Çatlaklar Derdim doğum çatlaklarım :(

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

naneli_limon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
796
90
Yeni doğum yaptım ve çok olmasada karnımda çatlaklarım var. Maalesef herşey güzel gidiyodu.Pahalı kremler alıp yağlıyodum ama hamileliğimin bi döneminde maalesef cahillik edip tırnakla kaşıdım bazı yerleri o yerler çatlak oldu. Çok derin olmycak sanırım ama varlığı bile yeter. Ben göbeğimi çok severdim.Taş gibi (spor yaptığım için) göbeğim vardı. Ama artık çatlaklı birazcık gevşemiş (gevşeklik sorun değil) göbeğim var. Googleda girmediğim site kalmadı. Aradım taradım şu çatlakların çözümü olmadığını anladım.Kırmızı bile olsalar ben çatlaklarımdan kurtuldum diyeni görmedim. Birinin memnun olduğu kremden diğerleri memnun olmamış falan.. Neye inancağımı şaşırdım ve çaresiz kaldım. Çaresizim keşke çözümü olsaydı

Kuzum merhaba ..

Bende de yaşım daha 15ken çıktı çatlaklar. Ama karnımda yok. Bacak içimde ve kalçama biraz biraz var. Zaten zayıf biriydim ama ona rağmen çıktı. Çatlaktan kaçamıyoruz ya Annede bile yoktur ki ikiz annesi ama yok. Neyss şey bak çatlak incelten bir yöntemim var benim ;
-----------

kayısı yağı

Susam yağı

Deveci kese

Yağları aynı eşitlikte 1er kaşık mesela karıştırıp çatlak bölgesine sür 3-4 saat dursun sonra banyoya git vucuduna şampuan sürmeden 2banyo dan 1inde mutlaka çatlak olan yerlerini kesele.. Bende incelmeler oldu bacak aralarımda

İnşallah sendede işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…