• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim büyük

mrbbnlndn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
128
88
98
28
Kızlar o kadar konu birikti ki bende.Dertleşecek kimsem de yok anlatayım.3,4 gün önce başıma bişey geldi.Gece uyurken sabaha karşı sanki beni bişey uyandırdı yatakta oturur pozisyonuna geldim önüme baktım kocaman kırmızı tarantula gibi bi örümcek havada asılı gözümü ovuşturdum gitmiyor sürekli yukarı çıkıyor tekrar kapadım açtım baktım yok olmuştu yatağı falan kontrol ediyorum artık düştü mü diye ama imkansız evimizde karınca bile yoktur ilk defa böyle bişey başıma geldi yaşayan var mı çok korkuyorum uyuyamadım o gün gözümü kapatıp sürekli açıyordum.Bu aralar çok korkuyorum neden bilmiyorum..

Bir uzmana görünün, bir hastalığınız vs var mı bakılsın, hiçbir sağlık sorununuz yoksa, ki umarım sağlık sorununuz çıkmaz o zaman bu ara aşırı yorulmuşsanız, stres, endişe vb duygulara kapıldığınız bir olay yaşamış veya uykusuz kalmışsanız da bu tip şeyler görebilirsiniz.

Bazen bana da oluyor gercek zannediyorum hatta o derece uyanik zannediyorum kendimi.ses duyuyorum birilerini goruyorum ama ruyada oluyor hepsi.size de aynisi olmus uyanik oldugunuzu zannediyorsunuz ama ruyada oluyor gordugunuz sey.

Teşekkür ederim
Bir uzmana görünün, bir hastalığınız vs var mı bakılsın, hiçbir sağlık sorununuz yoksa, ki umarım sağlık sorununuz çıkmaz o zaman bu ara aşırı yorulmuşsanız, stres, endişe vb duygulara kapıldığınız bir olay yaşamış veya uykusuz kalmışsanız da bu tip şeyler görebilirsiniz.
Tavsiyenize uyacagımmm

Bir sefer başıma gelmişti kreşte olmuştu tarantula tarzı bir örümcek görmüştüm büyük kıllı olanlardan yani minderlerin arasına kaçtığını söylemiştim o kadar yıl geçti hala unutmadım bu olayı.bana inanmadıkları için bakmamışlardı öğretmenlerde öyle hayal miydi gerçek miydi hep merak ederim🤷🏻‍♀️

Herhangi bir ilaç kullanıyorsanız yan etkisi olabilir. Bir de bazen insan rüyayla gerçeği ayırt edemiyor. Muhtemelen tam uyanamadan zihniniz bulanıkken rüyadan çıktınız bir anda. Yine beyinsel bir sıkıntı gibi.

Bir sefer başıma gelmişti kreşte olmuştu tarantula tarzı bir örümcek görmüştüm büyük kıllı olanlardan yani minderlerin arasına kaçtığını söylemiştim o kadar yıl geçti hala unutmadım bu olayı.bana inanmadıkları için bakmamışlardı öğretmenlerde öyle hayal miydi gerçek miydi hep merak ederim🤷🏻‍♀️
Simülasyon bug’a giriyor arada heralde 😄

Teşekkür ederim

Tavsiyenize uyacagımmm
Geçmiş olsun, dediğim gibi herhangi bir sağlık sorununuz var mı yok mu bakılsın, doktora gittiğinizde yaşadığınız bu olayı da anlatın, sağlıkla alakalı bir sıkıntı yoksa yaşadığınız şey halüsinasyon kısmıyla biraz uyku felcinin başka bir versiyonu gibi görünüyor, uyku felcinde vücudumuzu oynatamıyoruz, ki genelde bir travma, korku, stres ya da herhangi bir nedenle uykusuzluk çektiğimizde yaşanır, uyku felcinde halüsinasyon da görürüz bu da yeniden uykuya dalmakta zorlanmamıza korkmamıza sebep olur.

Doktora gidene kadar uykuya dalınca aynı şeyleri görme korkusunu bastırmak için geceleri çok geç yatmayın, uykudan önce ılık bir duş alın, sakinleştirici müzikler dinleyin, herhangi bir kronik hastalığınız yoksa 1 bardağı geçmeyecek şekilde papatya veya melisa gibi sakinleştirici özelliği olan bitki çayı için, odanızı da havalandırın temiz koku da uykuya dalmanızda yararlı olur.

Simülasyon bug’a giriyor arada heralde 😄
Ölmeden bir işin aslını öğrenseydik bari simülasyonsada kabulüm😂birkaç olay daha yaşadım ama onları uyku sersemliğine ve babamın vefat etmesine bağlıyorum dini içerikli olduğu içinde yazmadım.büyük ihtimal uykudan ani uyanınca olmuştur konu sahibininki.

Minder üzerinde oturuyordum yavaşça kalktım şu an. 😶

Ölmeden bir işin aslını öğrenseydik bari simülasyonsada kabulüm😂birkaç olay daha yaşadım ama onları uyku sersemliğine ve babamın vefat etmesine bağlıyorum dini içerikli olduğu içinde yazmadım.büyük ihtimal uykudan ani uyanınca olmuştur konu sahibininki.
Ben de bir kere rüyamda yatağımın baktığı dolabı görürken aynı anda bir masada oturuyordum ve karanlık taraftan biri elimi tutuyordu. Uyanıp uyanamadığımı dahi anlayamamıştım. Yazılımcıların değişmesi gerekiyor. Belli ki ya acemiydi ya da dalga geçiyordu 😄

Son zamanlarda stres, üzüntü, sıkıntı yaşadınız mı? Uykuyla uyanıklık arasında böyle şeyler olabiliyor; stres de insanı rahat uyutmayıp, sıkıntılı rüyalar ya da göz yanılmaları görmenize sebep oluyor olabilir. Çok kafanıza takmamanızı, o olaya odaklanmamanızı tavsiye ederim. Pozitif düşüncelerle, olumlama yaparak gece uyuyun; aynı şekilde sabah da uyanır uyanmaz güzel düşüncelere odaklanın; sizi mutlu eden şeyleri daha sık yapın bu aralar, biraz kendinizi şımartın. Bir zaman sonra siz farketmeden rahatladığınızı göreceksiniz.

Hanımlar yazma ihtiyacı duydum, konu cinlere karabasanlara gelmesin, uyurken veya uyanıkken görülen halüsinasyonların doğa üstü bir yanı yoktur, ya fiziksel veya psikolojik bir hastalığın belirtisidir veya bir travma, stres, korku, uykusuzluk vb sebeplerle yaşanan uyku bozukluğuna bağlı geçici bir sorundur.
Kişi sağlık sorununu çözer veya uyku kalitesini arttırırsa düzelir.

Kızlar o kadar konu birikti ki bende.Dertleşecek kimsem de yok anlatayım.3,4 gün önce başıma bişey geldi.Gece uyurken sabaha karşı sanki beni bişey uyandırdı yatakta oturur pozisyonuna geldim önüme baktım kocaman kırmızı tarantula gibi bi örümcek havada asılı gözümü ovuşturdum gitmiyor sürekli yukarı çıkıyor tekrar kapadım açtım baktım yok olmuştu yatağı falan kontrol ediyorum artık düştü mü diye ama imkansız evimizde karınca bile yoktur ilk defa böyle bişey başıma geldi yaşayan var mı çok korkuyorum uyuyamadım o gün gözümü kapatıp sürekli açıyordum.Bu aralar çok korkuyorum neden bilmiyorum..
Rüya görüp uyanmış olabilirsin, ayet-el kürsi oku , çok fazla kafaya takma...

rüyada oluyor gerçek gibi zannediyorsunuz. bende yılanla olmuştu. büyüktü . gerçek gibiydi kal p atışlarım artmıştı

Bazen uyanıp gözümü açtığımda ilk 15-20 sn kadar duvarda yürüyen siyah örümcekler görüyordum. Hava aydınlıksa görebiliyordum tabi. Ben de nörolojiye gittim tabi. Mr, eeg vs. çekildi. Hiçbir şey çıkmadı. Sonra cerrahiye kadar gittim, damarlara bakıldı, tümör var mı diye bakıldı. Yine bir şey çıkmadı.
Hala arada görüyorum. Ben de o yüzden uyanınca şıp diye gözümü açmıyorum ya da baktım örümcek görüyorum, hemen yumuyorum gözümü.
Kimi varlıklara vs. bağlıyor ama ben öyle olduğunu sanmıyorum. Olsa şimdiye bana bir şeyler olurdu, kaç yıl oldu şükür bir şey olmadı. Uyku ve beynin ortak bir işi diye düşünüyorum. Birinden birinde arıza çıkıyor sanırım.

Ben de babamı kaybettikten sonra bu tarz şeyler yaşadım. Babam odamın kapısının önüne yığılmıştı bulduğumuzda, hep kapımı açıp bana aradan baktığını görüyordum, uyku mu uyanıklık mı ayırt dahi edemiyordum, sesleniyordum sadece bana bakıyordu ama uyanamıyordum. Rüyadır diye gözlerimi ovuşturuyordum.

Böyle büyük acılar, stres, bir olaydan dolayı kötü günler geçiriyorsanız olabilir böyle durumlar. İlk olarak bir doktora gidip işin uzmanlarından yardım almalısınız. Gerekli tetkikleri yaptırın. Kendinizi rahatlatan, güvende hissettirecek eylemlerle daha iyi hissetmeye çalışın. İnançlıysanız dua okursunuz, enerjisine inandığınız bir nesne yanınızda tutabilirsiniz.

Benim bir tanidigim vardi. O zaman zaman hep ayni rüyayi görürdü. Uyaniyor ve yatagin ayak kisminin önünde bir adam duruyor. Birsey söylemiyor ve karanliktan dolayi yüzü ne net görünmüyor. O kadar gercekci ki kadin hep bagrarak uyaniyordu. Yani böyle seylerin bilincaltindan geldigini düsünüyorum. Yogun stresten de olabilir. Ama demir eksikligi de mesela depresyon belirtilere sebep verebiliyor. O yüzden Mune ablanin dedigi gibi bir doktora görünün. Insallah gecici bir durumdur

Back