derdime bi çaree :D

• Konu Sahibi Konu Sahibi srsy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

srsy

gülümseee :)
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
448
Puanlar
198
Kızlar iyi akşamlar buda mı dert diyeceksiniz ama benim için çok büyük bir dert.

Hafta içi her gün evden en son çıkan benim. Her gün yarım saat evi kontrol ediyorum.
Prizlere bakıyorum kaç defa elimde üzerine dokunup kontrol ediyorum. Gülmeyin nolur içime sinmiyor diğer türlüsü.
Her odayı dakikalarca kontrol ediyorum.
Ocağı elimle kapalı yerine getirip zorluyorum yanlış mı gördüm acaba diye
En son çıkıyorum evden kapıyı kilitleyip kilitleyip açıyorum

Kızlar lütfen yardım edin bu durumdan nasıl kurtulurum ben

Bir de evden çıkıyorum hatt binadan sonra kapıyı kilitledim mi diye eve dönüyorum eminim aslında kilitlediğime ama dönüyorum işte :(

Bende kapıyı ocağı defalarca kontrol ederim

o kadar da vahim bir durum değil tedbirli olmak iyidir.

Durumun Okb gibi görünüyor bir psikologa gitmende fayda var...

gözün aydın obsesifsin.bir çok kişide bir miktar vardır ama sendeki iyimiş :) kendini rahatlamanın yolunu bulmaya çalış yada psikologa gideceksin.bende de var bir miktar :)

Bende kapıyı ocağı defalarca kontrol ederim

o kadar da vahim bir durum değil tedbirli olmak iyidir.
Ama en az yarım saat sürüyor bu durum altı üstü 3 oda var :(

Bu da dert mi demedim şahsen hiç, baya baya dert bacım, oturduğum yerden teşhis koymuş gibi olmiyim ama bi kompulsiflik sezmemek elde değil. Bi uzmandan destek falan al.

Benim kuzenimde öyle. 1 kerw kontrol etseniz tedbir için derdim ama isterseniz bir doktora görünün tabiki sizi rahatsız ediyorsa. Obsesyonunuz olabilir.

Ama en az yarım saat sürüyor bu durum altı üstü 3 oda var :KK43:

hıı o kadar aşırıysa sigara gibi azaltarak bırak:KK53:

önce 15 dk ya indir sonra 5 dk ya

Kızlar iyi akşamlar buda mı dert diyeceksiniz ama benim için çok büyük bir dert.

Hafta içi her gün evden en son çıkan benim. Her gün yarım saat evi kontrol ediyorum.
Prizlere bakıyorum kaç defa elimde üzerine dokunup kontrol ediyorum. Gülmeyin nolur içime sinmiyor diğer türlüsü.
Her odayı dakikalarca kontrol ediyorum.
Ocağı elimle kapalı yerine getirip zorluyorum yanlış mı gördüm acaba diye
En son çıkıyorum evden kapıyı kilitleyip kilitleyip açıyorum

Kızlar lütfen yardım edin bu durumdan nasıl kurtulurum ben
Bir doktora giderek kurtulabilirsiniz. Bunun adı yanlış hatırlamıyorsam OKB. Geçmiş olsun.

gözün aydın obsesifsin.bir çok kişide bir miktar vardır ama sendeki iyimiş :) kendini rahatlamanın yolunu bulmaya çalış yada psikologa gideceksin.bende de var bir miktar :)
Sağol :D
Nasıl rahatlatmalıyım sence?

Bu da dert mi demedim şahsen hiç, baya baya dert bacım, oturduğum yerden teşhis koymuş gibi olmiyim ama bi kompulsiflik sezmemek elde değil. Bi uzmandan destek falan al.
Herkes başka şey teşhisi koydu valla :D
Ama hepsini araştırcam yoksa kafayı yerim ben böyle

Sanırım gitmeliyim her gün kendime kızıyorum ama elimde olan bir şey yok
Hiç ihmal etmeyin gidin..Eğer okb iseniz ki yüksek ihtimal öyle gözüküyor,takıntı takıntıyı doğurur ve rahatsızlık dahada ilerler..Bugün evin durumunu kafanıza takıyorsanız yarın öbür gün daha farklı şeyleride takabilirsiniz..İnternetten araştırın bu hastalığın bir sürü takıntı çeşiti var belirtiler yazıyor..

Yani bunu en iyi uzman bilebilir ama bana Obsesif-kompülsif gibi geldi. Tedbirli olmak ayrı senin ki ayrı gibi.

Sağol :D
Nasıl rahatlatmalıyım sence?
ben bir süredir kapıyı kapattığımda iki ileri geri yapıyorum, kapattım evet evet evet diyorum sesli bir şekilde duyu organlarıma güveniyorum :) ablamda diyor ki düzenli kontrol etsin bir odadan başlasın hızlıca tehlike içeren yerlere baksın çıksın.zaman içinde sende bir şey olmadığını görürsün

Hiç ihmal etmeyin gidin..Eğer okb iseniz ki yüksek ihtimal öyle gözüküyor,takıntı takıntıyı doğurur ve rahatsızlık dahada ilerler..Bugün evin durumunu kafanıza takıyorsanız yarın öbür gün daha farklı şeyleride takabilirsiniz..İnternetten araştırın bu hastalığın bir sürü takıntı çeşiti var belirtiler yazıyor..
Evet okudum hemen ve belirtilerinden bir kaç tanesi daha bende var.
İlerler mi bu sence?

Utuye bakmadan mı cıkıyosun..
Ya utuye degen bıse varsa ve o yanarsa..

Vede eve dönerken kendı bulundugun dairede yangın varmı,duman çıkıyor mu dıye kontrol etmıyomusun..

Bunlarda benim takıntılarım:)

Back