• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Derdime bir çare bulur musunuz?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

musmutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
2.858
1.228
148
Kızlar hemen konuya girmek istiyorum. Son bir kaç haftadır yüzümde lekeler oluşmaya başladı. Bende arkadaşımın tavsiyesiyle kozmetik şirketinden yüz maskesi aldım. Bu maske yüzümü çok yağlandırdı. Benim cildim normalde yağsızdır. Bu zamana kadar hiç sivilce çıkmadı yüzümde. Yüzüm lekeli ve solgun gözüküyo. Bıldıgınız, kullandıgınız bır yuz temızleme jeli yada leke giderici tonik var mı?

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

saf bir sabun alın, yüz için olanlardan elbette. jellerden daha iyi temizliyor.

jel kullanırken, tonik kısmına geçtiğimde sanki yıkamamışım gibi yine kir çıkardı. sabun kullanmaya başladığımdan beri kesinlikle kir çıkmıyor. zaten daha yıkarken gıcır gıcır oluyor yüzüm. elbette yıkama ve tonik sonrası nemlendirici şart. ben otacının sandal ağacı idi sanırım adı, o sabununu kullanıyorum.

cildinizdeki lekeler eğer güneş kaynaklı ise, ducray markası var. yüz için olan güneş kremlerinin bir tanesi hem güneşten korumaya hem de olan kahverengi lekeleri zamanla yok etmeye yönelik. ducray emission olması lazım, şu an onu kullanıyorum ben.

saf bir sabun alın, yüz için olanlardan elbette. jellerden daha iyi temizliyor.

jel kullanırken, tonik kısmına geçtiğimde sanki yıkamamışım gibi yine kir çıkardı. sabun kullanmaya başladığımdan beri kesinlikle kir çıkmıyor. zaten daha yıkarken gıcır gıcır oluyor yüzüm. elbette yıkama ve tonik sonrası nemlendirici şart. ben otacının sandal ağacı idi sanırım adı, o sabununu kullanıyorum.

cildinizdeki lekeler eğer güneş kaynaklı ise, ducray markası var. yüz için olan güneş kremlerinin bir tanesi hem güneşten korumaya hem de olan kahverengi lekeleri zamanla yok etmeye yönelik. ducray emission olması lazım, şu an onu kullanıyorum ben.

canım yardımın ıcın cok sagol. Dıedermın yuz temızleme jelı alayım dıyorum ama dedıgım gıbı basına sıvılce olayı geldı korkuyorum sımdı kullanmaya.
Saf sabun dedıgın eczanelerdekı kukurtlu sabun mu oluyo? Bu sıvılceler ıcın dımı. Bana lekelerle ılgılıde bır cozum onerısı gereklı canım.
Cıldımle ılgılı bugune kadar bır sorunum olamamıstı ergenlık donemınde sıvılce bıle cıkmamıstı yuzumde :( sımdı hep boyle kalcak dıye cok korkuyorum :(

Back
X