Derdim cildim!

dangerousangel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2019
307
116
103
Merhaba 29 yaşımda cildimden aşırı şikayetçiyim burnumun üzerinde asla gitmeyen siyah noktalar var gözeneklerim çok belirin cildim incecik lekeye çok müsait sivilce sürekli çıkıyor ve iz bırakarak geçiyor o izler de asla gitmiyor yazın azıcık güneş görsün hemen bronzlaşıyorum.dermatolog altın iğne ve q switch lazer önerdi bir seans yaptırdım daha beter oldu sanki hiçbir şey fayda etmiyor. Genetik sanırım annemin cildi de böyle ama yok mu düzeltecek bir şeyler bende kaymak gibi bembeyaz cildim olsun istiyorum :((((

Benim de burnum da siyah noktalarım vardı, düzenli siyah noktalara karşı cilt bakım ürünleri kullanın trendyoldan bakın. Bir de şekeri bıraktım 6 7 ayda cildim düzeldi.
Güneş kremsiz dışarıya çıkmayım. Cildiniz genetikte olsa düzenli cilt bakımıyla bebek gibi olur
Güzellik merkezlerinde ki işlemler pek işe yaramıyor, ben de işe yaramamıştı. Tek çare düzenli cilt bakımı ve beslenme
Gözenekleri de dert etmeyin, gözenek sıkılaştırıcı ürünlerle 2 3 ayda düzeltirsin
Bı de ben makyajı tamamen bırakıp, sadece cilt bakımına yoğunlaşmıştım faydasını çok gördüm tavsiye ederim. Özellikle bb krem ben de siyah nokta yapıyordu

Sadece dıştan müdahaleyle olmaz. Bol su için şekeri mutlaka bırakın. Zeytinyağı susam yağı gibi iyi yağlar dışında yağlı yiyecek yemeyin. Enginar gibi karaciğeri destekleyen yiyecekleri çoğaltın kahveyi minimuma indirin. Cilt bakımınız da rutin ve basit olsun, dermo kozmetik temizleyiciler güneş kremi yeter fazlası cildi irrite eder zaten

Back