Gelinbaşı ve Gelin Tacı Derdim kuaförden yana, bir yardım kızçeler :)))

sanırım tesettürlü bir bayansınız bakırköy civarına işiniz düşerse size tavsiye edebiliceğim tek yer incirlide bulunan kuaför sabahat güzellik salonudur.
tesettürlü bayanlar için özel bir bölümü var ve sabahat hn ssç kesimin de fransa ödül almış bir bayan ve çok tesettürlü müşterisi var zaten randevu ile çalışıyorlar özel günler nişan ve gelin başı için süper bence web adresleri de var orda tesüttür modellerini de koymuşlar web adresi de var Kuaför Sabahat Güzellik Salonu | stanbul | Bakrköy | Bayan Kuaförü | Brezilya Fönü

ay sorma ben hala arıyorum.ümraniyede yaren kuaför varmış ona bakıcam bu seferde sen naptın canım ?

ay sorma ben hala arıyorum.ümraniyede yaren kuaför varmış ona bakıcam bu seferde sen naptın canım ?

ben bir kaza atlattım ki sorma merdivenden düştüm kolum alçıda yüzüm falan hep mosmor çizik düğüne 1 ay kala napcam bilmiyorum biraz ağrılarım geçsin zaten raporluyum bakıcam daha offf

ben bir kaza atlattım ki sorma merdivenden düştüm kolum alçıda yüzüm falan hep mosmor çizik düğüne 1 ay kala napcam bilmiyorum biraz ağrılarım geçsin zaten raporluyum bakıcam daha offf

ay canım çok geçmiş olsun. düğün ertesi büyük aksilik olmuş bütün işler kalmıştır şimdi ayyyy

ay canım çok geçmiş olsun. düğün ertesi büyük aksilik olmuş bütün işler kalmıştır şimdi ayyyy

kaldı tabi kalmaz olur mu nişanlım halletmeye çalışıyor bensiz de birşey yapamaz ama napalım işte alınacak şeylerde vardı iş güçte kaldı raporluyum en yoğun zamandı birde herşey üst üste geldi yani işin içinden çıkamıyorum anlıcan:18:

inşallah kısa zamanda düzelirsin :26:

kızlar bende uzun araştırmalarım sonucunda pendik marinadaki bayram baldan randevu aldım..şu anda da kampanyada..normalde gelin paketi 700 tl mayıs sonuna kadar randevu alırsan 400 tl..mayıstan sonra tekrar 700 tl olacak..saç makyaj manikür pedikür kaş bıyık var içinde..düğünden 2-3 öncede saç ve makyaj provası var..bir görüşün isterseniz

Serapcım geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda iyileşirsin. Bu hafta istanbuldaydık ev yerleştirmek için. Çok gezdim kuaförleri en sonunda Emre Hergül kuaförü ayarladık. Kartal'da tam yerini bilmiyorum yabancıyım oralara. Makyajlarını beğendim, türbanı da Sibel hanım diye bir bayan yapıcak. Düğün öğlen olduğu için sabah 6.30da gidicez biz, sonrada fotoğraf çekimi olucak. Bakalım hayırlısı olsun. Gidip görüşün isterseniz, güzel nezih bir mekanı var.

canım ben sosyal siteden baktım makyajı çok güzel ama tesettürlü gelin göremedim hiç :S birde kaça anlaştın?

evet canım türbanlı bayanlar istemiyorlar fotoğraflarının çekilmesini dediler. nişanlımın ablasıda orda yaptırmış türbanı, makyajları da hoşuma gitti kryolanın malzemelerini kullanıyorlarmış. Zaten benim türbanımda çok teferruatlı değil. Kendinden güpürlü duvağın uçları onu eşarbımın önüne getirticem geri kalan kısımda kabarık duvak olucak. Görüştüğüm bayan yapabileceğini söyledi. Fiyat konusunda çok sinir ettiler yalnız paket halinde saç provası kaş dizaynı makyaj türban 300TL nakit bende prova ve kaş dizaynı olmadığını onun yerine kirpik olmasını söyledim klasik cümleleri kuruyorlar anca, paketi bozamıyoruz falan filan. Diğer gittiğimiz tüm kuaförler çok anlayışlıydı bunlar gıcıklar kesinlikle. Keşke Hatice Kaşık yakın olsaydı aaaaaaaaah aaaaahhhhhhhh. Paraya kıyar giderdim ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…