- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.079
-
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
Gerçekten mi. Ben kantaron yagini evde kendim yapacagim an bendeki kantoron kurumuş ondan da olur mu bi bilginiz var mı. Yaşını bulamadik çünkü birde bir çok yerde kurusundan yapılır demislerİçinde kimyasal içeren hiçbir krem bence sorununuzu çözmez.
Sari kantoron ve zeytinyağı kullanarak sarıkantaronyağı hazırlayın, ve gece yatmadan önce sürün yüzünüze, bebek yüzü gibi yüzünüz olur, lekesiz ve berrak
Kurumuşta olur ama bu ara sarı kantaronun tazesini bulursunuz, tam zamanıGerçekten mi. Ben kantaron yagini evde kendim yapacagim an bendeki kantoron kurumuş ondan da olur mu bi bilginiz var mı. Yaşını bulamadik çünkü birde bir çok yerde kurusundan yapılır demisler
Onun pudrasinj kullandim daha sonra true match pudra aldım. True match da h kadifemsi geldi infaillibbe pul pul durdu bendeBen çilli kadınlara bayılırım keşke bende de olsaydı. Makyajla bile çil yapanlar var :) Ben Loreal Infaillible kullanıyorum kapatıcılığından çok memnunum
Aynen corrector paleti de alabilirsiniz. İlk önce çilleri kapatıp sonra fondöten sürmeniz daha mantıklı olurfondoten sürmeden önce , yani bazdan sonra çillerin üzerine bir kat kapatıcı geç.onun üzerine fondöten sür.yani baya fondöten sürermiş gibi o kapatıcıyı yay çillerin üzerine sonra beauty blenderla güzelce oturt yüzüne sonra fondoten sur
Ben kuru ciltliyim yüzümü nemlendirdikten sonra fondöten sürüyorum hiç sorun yaşamadımOnun pudrasinj kullandim daha sonra true match pudra aldım. True match da h kadifemsi geldi infaillibbe pul pul durdu bende
Vallahi arastirdim ama bulamadım kurusunndan yapacağım artikKurumuşta olur ama bu ara sarı kantaronun tazesini bulursunuz, tam zamanı
Anladım teşekkür ederim. Bakalım diger hanimlardan ne gibi oneriler gelecek ona gore birsey alacagimBen kuru ciltliyim ama yüzümü nemlendirdikten sonra fondöten sürüyorum hiç sorun yaşamadım
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama dağ köylerine gidip köylülere sorun, yardımcı olurlarVallahi arastirdim ama bulamadım kurusunndan yapacağım artik
Galiba bunu bir arkadasima sorabilirim insallah onlarin koyunde vardir.Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama dağ köylerine gidip köylülere sorun, yardımcı olurlar
Peki kapatici öneriniz var mifondoten sürmeden önce , yani bazdan sonra çillerin üzerine bir kat kapatıcı geç.onun üzerine fondöten sür.yani baya fondöten sürermiş gibi o kapatıcıyı yay çillerin üzerine sonra beauty blenderla güzelce oturt yüzüne sonra fondoten sur
Onu da denedim ilk bi beyazlamis gibi oluyor sonra yine aynı. Maskeler pirinçler kremler hiç biri fayda etmiyor. En iyisi bu çiller le yaşamayı öğrenmek. Ama makyajla arada sırada kapatsam ona da razıyım. Zaten çok makyaj yapan biri değilim. Yaptım mı en azından şöyle temiz iş olsunPirinç suyu da lekeleri açıyor diyorlar ama araştırmak lazım tabi
uygun fiyatlı arıyorsunuz sanırım, revolution güzel yoğun kapatıcı bir yapısı var.özel makyajlarımda kullanıyorum.Peki kapatici öneriniz var mi