Derdim Dişlerimmm...bursa diş hastanesinde İMPLANT..

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
hamilelik döneminde dolgum vardı düştü bir şey yaptıramadım öyle kalmıştı.. yanındaki de çürüdü.şu an sol alt damağımda 2dişim yok.bugün çektirdim daha birini daha.sol yanağımı içine çekebiliyorum .o derece boş orası....
bebeğim de 5 aylık.anne sütü alıyor..ama doktorum emzirebşilirrsi dedi. bizimki ilaçlardan dolayı heralde biraz emmesi azaldı ama...

ŞİMDİ implant yapılacak sanırım. azı dişerim yok. sol tarafı kullanamıyorum. ha sağımdaki dolgunun da yanındaki diş çürümüş .20 likler çürük vs. ama solda diş yok şimdi en büyük sıkıntım bu...

BURSA DA DİŞ HASTANESİNDE İMPLANT YAPILIYORMUŞ.. normalde 5000 lira civarında . diş hastesinde daha uygun olur belki..
yaptıran var mı??? ya da önerebileceğiniz başka bir yer..
SAĞLIĞIMIZIN KIYMETİNİ BİLELİM YA MAHFOLDUM....neyse buna da şükürr..

ben yaptırdım bursa ağız diş şağlığında ve o kadar pişmanım kı gercı ben kopru yaptırdım en ıyısı ozel galıba. ama konu tekıpteyım bılgısıı olan varsa yazsın

ben yaptırdım bursa ağız diş şağlığında ve o kadar pişmanım kı gercı ben kopru yaptırdım en ıyısı ozel galıba. ama konu tekıpteyım bılgısıı olan varsa yazsın

öncelikle geçmiş olsun canım. bu konuda bana biraz yardımcı olman mümkün mü_
1.pişmanlığın neden?
2. köprü ya da implant olacağına nasıl karar verildi.??? sanırım köprüde sağlam dişlerin arasına yapılıyor.adı üstünde...benim solda en dipte bir dişim var ama 20 lik sanırsam.. o da içi oyuk 7 kasımda tekrar gel onu da alayım dedi..:S
3.Doktordan doktora değiişiyor olabilir mi işin kaitesi. yoksa bir dr mu yapıyor bu işlemleri???
4. memnun kalmmamıssın ama ücret ne?

YARDIMCI OLURSAN ÇOK SEVİNİRİM..

Ben de merak ettim neden pişmansın
8 senelik falan bir dolgum var ve implant yapmamı istedi doktor
Ancak devlette/özelde sorusu bende de mevcut
Aydınlat bizi lütfen yurtdışına çıkmadan yaptırmam lazım :110:

hamilelik döneminde dolgum vardı düştü bir şey yaptıramadım öyle kalmıştı.. yanındaki de çürüdü.şu an sol alt damağımda 2dişim yok.bugün çektirdim daha birini daha.sol yanağımı içine çekebiliyorum .o derece boş orası....
bebeğim de 5 aylık.anne sütü alıyor..ama doktorum emzirebşilirrsi dedi. bizimki ilaçlardan dolayı heralde biraz emmesi azaldı ama...

ŞİMDİ implant yapılacak sanırım. azı dişerim yok. sol tarafı kullanamıyorum. ha sağımdaki dolgunun da yanındaki diş çürümüş .20 likler çürük vs. ama solda diş yok şimdi en büyük sıkıntım bu...

BURSA DA DİŞ HASTANESİNDE İMPLANT YAPILIYORMUŞ.. normalde 5000 lira civarında . diş hastesinde daha uygun olur belki..

Bende de var aynı durum
Daha doğrusu benim küçüklükten bir dişim öyle kalmıştı, altındaki diş yan yatmış
Onu kapladı doktor ancak çenen yeterince genişleyince implant yapılması lazım dedi
Ben yıllardır ön dişlerimle bir şey kopartamıyorum
İnsanlar "kıl mı bu" diye bakıyor her şeyi bıçakla kesip yediğim için :110:
Konunuzu takip edeceğim
Bursada değilim ancak ben de devlet/özel kararsızım

Bir de implantın yeni bir tekniği çıkmış
Bunda çivi değil doğal kök hücresi kullanıyorlar ama Türkiyeye geldi mi bizim gücümüz yeter mi bilmiyorum :110:
Baya pahalı olur o şimdi

Bende de var aynı durum
Daha doğrusu benim küçüklükten bir dişim öyle kalmıştı, altındaki diş yan yatmış
Onu kapladı doktor ancak çenen yeterince genişleyince implant yapılması lazım dedi
Ben yıllardır ön dişlerimle bir şey kopartamıyorum
İnsanlar "kıl mı bu" diye bakıyor her şeyi bıçakla kesip yediğim için :110:
Konunuzu takip edeceğim
Bursada değilim ancak ben de devlet/özel kararsızım

Bir de implantın yeni bir tekniği çıkmış
Bunda çivi değil doğal kök hücresi kullanıyorlar ama Türkiyeye geldi mi bizim gücümüz yeter mi bilmiyorum :110:
Baya pahalı olur o şimdi

benim 3 diş için 5.000 den yüksek..sgk da karşılamıyormuş sanırım:63:

benim 3 diş için 5.000 den yüksek..sgk da karşılamıyormuş sanırım:63:

Benim bir tane var

Peki devlette ne kadarmış? :110:

Bir de memnun kalmayanları okudum ya çivili sistem ya sıkıntı çıkardığı, koku yaptığı vs olmuş

Bir de çok korkuyorum diş etlerimin kesilmesinden ben :skandal:

Merhaba şimdi gördüm mesajınızı bende deneyimlerimi paylaşayım istedim bence tamamen dr a bağlı bir olay şu diş olayı yıllardır devlet hastanesine gittim memnun kaldığım tedavilerimde olmadı değil ama yüzde 80 ini ya tekrar yaptırdım yada kaybettim .kaybedilmiş dişlerim için güvenilir bir yer için 3 ay kadar araştırdım Karaman metrosunun arkadasında köfteci Yusuf'un yanındaki yeşil beyaz klinik 16 Yi önerdiler .derdimi anlattım dr a neredeyse yarım saat konuştuk film çekildim sonrasında karar verdim mehmet Ali bey 6 adet implantımı tel seferde yerleştirdi be bir ağrı yaşadım nede bir şişlik .etrafımda kim varsa ona gönderiyorum hep aynı ilgi aynı başarı .mutlaka bir görün öyle karar verin tedavinize derim .

Bursa da diş hekimi arıyorsanız Klinik23 de Dt. Sümeyra Köse hanım var çok başarılı. Sorunsuz hallediyor ne işlem varsa. Yıllardır dişlerimi ona emanet ederim. Haccettepe mezunu kendisi

X