarını.(yok dayak yedim,yok balkona çıkmam yasak vs) deli misin kızım sen? bu kadar baskıcı adamdan koca olur mu? hayatı zindan eder ne aşk ne meşk düşünürsün. bulmuşsun işte mülayim çocuğu daha ne düşünüyorsun? (gerçi onunda değişmeme garantisi yok ) özgüveni sağlam erkek öyle kıskançlık falan yapmaz. akılını başına devşir bence. abla tavsiyesi.
ablacımmm bende akıl istiorum işteeee orta kaldımm ama çok da seviorummm kendini sürekli hatırlatıo bana
iyi git sevdiğinle evlen o zaman. eşi ve ailesi kısmında okuruz artık yazdıklarını.(yok dayak yedim,yok balkona çıkmam yasak vs) deli misin kızım sen? bu kadar baskıcı adamdan koca olur mu? hayatı zindan eder ne aşk ne meşk düşünürsün. bulmuşsun işte mülayim çocuğu daha ne düşünüyorsun? (gerçi onunda değişmeme garantisi yok ) özgüveni sağlam erkek öyle kıskançlık falan yapmaz. akılını başına devşir bence. abla tavsiyesi.