Merhaba kadınlar kulübü üyeleri, buraya çok nadir konu açarım. Bu konumda onlardan biri. Hemşirelik mezunuyum. Yeni mezun oldum .İş arıyorum. Her hafta hastane gezip Cv mi elden veriyorum. Ama kimse benimle çalışmak istemiyor. Ehliyete yazıldım ama direksiyon sınavından da kaldım. Arkadaşlarım ise hepsi başka yerde. Aşk desen o da yok. Almanyaya gidecektim dil öğreniyorum. Ama işsiz olduğum için hocaya da para veremediğimden bıraktım. Aile evinde olmak beni çok bunaltıyor. Aileme yük olmak istemiyorum. Arkadaşlarımın hepsinin işe başlıyor olması beni yetersiz hissettiriyor. Geçenlerde kötü bir durumda olduğumu bilen bir arkadaşım beni aradı. Torpille özelde işe girdiğini çok mutlu olduğunu falan anlattı. Kıza hayırlı olsun dedim. Ama bir an düşündüm aynı siralarda ders aldık aynı şeyleri yaptık ama bir torpilim yok diye mi böyle çırpınıyorum. 13 bin lira maaşa bile razıydım. İş bulsam aileme yük olmaktan kurtulsam çoğu sorunum çözülecek ama işte bulamıyorum. Bugün bile hastane gezeceğim birazdan. Sadece öyle dertleşmek istedim.