Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
10 aylık bir oğlum var,yeni birtane dişimiz çıktı zar zor öncesinde pütürlü gıdaları yerdi ama diş çıkarırken yememeye başladı şimdi en ufak bişey gelse çıkarıyor neyapacağımı şaşırdım, nasıl tekrar alıştırabilirim ne olur yardımcı olun.
bence dişi çıkarken ilk başta ağrı yapıyordu..belkide hala ağrıcak sanıyor..dişi tam çıktımı bilmiyorum ama eger çıkmadıysa ağrı yapar hala..bu arada jel var bebişin damağına sürüyorsun agrı ve ateşlenme yapmıyor..ecz bir danış istersen..allah sabır versin..
Benim oğlumda 1 yaşına kadar pütürlü pütürsüz ne varsa yerdi.Şimdi 17 aylık felaket yemek seçiyor belli şeyler dışında bişey yemiyor.Pütürlü yiyebildiği halde bazen inat yapıyo yemiyo.Yani bebekler böyle malesef zaman zaman huyları değişiyor inş.sizinkide düzelir.
öncelikle doktorunuza bunu anlatın eminim size bir kaç öneride bulunucaktır bunun dışında beslenme saatlerini gene de aksatmayın,yemiyorsa bi yarım saat sonra tekrar deneyin ama zorlamayın böylelikle yemekten hepten bıkar işi inada bindirebilir.sizin bir yeriniz çok ağırıdığında biri habire kaşıkla peşinizden koştursa siz de ifrit olursunuz öyle değil mi?rahat olun acıkınca zorlansa da yiyecektir.sıvıyı asıl ihmal etmeyin.bol bol içsin.bu süt su veya kendinizin hazırladığı havuç elma ya da sebzesuyu olabilir.böyle dönemlerde cicibebe elmasuyunla ıslatılmış ve yoğurt suyu ve yoğurtla gibi yumuşak karışımlar imdada yetişebilir.arkadaşın dediğine katılıyorum bizimkilerde jel işe yaramıştı ama şimdi siz direk çaresizlikten eczaneye koşup gidip almayın ben bir zararını görmedimse de bunu da mutlaka doktorunuza sorun.çok zor bir dönem sizi bu açıdan çok iyi anlıyorum allah sabır versin.