Derdimin çaresi var mıdır acaba?

derin_ask

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
7
0
merhabalar kızlar ;

derdim büyük nerden baslim neresini anlatayımmm bilmiorummm kiii . herkesin derdine çareler buluosunuz birde beni dinleyinnn ne diceksiniz sizlerin fikirlerini önemsiyorum .

bundn 5 yıl önce biri ile tanıştımm .çok güzel giden bir ilişkim vardı . zaman öle güzel geçiodu kii ama geceleri dışarı çıkması çıktığı zamannn ilgisiz olmasıııı bi yerden sora yoruodu . en önemlisi de biz ayrı şehirlerdeyiz zatennn sürekli görüşme imkanımız yok. geçen sene askerden geldiii. offf offf bi kere çok sinirliiii , kuralcı makyaj yapma , facebook açmaaa , benden baska erkekle konuşma herşeyine katlandımm çok seviyorum çünkü aama bir süre sora çekilmez oluo boğuluo insannn nese biz bununlaa 2 ay önce ayrıldık .

biliorum çok erken ama hayatıma biri girdi şimdi çivi çiviyi söker mantığı ileee kabul ettim bende paldır küldür oldu anlamadım bileee ahhh beee amaa mutlumuyum hayır , eğer daha önce 5 yıl çıktığım çocukla olmasaydım bununla çok mutlu olurdum. anlayışlı kibar çok da sevio beniiii ama diğeri de sürekli mesaj yazıo arıyor unutturmuo kendini kafayı yemek üzereyim ne olur akıl verin bana ben ne yapayım çokda seviorummmmm amaaa üzülüorum daaa onunlaaaa her akşamın bir gündüzü vardır demi kızlar :KK43:(

merhabalar kızlar ;

derdim büyük nerden baslim neresini anlatayımmm bilmiorummm kiii . herkesin derdine çareler buluosunuz birde beni dinleyinnn ne diceksiniz sizlerin fikirlerini önemsiyorum .

bundn 5 yıl önce biri ile tanıştımm .çok güzel giden bir ilişkim vardı . zaman öle güzel geçiodu kii ama geceleri dışarı çıkması çıktığı zamannn ilgisiz olmasıııı bi yerden sora yoruodu . en önemlisi de biz ayrı şehirlerdeyiz zatennn sürekli görüşme imkanımız yok. geçen sene askerden geldiii. offf offf bi kere çok sinirliiii , kuralcı makyaj yapma , facebook açmaaa , benden baska erkekle konuşma herşeyine katlandımm çok seviyorum çünkü aama bir süre sora çekilmez oluo boğuluo insannn nese biz bununlaa 2 ay önce ayrıldık .

biliorum çok erken ama hayatıma biri girdi şimdi çivi çiviyi söker mantığı ileee kabul ettim bende paldır küldür oldu anlamadım bileee ahhh beee amaa mutlumuyum hayır , eğer daha önce 5 yıl çıktığım çocukla olmasaydım bununla çok mutlu olurdum. anlayışlı kibar çok da sevio beniiii ama diğeri de sürekli mesaj yazıo arıyor unutturmuo kendini kafayı yemek üzereyim ne olur akıl verin bana ben ne yapayım çokda seviorummmmm amaaa üzülüorum daaa onunlaaaa her akşamın bir gündüzü vardır demi kızlar :KK43:(

cnm eski erkek arkadaşın aynı bnm erkek arkadaşım aynı ya:)
daha 3 saat önce fotomu beğeniolar msj atıolar bilmem ne diye
face kavgası ettik yok kapanacakmış yok katil olacakmış ya her
kes herkesi beğeniyor ne var bunda anlamıyorum ki
zaten kapalıydı kaç aydır yeni açmıştım daha ama yine kapanacak
sanırım:KK43:makyajın yanında giyside sorun bizde hep kıskançlık
ii hoşta vallahi çok sıkıldım bunaldım bende ya o kadar ii anlıyorum ki
senii
snn hatan 2 ay gibi kısa sürede hayatına birini sokmuş olman 5 yıllık bi
ilişkiyi nasıl çiğnedin:KK53::KK53:bekleseydin azıcık
hem eski sevgilin biliyor mu hayatında birinin olduğunu?

Bence ikisini de hayatından çıkarıp kafanı dinle biraz.
Şuan ki beraber olduğun çocuğa yazık,sevmiyorsun madem daha fazla oyalama onu.
Diğeriylede mutlu değilmişsin ömür boyu çekemezsin herhalde.

cnm eski erkek arkadaşın aynı bnm erkek arkadaşım aynı ya:)
daha 3 saat önce fotomu beğeniolar msj atıolar bilmem ne diye
face kavgası ettik yok kapanacakmış yok katil olacakmış ya her
kes herkesi beğeniyor ne var bunda anlamıyorum ki
zaten kapalıydı kaç aydır yeni açmıştım daha ama yine kapanacak
sanırım:KK43:makyajın yanında giyside sorun bizde hep kıskançlık
ii hoşta vallahi çok sıkıldım bunaldım bende ya o kadar ii anlıyorum ki
senii
snn hatan 2 ay gibi kısa sürede hayatına birini sokmuş olman 5 yıllık bi
ilişkiyi nasıl çiğnedin:KK53::KK53:bekleseydin azıcık
hem eski sevgilin biliyor mu hayatında birinin olduğunu?

unutamıorum ki cnmmm çivi çivi söker mi acaba dedim sadeece ama hatamı yaptım bilmiorum :/

Bence ikisini de hayatından çıkarıp kafanı dinle biraz.
Şuan ki beraber olduğun çocuğa yazık,sevmiyorsun madem daha fazla oyalama onu.
Diğeriylede mutlu değilmişsin ömür boyu çekemezsin herhalde.

çıksa kfamdan çıkarcam daaa özlüorummm kendini sürekli hatırlatıo bana

iyi git sevdiğinle evlen o zaman. eşi ve ailesi kısmında okuruz artık yazdıklarını.(yok dayak yedim,yok balkona çıkmam yasak vs) deli misin kızım sen? bu kadar baskıcı adamdan koca olur mu? hayatı zindan eder ne aşk ne meşk düşünürsün. bulmuşsun işte mülayim çocuğu daha ne düşünüyorsun? (gerçi onunda değişmeme garantisi yok ) özgüveni sağlam erkek öyle kıskançlık falan yapmaz. akılını başına devşir bence. abla tavsiyesi. :KK14:

iyi git sevdiğinle evlen o zaman. eşi ve ailesi kısmında okuruz artık yazdıklarını.(yok dayak yedim,yok balkona çıkmam yasak vs) deli misin kızım sen? bu kadar baskıcı adamdan koca olur mu? hayatı zindan eder ne aşk ne meşk düşünürsün. bulmuşsun işte mülayim çocuğu daha ne düşünüyorsun? (gerçi onunda değişmeme garantisi yok ) özgüveni sağlam erkek öyle kıskançlık falan yapmaz. akılını başına devşir bence. abla tavsiyesi. :KK14:

ablacımmm bende akıl istiorum işteeee orta kaldımm ama çok da seviorummm kendini sürekli hatırlatıo bana :KK43:

ablacımmm bende akıl istiorum işteeee orta kaldımm ama çok da seviorummm kendini sürekli hatırlatıo bana :KK43:

telefonunu değiştirir, face inin kapatırsan hatırlatamaz.
sen de kaşınıyosun bence.sonradan çoook pişman olursun baştan söylemesi. annene anlat bakalım ne diyecek. ya da şöyle 20 yıldır falan evli olan bi tanıdığına.
daha evlenmeden bu kadar değişen adamı evlendikten sonra anca ısınmak için sobaya atasın odun niyetine. sana güvenmeyen,saygı duymayan adama nasıl aşık olursun anlamıyorum. hiç mi kendine saygın yok.
dünya onun etrafında dönmüyor ki. ondan çok daha zeki, yakışıklı, başarılı ve medeni bir sürü erkek var piyasada. sen de ilerde en zeki,yakışıklı-güzel,başarılı çocuğu yapmak için en doğru olanı seçmelisin.
hadi mantığın söylemiyor bunları hormonlarının söylemesi lazım. daha baştan olabilecek en kötü tercihi yapmak üzeresin. hadi evlendikten sonra değişse falan bi derece anlarım. ama sen bile bile lades diyorsun. hakkında hayırlısı ablacım.

Ayrıldığın erkek arkadaşına dönersen biten her şey yine başlayacak, o sınırlamalar, yasaklar vs. Bunu kaldırabileceğini düşünüyorsan ömrün boyunca buyur yol senin... :KK14: Yok yapamam, aynı şeyleri sil baştan çekemem diyorsan kısa bir zaman geçmiş olsa da buraya kadar gelmişsin, pes etme yoluna devam et. Şuan görüştüğün kişinin de hakkına girme, kendini kabuğuna çek, düşün, taşın, dinlen bir.. :KK34:Şuanda yeni bir ilişki senin eski ilişkinin çıkmazına sürüklemekten başka işe yaramaz ve her seferin de daha çok yaralanırsın... :KK19:

valla ya hay agzına saglık bende aynısını yazacaktım face degılkı begeneyım.halada cevap asıgım unutturmuyo kendını dıyo ya.evlensınde okuyalım neler yasamıs dımı.bakalım ask mesk kalıyomu evlendıkten sonra bu tur ezıyetlerı yasayınca.kafanı vurusun alımallah duvarlara bılıyodum nıye boyle yaptım dıye.kac kacabıldıgın kadar bu cocuktan

Allah daha başka dert vermesin canım. 5 yıllık bir ilişki sonuçta özlemen, üzülmen vs. gayet normal fakat şuan bu duygular içindeyken başkasıyla konuşarak hata yapıyosun bence kaybetmek istemiyosan biraz zaman iste yada ayrıl. bi silkelen kendine gel ne istediğini bil evvela. Tamamen kafandan attıp kendinden emin olduktan sonra ilişkiye başlayabilirsin ancak. Hayatında ki boşluğu veyahutta duygularım diner vs. gibilerinden kimsenin vebalini alma canım belki o kişi de seni sevmiştir. 5 senelik konuştuğun sevdiğin kişiye gelince de ondan değişmesi bekleme. Bir insan değişmez. Ya olduğu gibi kabulleniceksin yada hayatından atıp bitiriceksin. Seviyorum deyip olduğu gibi kabullendiğini düşüncek olursan evlendikten sonra bu huyları dahada çekilmez bi hal alıp seni iyce bunaltıcaktır ve zamanla ondan soğutucaktır. Karşında böyle bi adam olduğu için de sevgin zamanla biticektir elbet. Sevgi bittiği zamanda hiç kaldıramazsın evliliğin çıkmaz bi yol alır. Peygamber Efendimiz (sav.) buyurmuşlar; Dağın dağ ile yer değiştiği görülmüştür ama bi insanın huy değiştiği görülmemiştir. O yüzden değişmesini bekleme hiç. Seviyorum diye kendi duygularını, benliğini hiçe sayma derim. Zamanı gelince iyi biri çıkar karşına onada alışırsın seversin, sana güzel davrandıktan sonra neden olmasın.. Kimse bulunmaz hint kumaşı sanmasın kendini gün gelince vurucaksın makası tatlım.. :KK34:

X