Onun ayarı vardır 1den 9akadar basacaksın yüksek ateş olacak
geçen sene aynı şeyi yaşadım. Tavuğu düdüklüde 40 dakikada haşlayamayıp, ev hayırlamaya gelen misafire çiğ tavuk yedirdim resmen rezil oldum, o herkesin hayran olduğu pilavlarım pişmemeye veya lapa olarak pişmeye başladı, yemeklerim hiçbizaman istediğim sürede istediğim gibi olmadı bayaa bi badireler atlattım ilk zamanlarda. Ama sonra sonra alıştım huyuna suyuna süresine, hatta öyle ki zamanlayıcısını bile kullanmaya başladım. istediğim sürede kendini kapatması falan çok pratik oldu ayy ocakta yemeğim var triplerinden kurtuldumYeni eve taşındık ve burada vitroseramik ocak var.Dogalgaz bağlatma şansımız yok çünkü binaya sokulmamiş.
Yani ben mi beceremiyorum,yoksa bunlar hep böyle mi bilemiyorum.Makarna yapacagim inanın 40 dk oldu su kaynamadi.Makarnanin pişmesi herhalde 1,5 saati bulacak.Dün iki kisilik sutlu kahve yapayim dedim yarim saatten fazla surdu.Ben bunda nasıl normal yemek yapacağım , soğanı bile kavuramaz bu
Evi çok beğendiğim için ocaga da alışırım, öğrenirim diye düşünmüştüm.Sonucta bir sürü insan kullanıyor demiştim.Ama moralim çok bozuldu şimdi,neredeyse küçük tüp alıp kullanacağım.
Kullanan arkadaşlar lütfen lütfen bana püf noktalarınızi,nasıl kullandığinızı,tavsiyelerinizi söyler misiniz?
Bu arada markası Termikel.
Çok teşekkürler...geçen sene aynı şeyi yaşadım. Tavuğu düdüklüde 40 dakikada haşlayamayıp, ev hayırlamaya gelen misafire çiğ tavuk yedirdim resmen rezil oldum, o herkesin hayran olduğu pilavlarım pişmemeye veya lapa olarak pişmeye başladı, yemeklerim hiçbizaman istediğim sürede istediğim gibi olmadı bayaa bi badireler atlattım ilk zamanlarda. Ama sonra sonra alıştım huyuna suyuna süresine, hatta öyle ki zamanlayıcısını bile kullanmaya başladım. istediğim sürede kendini kapatması falan çok pratik oldu ayy ocakta yemeğim var triplerinden kurtuldumNe yemek yaptığınıza bağlı olarak değişmekle beraber ilk başta yüksek açıp (8-9) sonra 5-6 ya duruma göre 2-3 lerde pişirdiğim yemek bile var. Özetle alışacaksınız Bu arada ev hayırlşı olsun
Çok sağolun...Ben de öyle yapayım artık,bu şekilde yemek yapmak işkence çünkü.Bende de aynı ocaktan var, 9'dan başlat biraz kızsın sonra 5e 6ya falan çekersin ben o şekilde kullanıyorum. Eğer direkt 6dan başlatırsan kaynatmıyor malesef
Çok fazla bir fark yok açıkcası, kemik suyu yaparken 7 - 8 saat açık kaldığı zamanlar oldu, klima vs derken 90tl falan geliyor elektrik faturasıÇok sağolun...Ben de öyle yapayım artık,bu şekilde yemek yapmak işkence çünkü.
Sizin fatura nasıl etkileniyor ? Çok aşırı bir fark var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?