Gelinbaşı ve Gelin Tacı Derdim kuaförden yana, bir yardım kızçeler :)))

Balbocegii

Ya Baki Entel Baki
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
539
2
118
Kızlaaaaaaarrr

2haziranda düğünüm olacak inşallah İstanbula gelin gidiyorum..

Pendik/Kartal tarafında kuaför bulamadım.. Ne olur yardımcı olun bana

Türbanlıyım ve makyajda çok titizim, güzel olmalı en özel günümde.. Var mı oralarda bildiğiniz, güvendiğiniz bir kuaför?

Anadolu yakasında biryer de olabilir, o semtlerde olmasa da olur yani

Pendikte umut kuaför varmış bi görüş istersen çok övdüler ama ben birebir görüşmedim tabi fikir olması açısından canım

bu işi en iyi yapan bir yer var FATİHte nisanur kuaför ama çok uzak bende anadolu yakasındayım tesettürlüyüm bende araştırıyorum. bulabilirsen banada haber ver canım :))

birde pendikte aydın taneri övüyorlar birçok ödül almış ya bnde araştırma içerisindeyim
pendik güven kuaför yada kartal nurcan kuaför bilen var mı acep?

Kızlar arkadaşlarımda söyledi bikaç kuaför ama tesettürlü olduğumuz için çokta uygun değil bana söyledikleri yerler

Ben bulursam haber veririm sizlere de

evet az kaldı ve ben hala karar verip randevu alamadım birşey sorcam gelinliğini nerden aldın?

bende kiraladım canım. hanzade ümraniyedede var. MSA onun anlaşmalı olduğu bi kuaför zaten. Ben hasret modadan kiraladım onun kuaförü var ama çok uzak işte fatihte.

bende kiraladım canım. hanzade ümraniyedede var. MSA onun anlaşmalı olduğu bi kuaför zaten. Ben hasret modadan kiraladım onun kuaförü var ama çok uzak işte fatihte.

msa ümraniyedeki kuaförü pendikteki anlaşmalı yeri güven kuaförmüş
porselen makyaj da yapıyormuş onun için ayrı bir ücret alıyormuş ama çok değil 60 tl dedi bize
görüşmedim daha bakalım nasıl acaba iyi mi biliyor musun duydun mu hiç?

Tamam canım haber veririm, ben hiç bilmiyorum oraları, bu ay çeyiz yerleştiricez o zaman ancak ayarlayabilirim kendim gidip görüşerek.. Onun dışında nişanlım birkaç yere gidip görüşecekti olumlu olursa yazarım. Bizimde 2 haziranda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…