Derdimi paylaşamıyorum....Mutluyum

clochette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
844
2
96
Bursa
benim butun sorunum hic bir zaman samimi olmadigim kimseye derdimi anlatamiyorum mesela dun annem ameliyat oldu ben yaninda olamadim bunu sizlere anlatamadim bugun annemin ayaga kalkti haberiyle ucarak sevincimi paylasmak adina actim bu konuyu yani anlayacaginiz derdim olunca burayada yazamiyorum kimseyede diyemiyorum ama sevincim oldugunda herkesle paylasiyorum
annemin son durumunu da aktarayim dun sabah guatr ameliyati oldu ameliyat 3bucuk saat surdu ameliyatdan cikinca yari uyur yari uyanik halde kardesime ablani ara iyi oldugumu soyle demis yari sesiyle yari hareketleriyle falan geri uyumus canim annem hep akli cocuklarinda
unutmadan sunuda soyliyeyimde gulun fikra gibi ya biraz once annem yataktan kalkip size cay yapayim demiskaydirigubbakcemile3 herkes hem gulmus hemde tutup geri yatirmislar cunku dun yatagini degistirmek icin kaldirdiklarinda yere yigilmis:çok üzgünüm:
ama hemsireler bile simdiye kadar en cabuk iyilesen hasta bu oldu demisler zaten boyle bi hareketde beklenirdi annemden cok caliskandir coook canim annem benim:1hug:
beni dinlediginiz icin tesekkur ederima.s.

Gecmis olsun canim.Allah beterlerinden korusun.Bende cok derdimi paylasabilen bir insan degilimdir.Yani kötü seylerimi kimseye söyleyemiyorum.Insanlarin aaa vah vah
demelerini istemiyorum.Bende senin gibiyim.

ıçerik nedeniyle konunuz ”mutluluktan uçtuğunuz “Bölümüne taşınmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…