- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
- #1.001
Uyarınız dikkate alınacak bundan sonra admin :)Sakin olun, üsluplara dikkat edin, tartışmaya girmeyin, aman hanımlar valla banlanmayın sakın, toplu katliamcı gibi hissediyorum sonra kendimi.
Bu arada konu sahibesi, sanırım size başlıklar konusunda açıklama yapmıştım, yine açıklama yapayım, lütfen başlıkları O-ku A-li O-ku ilkokul fişleri gibi heceleyerek yazmayın, başlıklar konu içeriğini özetleyen türden olsa yeterli, zaten dikkat çeker ve okunur.
AnlaşıldıBen uyarırım uyarırım uyarırım ve sonrası malum.
Ayri eve çıksaydı o zamanAltlı üstlü yaşamak çok zor bu konuda yengeniz çok sabır etmiş bile biraz onları da düşünün
Hayir kalmamalisiniz inanin siz dahi rahatsiz olursunuz adamlarin ozel hayati var çünküEv babamın ama abim ve yengem kaliyor normal şartlarda abimlerle birlikte kalmam gerekiyo yani anneme göre
O zaman görümce rahata alışmış. Başka diyecek bir şeyim yok.Mutfak tadilatta da değil ocak falan da var da buzdolabı yokmuş sadece aşağıda yeniliyor diye gerek yokmuşş...
Bu konuya yorum yapmayan üye kalmadı herhaldeO zaman görümce rahata alışmış. Başka diyecek bir şeyim yok.
Bu konuya yorum yapmayan üye kalmadı herhalde
Aman okumada boşverBen kaldım sanırım.Ama 1000 sayfayi nasıl okurum şimdi..
Ayri eve çıksaydı o zaman
tabi canim basima boyle basit birsey gelmedigi icin anlamam cok zor zaten. Silin canim abinizi banana :)Başına gelmeden anlayamazsın
Ben bundan sonra abi yerine koymam öyle birini
Benim için bir hiç artık
Sali gununden bu yana 100 sayfa olmus
konulari ilgi ceksin diye hoplayip zipliodu. Allah gönlüne göre vermis
He canim hekonulari ilgi ceksin diye hoplayip zipliodu. Allah gönlüne göre vermis
He canim he
Hic derdim sıkıntım yok zaten
Tek derdim var o da populer olmak
Hey Allahım ya
Hayatim sen konuyu coooook baska yerlere çekmişsinee kendin yazmistinkonum ilgi ceksin diye böyle böyle yapiyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?