derdim dudaklarım

Benim yorumumun estetiğe karşıyım hangi cümlesinde var gösterebilir misiniz acaba?! Gece gece derdinizi okuyunca aklıma geçmişimde yaşadıgım saçma bir takıntımın gelmesi ve bunu da burada paylaşmamın neresi kötü ögrenebilir miyim acaba?!

Ya buraya övmeye gelmiş kendini bide ince dudaklıları aşağılıyor masum ayağına
Ben ilk mesajı normal karşıladım ancak, son mesajında kendisiyle çelişmiş. Boşverin siz takmayın, herkes kendi haliyle gerçekten güzel estetik yöntemler maalesef dudakta bence güzel durmuyor. Çok fazla abartılıyor. O yüzden yapmayın dedim, ama ben doğal şeylerden yanayım internetten doğal dudak dolgunlaştırıcı maske yağ vs vardır diye düşünüyorum. Onları araştırmanızı öneririm..

Ben sizin az önceki yorumunuzu beğendim ancak pişman oldum, kendinizi övmek gibi bir amacınızın olmadığı mesajınızın sonunda bile kendinizi övüyorsunuz..
Kalpler Allahın elindedir ve kimin ne düşündüğünü Allahtan başkası bilmez bilemez. Benim size kendimi ispatlamayamam ama Rabbim kimin ne amaçla yazdıgını çok iyi biliyor. Niyetimin kötü veya iyi niyetle yazdıgıma nasıl inanmak istiyorsanız öyle inanabilirsiniz

Bende de kalın dudak takıntısı var kendiminkini beğenmiyorum ama dolgu yaptırırken güvenilir bir yer olması gerekli onun için de iyi araştırma yapmalısın

Ben yazılana bakarım, evet Allah herşeyi biliyor ve goruyor ancak biz sadece söylediklerimizden sorumluyuz. Açık açık 'meğer kız benim kalın dudaklarımı kıskanıyormuş' demek gayet kendini övmektir.
Konu sahibi zaten ince dudaklarından yakınıyor, siz kalkmış dudaklarınızın kalın olduğunu, birinin o yüzden sizi kıskandığını söylüyorsunuz. Burda kimse sizin kalbinizde ne düşündüğünüzü araştırıp bulmaya çalışmaz. Yazdığınız karşı tarafı kırıyor siz hala ben iyi niyetliyim modundasınız. Madem iyi niyetlisiniz neden karşı taraf kırılıyor? Karşı tarafın uzulmesine sebeb olacak davranışlar iyilik midir tartışılır. Neyse size önerim iki düşünün bir söyleyin. Burda siz yazdıklarınızdan sorumlusunuz ne düşündüğünüzden değil.

Ya buraya övmeye gelmiş kendini bide ince dudaklıları aşağılıyor masum ayağına
Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter,güvenme malına bir kıvılcım yeter demiş atalarımız.. Çok şükür ben gelip geçici olan fanilik bir şeyle övünülmeyeceğinin bilincindeyim arkadaşım... YA ALLAHIN AŞKINA SİZ BENİM YORUMLARIMI NASIL OKUYORSUNUZ Kİ, BENİM DEMEK İSTEDİĞİMİN ZIDDI OLAN BİR ŞEKİLDE YORUMLUYORSUNUZ!... Ben ölmüş bir köpek leşinin yanında geçerken milletin kokudan burnunu tıkamasına ragmen, ne kadarda güzel dişleri varmış diyerek her çirkinlikte birle güzellik göre bilen bir Peygamberin Ümmetiyim ve bugüne kadar hiç bir insanı dış görüntüsüyle yargılamadım ve yargılamam da!!... Çok şükür Elhamdülillah bu bilinçle büyütüldüm

daha şimdiye kadar doğal duran dolgulu bir dudak görmedim, sosyetikler dahil.
dudakların çok mu gözüne batıyor ki?
bence estetikte en başarısız bölge dudaklar,ne yaparsan yapay duruyor
bir daha düşün derim

Doğal yollar hiç bir işe yaramadı bir kaç yerde görmüştüm çok doğal olmuş dolgular az uygulanmıştır belkide de yapan doktor iyidir

Rabbim bana milletin milyarlarca para dökmesine ragmen elde edemeyecegi güzellikte bir dudak vermiş

Şu cümle nedirr ya başlı başına egonuzu tatmin ediyosunuz bide hala kendimi övmedim diyosunuz he canım he
Bak size de bir çok insanın dünyanın tüm varlıgını vermesine ragmen elde edemiyecegi bir boy vermiş Neden hep eksi olan tarafınızı görüyorsunuz da,hiç artı olan tarafınızla mutlu olmuyorsunuz?! Diğer konunuza baktım da hep kendinizle kavga içindesiniz ve hep eksi tarafınızı görüp gerçek manada güzel olan tarafınızı göremiyorsunuz

cevaplarınız niye bu kadar dini içerikli ki?ne alaka?bu şekilde yazınca daha mı inandırıcı oluyor?
siz farkında olmayabilirsiniz ama ilk mesajınız ciddi anlamda kendini beğenme,kendini öve öve bitirememe şeklinde yazılmış..
konu sahibi dudakları hakkında hassas görünüyor,biraz da dikkatli olmak gerek yorum yaparken.

Doğal yollar hiç bir işe yaramadı bir kaç yerde görmüştüm çok doğal olmuş dolgular az uygulanmıştır belkide de yapan doktor iyidir
Aynen o olabilir, dolgunun miktarı da önemlidir buyuk ihtimalle ama araştırmayı iyi yapmak lazım gerçekten. Kusura bakma doktor önerisi veremeyeceğim bilgim yok ama yazmadan edemedim..

Peki kimden örnek vermemi isterdiniz?? Söyleyin bundan sonra dikkat edip ona göre davranayım

İki dkkada iki konuma bakarak karakter analizide yaptınız helal siz benim dudadığım şöyle güzel böyle güzel demeseydiniz ben boyumu falan yazmazdım kimsenin derdi değil benim boyum posum övüyosunuz işte kendinizi çocuk değil burda naparsınız anca sanal ortamlarda kendinizi tatmin etme şansınız oluyor

Benim de derdim dudaklarım burasıda dert bölümü değil mi burayada herrr türlü konu açılıyor başka bölümlere açılabilecekken
üzgünüm ama olayın rengi öyle değil. sitede koca bir estetik cerrahi bölümü var. buda siz üyelerin isteğiyle açılmış. kısaca her konu ve dert bölümüne açılmalıdır. size şimdi bdv kurallarını kopyalayacağım. bir okuyun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…