- 24 Aralık 2014
- 5.048
- 6.792
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Hanımlar hayırlı ramazanlar kızımın süt ve süt ürünlerine karşı alerjisi var emzirdiğim için uzun bir süredir diyetteyim. Şu an 6 ayına yaklaştı,diyete arada sırada farkında olmadan olan kaçaklar haricinde sadığım her şeye çok dikkat ediyorum.10 gün kadar önce yüzünde fotoğrafını attığım döküntüler çıktı diyete rağmen doktora gittik kızımın doktoru diyeti tam uygulasan da arada dalgalanmalar olur ya da anlamadan kaçak yapmışsın atopik dermatit olmuş ekgıdaya geçtikten 15 gün sonra gel kandan alerji testi yapalım dedi.Neyse dedik herhalde kaçak yaptım.Dün akşam duş aldırdım giydirirken dirseklerinde bu döküntüleri gördüm doktora yazdım hocam böyle böyle diye yine aynılarını söyledi kakada kan ve aşırı kusma olursa kontrolü bekleme hemen
gel dedi kafam patlayacak artık ben başka şeylere de alerjisi olduğunu düşünüyorum ama doktor o ihtimal üzerine durmuyor başına gelen var mı ve bu döküntüler sizce birbirinden farklı değil mi ? Giydirdiğim yelek o an doktora gitmek için dışarı çıkarken giydirdiğim evde falan yelekle tutmuyorum egzamasını tetiklemesin diye