Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir arkadasım 2 türlü korunduğu halde hamile kaldı. Istemeye istemeye bir hamilelik geçiriyor. 9 aydan beri ağlıyor.
Çünkü bu bebeğe hazır değildim diyor.
Herkes bir değil ki.
%100 korunma yöntemi yok çünkü.
:) fazla net bir tabir oldu sankiSiz baskalarinin hayati ve kararlari konusunda soz sahibi misiniz? -Hayir... o sebeple konu bana sacma geldi kusura bakmayin...polemik olusturmaktan baska ise yaramayacak zaten... insanlar israrla herkes kendi bacagindan asilir kendi kararidir diyor, siz ise ben karşıyım diyorsunuz...dogrudur karsinizdir da sonuc? sizin soz hakkiniz var mi bu konuda? nicin boyle bir konu aciyorsunuz? burada polemik yaratacak konular acmak yerine insanlara dertlerine yardimci olun lutfen daha buyuk iyilik etmis olursunuz...cogu kisi suclamaya, rencide etmeye, karalamaya ve ofkesini kusmaya geliyor burda...kadinlar kulubu degil cadi kazani sanki...
Bu kadar büyük konuşmaktan nasıl çekinmiyorsunuz hatalar insanlar için var yapmayın. Kimsenin sevişip keyfinden çocuk aldırdığını sanmıyorum. Gençlerimiz nasıl korunacaklarını bilmiyorlar aileler ayıp diye çocuklarına cinsel eğitim vermiyorlar. Kürtajdan önce bunlar tartışılmalı bence.
ha birde o var sanki her evlatlık alan aile çocuğa süper bakacak diye bir garanti varBen de bu mantığa hastayım doğursun olmazsa evlatlık verir ya da yurda verir. Yeter ki yaşasın ama dünyanın her türlü pisliğini çeksin o yavrucak.
Bide su var her 5-10 tane cocuk yapan sokaga atmiyor yuvaya vermiyor dovmuyor. Boyle yapacak insan 1taneyede yapar 10taneyede sayiyla alakasi yok VICDANla alakali.
ben kazene yazdım. bu bütün dini konulaarın kapanmamasına yol açar.