derdim, kürtajın normalleştirilmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de sana ne ?
Elalemin en mahreminden; rahminden ,bakıp bakamayacağindan illegal ilişkisinden nikahindan ,sevgilisinden .. Dünya nelerin derdin de bizim derdimiz hala kadın yok açık kadın, kapalı kadın ,kurtaj yapan kadın, namuslu kadın, hafif kadın artık çıkarın kafanızı milletin eteğinden dünya ya bakın.

Geleceği çok ama aç cahil nüfus değil; iyi eğitimli ,nitelikli insanlar inşa edicek..Ve onların dünyasında maddiyat sorunları olan kalabalık ailelerde gelen yetersiz eğitim alan çocuklar hep istismar edilecek sadece cinsel olarak değil is gücü, olarak toplumsal statü olarak , emekçi olarak şimdi olduğu gibi gelecekte de bu kafayla olacağı gibi ..

(Bu biz kivraniyoruz onlar çöpe atiyorcular Allahın sınırlı sayıda bebek havuzu yok Rabbim isterse birine hiç vermez, isterse diğerine 10 tane de verir.Kimse senin hakkını yiyemez yani canım kardeşim.Kimisine verir imtihandir kimisine vermez imtihandir bilip bilmeden konuşmamak lazım )

Hayır izlemedim çünkü başkasının kararı bizi ilgilendirmez.
Size birisi çocuk doğurmayın deyince kızarsınız belki başkası doğurmak istemediğinde neden ona karışma Hakkını kendimizde buluyoruz?

Ben hicbsY kendimde bulmuyorum arkadasim. Seyredemezsin cunku dayanmazsin. Bellki o cocuk yasamak istiyor onun yasamani elinden almak kimin hakki bellki olmek istemiyor.????

Kürtaj bazı durumlarda gereklidir hayatidir .
Gerekirse anne ölsün mantığı da bir cinayettir.
Zevkine teslim olup gerizekalılığından ötürü hamile kalan küçük kızlar ,lakayıt yaşayan kadınlar vs.den bahsediyorsanız asıl onlar kürtaj yaptırsın hatta onlara mecburi olsun .Kendileri gibi gerizekalı bir nesil türemesin en azından .Zaten nikahsız birlikteliklerde bir şekilde doğan çocuğa da ebeveyn gerizekalı olduğu için ben bakamam deyip çocuk yuvalarına bırakıyorlar.Yine topluma zarar .
Kürtaj olsun bunlar hatta bu insanların doğurması yasaklansın .

Üç beş dejenere hayat yaşayan beyinleri cinsel organlarında olan gerizekalılar yüzünden yasak konulması doğru değil.

Evlilik dışı hamile kalıp aldirmayan bir tanidigim var
Lakin psikolojisi mahvolmus durumdaydi ve anlatmak istemedigim seyler yapiyordu bu hamileligi istemedigi icin ancak hamilelik surecini yinede tamamlandı ve kutsal annelik mertebesine ulaştı...
Ancak o cocuk, cocuk esirgeme kurumunu boyladı en azindan oyle haber aldim ..
Hadi kalkin konustugunuz kadarda sahip cıkın o cocuklara kactaneniz koruyucu ailesiniz?
kac taneniz gordu o yurtlari ?
kac taneniz ziyaret ediyor ????
Kac terk edilmis cocuk sahiplendinde konusuyorsun ??

Dogsunda dogsun al dogdu bir ornekcik

.. anca uzaktan konuşmak için varsiniz gurlediginiz kadar yagdirsaniz gam yemeyecegim

Madem ki yasaklansin istiyorsunuz bu kafayla dunyaya gelen cocuklarada siz sahip cikarsiniz heralde oteki turlusu ustune vazife olmayan seylere burun sokmak oluyor

Milletin elti görümce gelin veya kaynanasından da bize ne, niye yorum yapıyoruz o zaman, herkes istediği gibi yorum yapıyo işte

Sana ne temelinde yaklaşacaksak komple kapansın site

kimse bebek veya çocuk sahibi olunca kocamdan boşanıyorum diye çocuğunu öldürmediğine göre sırf dilsiz ve söz hakkı yok diye kalbi atan bir canlıyı keyfi öldüremez kimse. hakkı yok. kendi bedeni olabilir ama öldürdüğü can başkasına ait.
Ayrıca hakkı yok derken? Sana göre herhalde. Yapamaz edemez? Ama yapıyor ediyor. Tabii ki kürtaj bir korunma yöntemi değil. Keşke kimse kesinlikle doğurmayacağı bebeklere hamile kalmasa. Ama kaldı diyelim, sorumluluğunu sen almayacağına göre, anne maddi manevi hazır değilse doğurmamalı zaten.

cok bilindim ama cok dogru bi tabir vardir her koyun kendi bacagindan asilir. cok dogru yapan cezasini da elbet cekecektir bizim onlari yargilamak dislamak gibi bi hakkimiz yok. kurtaj yasaklansin aman kimse yaptiramasin diye kisitlama getirildiinde emin olun illegal yolla yapilan kurtajlarla bebekle birlikte hayatlari son bulan onlarca kadin olacaktir ya da tecavuz magdurlari da istemedikleri bebekleri dogurmak zorunda kalacaklardir. ben kurtajin dogru oldugunu savunmuyorum evet bir cinayettir ama disaridan ahkam kesmekde kolaydir kadini o raddeye getiren sebepleri bilemeyiz ki ben hic bi kadinin belki cok binde birlik kismi disinda ay hamile kalayim benimle evlenmek zorunda kalsin ay benden ayrildi hadi aldirayim diyeerk oyun oynar gibi kurtaja gittiini de dusunmuorm. toplumumuz hala ucuncu dunya ulkesi zihniyetinde malesef ergenlige giren herkes gitsin sevissin demiorm ama seks bi tabu oldugu surece ne kadar internet tv olursa olsun kizlarimiz korunma yontemlerinden konusmak yasak namahrem oldugu icin bihaber olacak erkeklerde zaten umurlarinda olmadigi icin keyiflerini surmeye devam edecekler. bilinclendirme bence en onemli faktor. eskiden insanlar biliolardi dogru olmasada demissiniz ya emin olun bundan 100 sene once seks korunma vs bu kadar tabu konular degildi son 20 yildir seks svisme kadin erkek iliskisi hic olmadigi kadar baskilanmis durumda burdaki konulari hicmi okumuosunuz acaba nerdeyse elimi tuttu dudagimdan optu hamile kalir miyim diye soracak okumus cahillerle dolu bu cehaleti de asagilamak icin vurgulamiorm o kadar baskilanmis o kadar korkutulmus ki insanlar neyin ne oldugundan bi haberler. kisacasi aman kurtaj cinayettir aman aklim almiyo vs demek yerine bu raddeye gelmemesi icin neler yapilmali onun pesine dusulmeli aksi takdirde yarin obur gun sizin gibi kati dusunen insanlar cogunluk haline gelip kurtaj kaldirilsin tum sorunlar ortadan kalksin dusuncesinde hemfikir olursa durum bundan coook daha kotuye gidecektir. emin olun oyle bi durumda istenmeyen cocuklarin dunyaya gelmesiyle hirsizlik cinayet tecavuz uyusturucu suclari kadin ticareti kadin cinayetleri dayak yiyen kadin sayisi su anki halinden kat kat fazla olacaktir. sorunun en basit kismiyla ilgilenmek yerine ana sebebiyle ilgilenio olsaydik zaten su anda yakindiimiz bi cok konuyu gundemde hic gormezdik.

İyi de şuan bahsettiğiniz şey bambaşka. Siz çocuğu bir koz olarak kullananlardan, işe yaramayacağını anlayınca da ondan kurtulma yoluna gidenlerden bahsediyorsunuz ki bu bir bebeğe değil, herhangi bir insana da yapılsa yeterince kötü bir şey zaten.

Benim yorumumsa kürtajı sanki hepsi aynı kefedeymiş gibi genelleştirip, tek bir hükme varılması ve kadınlara bu konu üzerinden baskı yapılması hakkında.

Benim inançlarıma göre her kürtaj bir cinayet değildir. Anne babalık bilincine sahip olmayan, merhamet, şefkat, sorumluluk duygularından yoksun bencil insanların ortasına düşmüş bebeklerin, çocukların hali de ortada zira.
tatlım son ıkı satırın muhteşem,evet onların hesabı ne olcak,yahu bırde bırakalım,kürtaj olmuş,kendı çekercek,kımseyı ılgılendırmez,ama kurtaj olamyıp doğurunca,ve yukarıdaki ıkı satır gıbı olunca sınuç,koskoca bır evren çekıyor,asıl ılle karışacaksak böle doğumları engellmemız lazım,doğan çekıyor,akraba eş dost çekıyor,dünya çekıyor,pardon ama ona kaldıysa yaşadığım dunyayı bozmaya kımsenın hakkı yok,bu şekılde olan çocuklara elımızden gelenı yapıyoruz,ama ana baba sevgisi başka,başımızda var ve bılıyorum,mılletın sofrada çorba içtiği yerde biz gözyaşı içiyoruz,sızene,doğuran doğursun,aldıran aldırsın,evet tabıkı önlem anlınmalı,ama olduysa yapmak zorundamı,bu nasıl bır anlayış,hangı dunyada yaşaıyoruz,sankı herşeyınız tammmmmmmmmm,bir kurtaş gunahı varda hanımefendı dert etmiş,çocuk esırgeme kurumlarını zıyaret etmıyorsun sanırım???sofranda kımsesız bır çocuk varmı??bızım var,ve acısı çok ağır,senın hiç gunahın yoktur,lütfen yaa,hanımlar isteyen aldırsın,not:evli dğelim,kurtaj olmadım,ama

Ben hicbsY kendimde bulmuyorum arkadasim. Seyredemezsin cunku dayanmazsin. Bellki o cocuk yasamak istiyor onun yasamani elinden almak kimin hakki bellki olmek istemiyor.????
Yok ben mesela tecavüz videosu da izlemem, cinayet videosu da izlemem, ameliyat videosu da izlemem. Çünkü izlemek istemiyorum.
Istemiyorum çünkü başkasının hayatına burnumu sokmak.

Ayrıca hamile kamış ama aldırmak istiyor o bebeğin sorumluluğunu tasiyamayacagini düşünüyor ya da yasi küçük,işi yok vs.... zaten böyle tipler anne baba olmamalı minicik bir bedenin sorumluluğunu yüklenmemeli.

Ne diyeceğiz şimdi hoop günah ille doğuracaksın toplum öyle istiyor olmadı yurda verirsin mi diyeceğiz.

Eğitim şart:eek: Hele cinsel eğitim kesin yapılmalı.

Çocuk sahibi olmadan evvel ben de belli süreye kadar olan kürtaja olabilir herkesin kendi hakkıdır gözüyle bakıyordum.
Ancak hamilelik süresince hafta hafta hamilelikte yaşananlar ve çocuğun gelişimi sitelerinden çok şey öğrendim. Çocuğun kalbi 4. haftada oluşuyor ve 6. haftada ultrasonda görülebiliyor. Yani biz hamile olduğumuzu farkettiğimizde bir can taşıyoruz gerçekten de. Bir de 21. haftadaydı sanırım çocuğun bilinçlenmesi durumu var, Amerikada falan bu süreden sonra birey olarak sayılıyormuş, kimi kişiler de bu süreden sonra kürtajın yasak olması gerektiğini savunuyor.

Ben her şekilde kürtaja karşıyım.
Ancak kürtaj yasasına da karşıyım, çünkü insanlarda bu bilinç olmadıkça kürtaj yasak olsa da merdiven altı kürtajcılar olacak, bu sefer de hem bebeğin hem de annenin hayatı tehlikede olacak. Bilinçsiz gencecik anne adayı kendine kıyacak çaresizlikten.

O yüzden doğum kontrolü bilinci kazanmadan kürtajı tartışmamız bize bir şey kazandırmayacak diye düşünüyorum.

Yok ben mesela tecavüz videosu da izlemem, cinayet videosu da izlemem, ameliyat videosu da izlemem. Çünkü izlemek istemiyorum.
Istemiyorum çünkü başkasının hayatına burnumu sokmak.

Ozaman sen burda hicbsy e yorum yapmiyorsun ORNEK: KOCAM BENI DOVUYoR= karisma kendi hayati
KAYNANAM BANA KOTULUK YAPIYOR= yorum yok senin hayatin.

niye burdayizki ozaman hic yazma daha iyi

Burada bu konuyu Başkalarını yargılamak için açmışsınız. Çünkü dünkü konuda yeterince infaz gerçekleşmedi değil mi?
Başkasının çözüm aradığı bir durumu yorumlarım.
Ama bu böyle birşey değil.
Kürtaj yasaklansın diyen bir grup insan, herkesi kendileri gibi düşünmeye zorluyor.

Milletin elti görümce gelin veya kaynanasından da bize ne, niye yorum yapıyoruz o zaman, herkes istediği gibi yorum yapıyo işte

Sana ne temelinde yaklaşacaksak komple kapansın site
Iyi de elti görümce vs..konularina biz burnumuzu sokmuyoruz, konu sahipleri yorum istiyor.kendi yaşadıkları şeyleri yorumlayalim diye o tip konular aciyorlar. Peki bu konu ne için var? Konu sahibi kürtaj oldum hadi hep birlikte zehrinizi akitin mi diyor?

Ozaman sen burda hicbsy e yorum yapmiyorsun ORNEK: KOCAM BENI DOVUYoR= karisma kendi hayati
KAYNANAM BANA KOTULUK YAPIYOR= yorum yok senin hayatin.

niye burdayizki ozaman hic yazma daha iyi

Başkası çözüm istiyorsa ona yardım etmeye çalışırım.
Ama bir başkası baskasının sorununu sorun ediyorsa ,misal siz gibi, o zaman sanane derim.

18 yıllık evli bir kadın olarak kürtaja gereksinim duymadım .
İşin günahını sevabını bir tarafa bırakıyorum.Kadın vücuduna çok zararlı bir şeydir kürtaj .Düşünün sizi yarı lokal anesteji şeklinde yatıracaklar ve rahminizden doğması muhtemel bir canlıyı alacaklar .Bunun kendi bedenime verdiği zarar dışında psikolojik bir boyutu da var .Bunun ağırlığını kaldıramayacağımı bildiğim için dikkat ettim korundum ama insanlık hali düşünün ki bir tecavüze uğradım.

Tecavüze uğrasa bile gerekirse kadın ölsün diyen din tüccarlarının dediğine göre hareket edersek .
O çocuğu doğurup bir de kocama baba mı dedirtecektim.
Ya da evdeki çocuğa kardeş mi dedirtecektim .
Ya da gözüm görmesin bu mahlukatı deyip çocuk esirgeme kurumuna mı bırakacaktım .

Her halükarda pisliktir .
İnsanları rahat bırakın her iş bitti kürtaja mı sıra geldi .
İnsanlar tekstil atölyelerinde neredeyse boğaz tokluğuna gece yerılarına kadar çalışıyorlar .
Bu kadar çocuğa kim bakacak ?
Et fiyatında dünya birincisiyiz .
Kim bakacak bu çocuklara ha ......

Zaten belli bir eğitimi almış kendini korumasını bilen bir kadın kolay kolay kürtaj yaptırmak zorunda kalmaz .
Zevk için vücuduna bu kötülüğü yapan gerizekalının da zaten nesli çoğalmasın .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X