- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 437
- Konu Sahibi papatyasevilir
hamilelik döneminde dolgum vardı düştü bir şey yaptıramadım öyle kalmıştı.. yanındaki de çürüdü.şu an sol alt damağımda 2dişim yok.bugün çektirdim daha birini daha.sol yanağımı içine çekebiliyorum .o derece boş orası....
bebeğim de 5 aylık.anne sütü alıyor..ama doktorum emzirebşilirrsi dedi. bizimki ilaçlardan dolayı heralde biraz emmesi azaldı ama...
ŞİMDİ implant yapılacak sanırım. azı dişerim yok. sol tarafı kullanamıyorum. ha sağımdaki dolgunun da yanındaki diş çürümüş .20 likler çürük vs. ama solda diş yok şimdi en büyük sıkıntım bu...
BURSA DA DİŞ HASTANESİNDE İMPLANT YAPILIYORMUŞ.. normalde 5000 lira civarında . diş hastesinde daha uygun olur belki..
yaptıran var mı??? ya da önerebileceğiniz başka bir yer..
SAĞLIĞIMIZIN KIYMETİNİ BİLELİM YA MAHFOLDUM....neyse buna da şükürr..
bebeğim de 5 aylık.anne sütü alıyor..ama doktorum emzirebşilirrsi dedi. bizimki ilaçlardan dolayı heralde biraz emmesi azaldı ama...
ŞİMDİ implant yapılacak sanırım. azı dişerim yok. sol tarafı kullanamıyorum. ha sağımdaki dolgunun da yanındaki diş çürümüş .20 likler çürük vs. ama solda diş yok şimdi en büyük sıkıntım bu...
BURSA DA DİŞ HASTANESİNDE İMPLANT YAPILIYORMUŞ.. normalde 5000 lira civarında . diş hastesinde daha uygun olur belki..
yaptıran var mı??? ya da önerebileceğiniz başka bir yer..
SAĞLIĞIMIZIN KIYMETİNİ BİLELİM YA MAHFOLDUM....neyse buna da şükürr..