• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim çok, çok büyük bu kez.. Başımı yastığa koyamıyorum..

Ne desemm ne yapsam yüreğim sogumuyor daha kaç kadin bu şekilde vahşice öldürülecek daha kaç kadn şiddet gördüğü için ,aldatildiqi için Kocasindan boşanmak isteyince sokak ortasında öldürülecek daha kaç kadin daha kaç masum ÖLDÜRÜLECEK... daha kaç çocuk annesiz KALACAKK YETERRRR YETERRR ARTİK YETERRRR BU KADARİ DA COK FAZLA YETER İÇİM ACİYOR YÜREGİM COK SİZLİYOR BENDE Bİ ANNEYİİM BENİMDE Bİ KİZİM VAR YETER ARTİKK

2 gündür bende kahroldum.
Bazı aklıevvellerin çıkıpta 'Avrupada da yaşanıyor tecavüz kapayın çenenizi' demesi , bunu diyebilenin kadın olması kanımı donduruyor artık. Nedir yani Avrupa'da yaşanıyor diye üç maymunu mu oynalayım, normalleştirip, kanıksayalımmı yada tecavüzü, cinayeti.
20 yaşında ,hayatının baharında, hayalleri, umutları olan gencecik bir kız canice, hunharca acı çekerek öldürülüyor, elleri kesiliyor bileklerinden ki katilin kimliğini ele vermesin, yakılıp bir köşeye atılıyor.
Planlı, programlı ve akıllıca bir plan yaparak bir insanın hayatını bitirdiler ama muhtemelen uyuşturucu madde etkisindeydik vb bir savunma yapıp az bir cezayla kurtulacaklar. Bu mu adalet?
O anne, o baba ne yapsın? Hangi birine yansın. Kızının böyle öldürülmesine mi, katillerin savunmasina mı, alacağı cezaya mı yansın. Nasıl soğur ki o anne babanın ići.
Allah yar ve yardımcıları olsun.
Özgecan'ın mekanı cennet olsun, dilerim son gününü hatırlamasın hiç.

Avrupada da yasaniliyor diye kimse cenesini kapatmak zorunda degil.
Ki böyle durumlarda daha cok konusmak tepki vermek duyurmak lazim birseylerin
degismesi icin.
Cünku adalet sistemi yanlis isliyor. Cogu ülkelerde böyle maalesef..
Ne yapalim hersey türkiyede oluyor biz nasil müslümaniz nasil bir ülkedeyiz diye herkes gibi birbirimize mi düselim yani?
Cunku böyle düsünceler olustu cogu kisilerde.

Oysa bu tecavüzcü pisliklerin ne ülke ile ne din ile alakasi yok.
Ve hata da adalet sisteminde.

Hic bir sey bir kadinin bir kizin bedenine zorla sahip olma nedeni olamaz ne demek ya acik giymisse haketmistir gercekten bunu diyen insanlar varmi ozellikle bunu soyleyenler kadinmi? Bunu soyleyenlerin dilerim aynisi basina gelir.gencecik bir kiz evine gitmek icin minibuse biniyor tecavuze ugrarken kendini savundugu icin bicaklaniyor yakiliyor ve bu kiz acik giymisse iyimi olmus oluyor...bu nasil bir dusunce dir.bu insanlarin kardesi kizi yokmudur ya aynisi onlarinda basina gelse yine diyebileceklermi ayni cumleleri...bir konudada seninle hemfikirim idam bu yaratiklar icin az iskence gorsunler once o lanet organlari lime lime edilsin sonra vucutlarindaki butun kemikler kirilsin oldurun diye yalvarsinlar...bu dunyada degil ama oteki dunyada azaplari cok dehsetli olacak...

Evet bunlari söyleyenler kadınlar. Yeni şafak gazetesi yyazari bir kadin su lafi edebiliyor "mini etek giyip soyunuyorsan laik sistemin sapiklastirdigi adam tecavüz edince bas bas bagirmayacaksin" !! Tüm erkekler erkekliginden utaniyor 2 gündür kadinlarin ise laflarina bak. Avrupa da da tecavüz yasaniyor kapayin cenenizi yazan da bir kadin. !

Yorum yapamıyorum... Boğuşurken tırnaklarında dna örneği kalmıştır diye ellerini kesmişler... Nasıl bir yaratık evli barklı oğluyla beraber böyle bir şey yapabilir? O yaratığın iki tane küçücük kızı var, nasıl düşünebilir... Aklım almıyor. Bir kere otobüste adam kapıları üzerime kilitlemeye telefon numaramı almaya çalışmıştı, o günden beri evime ne kadar uzakta olursam olayım son kişiyle beraber inerim aşağı. Kendimiz önlemler alabiliyoruz ama yarın çoluk çocuğumuz olacak... Nasıl delirmeyeceğiz düşünmekten... Hala inanamıyorum...

Ne yazikki çok aci ama burada bile sorumluluk sadece erkeğe yuklenmemelidir sorumluluk iki tarafindir diye bahseden cikiyor tecavüz gibi bir meselede. Tüm erkekler erkekliginden utaniyor 2 gündür kadinlarin haline bak.. Aklimi kaybedeceğimi.

Kesinlikle katiliyorum sana erkekler bile bunu düşünürken kadınlar nasil olurda boyle konuda boyle konuşuyorlar nasil oluyorda boyle aciklama yapiyorlar aklim almiyor daha bide efendimizin hadislerinden bahsediyorlar bu nasil bi vicdan bu nasil insanlık aklim almiyor

Kesinlikle katiliyorum sana erkekler bile bunu düşünürken kadınlar nasil olurda boyle konuda boyle konuşuyorlar nasil oluyorda boyle aciklama yapiyorlar aklim almiyor daha bide efendimizin hadislerinden bahsediyorlar bu nasil bi vicdan bu nasil insanlık aklim almiyor
Bunun gibi insanları işidin emin ellerine teslim edeceksiniz

Yarin obur gün bizim de basimiza gelse profilimizden etekli fotograflarimizi bulup haketmis diyecekler. Bunu yapan da garanti bir kadin olacak. Allah sonumuzu hayir etsin.

[QUOTE="VEdeBU, post: 39444314, member: 651920yanindi insanları işidin emin ellerine teslim edeceksiniz[/QUOTE]

İsidin yaptiklari bile kendi yaptiklarinin yaninda viz gelir tırıs gider o yüzden bunların cezasi idam olmamali

Avrupada da yasaniliyor diye kimse cenesini kapatmak zorunda degil.
Ki böyle durumlarda daha cok konusmak tepki vermek duyurmak lazim birseylerin
degismesi icin.
Cünku adalet sistemi yanlis isliyor. Cogu ülkelerde böyle maalesef..
Ne yapalim hersey türkiyede oluyor biz nasil müslümaniz nasil bir ülkedeyiz diye herkes gibi birbirimize mi düselim yani?
Cunku böyle düsünceler olustu cogu kisilerde.

Oysa bu tecavüzcü pisliklerin ne ülke ile ne din ile alakasi yok.
Ve hata da adalet sisteminde.
Dinle yada ülke ile alakası yok ama hep varmış gibi lanse ediliyor. Bir kadın çıkıp kapayın çenenizi diyebilince benim kanım donuyor artık. Yahu senin cinsiyetinde kadın, senin başına gelse yada çocuğun böyle öldürülse yine çıkıp diyebilecekmisin bunu? Avrupada var mı diyeceksin , böyle mi teselli olacaksın?
Ama tabi bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın demek kolay geliyor.
Allahım yavrularımızı, bizleri iyilerle karşılaştırsın ne denebilir ki başka.
Adalet yerini bulmuyor maalesef çoğu zaman, Rabbim kimseye yaşatmasın.
Ne kadar acı ki, ayan beyan ortada olan şey bile cezasız kalabiliyor.
Az önce bir haber okudum , paylasmak istiyorum. Adaletin varip varacaği yer bu olacak sonunda, güzel yazmışlar.
Bir kadın kocasına sevgililer günü için sürpriz yapmak istiyor. Masa hazırlıyor, dusa giriyor. O sırada kocası işten erken geliyor eve kapıyi çalıyor kapı açılmıyor (kadın duşta duymuyor kapıyı) adam anahtarı ile girip masayı ve duştan çıkan eşini görünce bıçaklıyor kadıni kadın 'senin için hazırlandım diyor'inanmiyor ve çıkıp evden polisi ariyor 'eşim evde , beni aldatiyordu bıçakladım, gidip tutuklayın'diyor. İfadesinde de bana eşim soylediginde 14 kez bıçaklamıştım çok gecti diyor.
Nöbetçi mahkemeye çıkarken muhabirlerden kravat alip takıp traş olan adam serbest bırakılıyor. Hakim efendi biri olduğunu anlamış. Muhabirlere de eşimden şikayetçi olmayacağim boyle sevimsiz bir olaya sebebiyet verdiği için diyor.
Aile bakanı Ayşenur İslam karısını bıçaklayan adama büyuk gecmiş olsun diyip, kadınlara diyorki illa sürpriz yapacaksanız önce kocanızın onayını alın Resmi gaztede yayinlandı geleceğimiz son nokta bu.
Ne bekleyelim biz bu adaletten.

Mini etek giyip makyaj yapmanın cezasi bu kadar aqir olmamali bende evliyim ve yeri geldiqiinde mini etegimide giyiyorum makyajimida yapiyorum ben bunlari yapiyorum diye cezam ölümseben ölmeye raziyim hem de hemen

Bugün bu kardeşimizle ilgili haberleri izliyordum. Annesinin gözyaşlarını hele o babasının çökmüş halini görünce boğazım düğümlendi yemin ederim, gözlerim doldu içimde bir acı, sonra ağzımdan küfürler sıralandı, beddualari lanetler.. Sonra yanımda 2 erkek evladı olan bir kadın dolmuşa tek binmiyecen dedi sadece. Tabi verdim ağzının payını.Akabinde bir haber 17 yaşında bir erkek yan baktın tartışmasından bıçaklanarak ölmüş. O kadın bu sefer ortalık çok kötü olmuş başladı konuşmaya,..Evet malesef genelleme yapmak istemiyorum ama bu tarz erkek annelerinden var...Lütfen özellikle erkek anneleri kadın olduğunuzu unutmayın. Oğullarınıza erkeklerin kadınlardan hiçbir üstünlükleri olmadığını, onlara saygı göstermeleri gerektiğini, çırılçıplak dolaşan bir kadına bile tecavüzü geçin yan gözle dönüp bakma gibi bir haklarının olmadığını lütfen öğretin.

İsidin yaptiklari bile kendi yaptiklarinin yaninda viz gelir tırıs gider o yüzden bunların cezasi idam olmamali[/QUOTE]

Ben yazarlık yaptığı idaa eden bayandan bahsediyorum kara çarşaf giydirecekler değil yazarlık camdan baktırmayacaklar o zaman anlarlar nefsin terbiyesi mini etekle alakalı değil

İsidin yaptiklari bile kendi yaptiklarinin yaninda viz gelir tırıs gider o yüzden bunların cezasi idam olmamali

Ben yazarlık yaptığı idaa eden bayandan bahsediyorum kara çarşaf giydirecekler değil yazarlık camdan baktırmayacaklar o zaman anlarlar nefsin terbiyesi mini etekle alakalı değil[/QUOTE]

Simdi anladim cnm ne demek istediğini kesinlikle çok doqru söylüyorsun o kadar uzgunumki inan ne yazdiqimi ne okuduğunu bilmiyorum Cokk üzgünüm

Dinle yada ülke ile alakası yok ama hep varmış gibi lanse ediliyor. Bir kadın çıkıp kapayın çenenizi diyebilince benim kanım donuyor artık. Yahu senin cinsiyetinde kadın, senin başına gelse yada çocuğun böyle öldürülse yine çıkıp diyebilecekmisin bunu? Avrupada var mı diyeceksin , böyle mi teselli olacaksın?
Ama tabi bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın demek kolay geliyor.
Allahım yavrularımızı, bizleri iyilerle karşılaştırsın ne denebilir ki başka.
Adalet yerini bulmuyor maalesef çoğu zaman, Rabbim kimseye yaşatmasın.
Ne kadar acı ki, ayan beyan ortada olan şey bile cezasız kalabiliyor.
Az önce bir haber okudum , paylasmak istiyorum. Adaletin varip varacaği yer bu olacak sonunda, güzel yazmışlar.
Bir kadın kocasına sevgililer günü için sürpriz yapmak istiyor. Masa hazırlıyor, dusa giriyor. O sırada kocası işten erken geliyor eve kapıyi çalıyor kapı açılmıyor (kadın duşta duymuyor kapıyı) adam anahtarı ile girip masayı ve duştan çıkan eşini görünce bıçaklıyor kadıni kadın 'senin için hazırlandım diyor'inanmiyor ve çıkıp evden polisi ariyor 'eşim evde , beni aldatiyordu bıçakladım, gidip tutuklayın'diyor. İfadesinde de bana eşim soylediginde 14 kez bıçaklamıştım çok gecti diyor.
Nöbetçi mahkemeye çıkarken muhabirlerden kravat alip takıp traş olan adam serbest bırakılıyor. Hakim efendi biri olduğunu anlamış. Muhabirlere de eşimden şikayetçi olmayacağim boyle sevimsiz bir olaya sebebiyet verdiği için diyor.
Aile bakanı Ayşenur İslam karısını bıçaklayan adama büyuk gecmiş olsun diyip, kadınlara diyorki illa sürpriz yapacaksanız önce kocanızın onayını alın Resmi gaztede yayinlandı geleceğimiz son nokta bu.
Ne bekleyelim biz bu adaletten.
Ay inanamıyorum bu yaşananlar gerçek olamaz. Delirmemek elde değil.. Nasıl bir çağ bu ? Kıyamet kop artık kop..

Ay inanamıyorum bu yaşananlar gerçek olamaz. Delirmemek elde değil.. Nasıl bir çağ bu ? Kıyamet kop artık kop..
Bu haber gerçek değil ama olabilecek olanı anlatmış resmigaste diye bir site var orada okudum, yakında böyle olacak gerçekten.
Bende ilk okudugumda aynı tepkiyi verdim. Resmigaste olduğunu farkedince anladım biraz kara mizah tarzı var bu sitenin.
Ama gerçek olsaydıda şaşırmazdım, bu noktaya geldik artık maalesef.

Benim de bir türlü aklımdan çıkmıyor. Kendimi hep o kızın yerine koyuyorum. Bu p... ler hakettiği gibi ağır bir ceza almadıkça türkiyede kadın olarak yaşamak daha zor olacak. Adalet bunlara değil de masumlara vurmaya devam ederse daha çok korkacağız artık. Nefret ediyorum bu ülkeden. Ama onları sokaklarda perişan hale getirip aynı şekilde namuslarıyla oynayıp köpek gibi gezdirseler (köpeğe hakaret oldu çok özür dilerim) bunu yapmayı düşünen pislikler korkarlar belki. Bu gidişle sonumuz iyi değil. Yanımda bıçak falan taşıyacağım artık

Ne Acigi Yahu. Bu ulkede Ordege Tecavüz Eden Haysiyetsiz Varliklar Var Gelmis Ne Acigindan Bahsediyorlar ? bende Cok Kotu Oldum Hele O Yorumlar Adami Cidden dellendiriyor. O adaminda Bir kızı Var. Yanimiza Herturlu Alet Bulundurmamiz Gerekiyor. Malesef Hala Pembe Otobus Uygulamasina Gecilemedi Sadece Soforun Bile Kadin Oldugu Bir Otobus. Belki Suan Bu durumda Olmayacakdik Cocuklariniza Ciglik Atmayi Ogretin Diyen Kadin Var Birde Ozgenin Cigliklarini Duydunuzmu ? Diye sormakdan Kendimi Alamiyorum. Ne diyecegimi Biemiyorum Ama Bu Kacinci Tecavuz. icini Birazda Olsa Rahatlatmaya Calis lutfen :KK43: Yoksa Halimiz duman

Ne Acigi Yahu. Bu ulkede Ordege Tecavüz Eden Haysiyetsiz Varliklar Var Gelmis Ne Acigindan Bahsediyorlar ? bende Cok Kotu Oldum Hele O Yorumlar Adami Cidden dellendiriyor. O adaminda Bir kızı Var. Yanimiza Herturlu Alet Bulundurmamiz Gerekiyor. Malesef Hala Pembe Otobus Uygulamasina Gecilemedi Sadece Soforun Bile Kadin Oldugu Bir Otobus. Belki Suan Bu durumda Olmayacakdik Cocuklariniza Ciglik Atmayi Ogretin Diyen Kadin Var Birde Ozgenin Cigliklarini Duydunuzmu ? Diye sormakdan Kendimi Alamiyorum. Ne diyecegimi Biemiyorum Ama Bu Kacinci Tecavuz. icini Birazda Olsa Rahatlatmaya Calis lutfen :KK43: Yoksa Halimiz duman

Haklisin ama pembe otobüs meselesi bana olmayacak bir uygulama gibi geliyor. Neden boyle bir muameleye maruz kalalim ? Toplumda neden bir sinif olarak ayrilalim.. Kocamla, sevgilimle neden ayri otobuslerde seyahat edeyim. Bunun yerine zihniyet değiştirilmeli agir yaptirimlarla adalet saglanmali. Bu uygulama bana sadece kadınlari bir sinif olarak erkeklerden daha da ayiracak, kadin erkek eşitsizliğini daha da fazlastiracak gibi geliyor. Belki otobüslerde tecavüze ugramayiz bu uygulama ile ama bu seferde sokak tecavüzleri artar bu otekilestirme sonucunda. O tur serefsiz erkekler icin sizin otobusunuz bile ayri, otobüste bile erkekle yan yana değilsiniz sokakta da olamazsiniz düşüncesinin en büyük adimi olur. Daha da beter olur..

Ben saygi duyduguma siz derim, herkese değil. Benim dusuncelerimde bir sorun yok tüm toplum gibi düşünüyorum destekciye de ihtiyacim yok toplumun kanayan yarasina duyduğum aciyi paylastim. SEN oturup da bazi şeyleri dusun bence. Tecavuz gibi bir olayda sorumluluk sadece erkeğe ait değildir diyorsan hitabetten önce düşünüp mukayese etmen gereken bir insanlik meselen var demektir.

Ben tecavuz meselesi ile sinirlamamistim konuyu ama siz oyle anlamissiniz.. ben genel olarak kiz cocuguna da erkek cocuguna da ogretilmesi gerekenlerin varligindan bahsettim. Her neyse sizin gibi uslupsuz birine laf anlatmak icin caba harcamam gereksiz...

Back
X