Derdim İngilizce Öğretmeni olmama rağmen atanamamak :(

rosa67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
202
2
96
Bartın
[kızlar ing öğretmeniyim 2006 mezunuyum ilk yıl 61 aldım 62 le atandı diğer yıl çok çalıştım puan iyi geldi şansızlık yine 67 ile kaldım sonra geçen yıl evlendim şimdi çocuk sahibi oldumçok şükür 3 yıl bynca ücretli çalıştım nasıl bir duygu anlatamam diğer öğretmenler kadar çalış sen onların 4 te birini alll valla çok üzgünüm yine atama varmış martta inşallah o zaman atanırızzz diğer arkadaşlarıma da çok üzülüyorummm sizle paylaşmak istedim o kadasr çok emek verdim ki kpss ye matematik dilci olduğumuz için yok bir de anlamıyorum bu sene bir de bebek oldu martta atanamazsam bebekle nasıl çalışılır kii

Son düzenleme:
aldigin puanlar cok dusuk degil mi? yuz uzerinden? atanamaman normal o halde

okumak bir dert iş bulmak bir dert offff offfff nereye kadar bakalım

canım ingilizce öğretmenliğinin puanı o kadar yüksek değil biraz daha çalışman gerekiyor demek ki.Sen dua et branşından alım çok yapılıyor.Ben sınıf öğretmeniyim 79 aldım bir işe yaramadı.Matematik çalış biraz.Dersane falan düşün haftasonları .

demek biraz daha çalışmanız gerekiyor. çalışma stiliniz yanlış öğretmensiniz daha iyi bilirsiniz. unutmayın herşey nasip, tabi inanırsanız

canım Allah hepınızın yardımcısı olsun
benım kardesımde ıngılızce ogretmenı 2007 mezunu
atanamadı yuksek lısansa basvurdu toefl lazımmıs onu beklıyor
sozlesmelı falan calıstı cok yıprandı pes ettı ogretmenlık bana gore degıl dıyıp duruyor
Hakkınızda hayırlısı...

Canım puanın cok düşük calışmadan olmaz ki ingilizce puanları zaten cok düşük...sebat etmen lazım..kursa git bence..

arkadaşım ben de ingilizce öğretmeniyim 2007 mezunuyum ve mart atamasında Allahtan birşey çıkmazsa atanacağım aralıkta gidebilirdim ama 21 açmak istemedim halimize şükürler olsun yine çünkü 100 alsa bile atanamayan bölümler var fizik gibi bak ben bu sene 74 puan aldım özel kolejde ve dersanede çalıştım haftanın 4 günü akşam 8 de eve geliyordum ama ne yaptım ettim bu puanı aldım yeter ki isteyin çocukla zor olur mu elbette olur ama kendinize güvenirseniz sabrederseniz yapılamayacak birşey değil bakın benim dersaneye giden ark ım 63 aldı ben o kadar yoğunlukla 74 aldım bu birazda kendine güven ve istek meselesi inş hakkınızda hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…