- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Çok acele davranmışsınız 3 yıl kullandıktan sonra hemen 6 ay denemeyle olur diye beklentilere girmeyin bide ne zaman çocuk olsun diye yapmaktan vazgeçerseniz o zaman oluyor bebek çok kafaniza takmayın yani olmuyor diye bunun daha zamanı var yaşamış biri olarak yazıyorumMerhaba. Ben uc sene yasmin dogum kontrol hapiyla korundum. Alti ay once biraktim. Yumurtlama takibi yaparak deneme yapiyoruz. Ben ilaci birakmadan alti ay once doktor kontrolune gitmistim. Hersey normal dedi doktor. Hatta rahim ultrasonu da cekilmisti.
Simdi size sorum su. O zaman hicbir sorunum yoktu ama ilaci biraktigim icin bir sorun olusmus olabilir mi. Bu kontrollerden tekrar gecmeme gerek var mi.
Esim de sperm testi yaptirdi onda da bir sorun yok.
Nicin cocugumuz olmuyor. Benim yasadiklarimi yasayan bilen yol gosterecek olan varsa yardimci olabilir mi.
Adetlerim duzenli bu arada 25 yada 27 gun suruyor dongum. Bir problemim olsa adet duzensizliginin de gorulmesi gerekmez mi.
Yine de randevu aldim. Doktora gidecegim tekrar ama sizden de fikir almak istedim.
Ovulasyon testiyle takip yapip kirmizi test cizgisinin belirginlestigi gun ve siliklestigi ertesi gun birliktelik oluyor ama hamilelik olmadi henuz.
Konuyu yanlis yere acmissam kusura bakmayin lutfen. Deneyimleriniz benim icin cok kiymetli.
Doktora reglimin 4. gunu gidebilecegim. Hormon testi icin uygun mudur acaba. Reglimin son gunu olacak ayni zamanda 4. gun. Daha erken gidebilmem mumkun degil l.Regl bittiği günden yumurtanın çatladığı günün 2 gün sonrasına kadar gün aşırı ilişki olmalı. Düzenli ilişki ile demek bu demek oluyor. Buna rağmen olmaması sıkıntıdır. Rahim normaldir ama yumurtlamada sıkıntı vardır önce doktora gidin hormon testi ve yumurtlama takibi yapın. Ona göre devamını yönlendirir.
Amin.Allah tez zamanda bebek nasip eder size inşallah
Pko lu olduğum için kullandım yazz marka. Bıraktıktan sonraki ilk korunmasız ilişkide hamile kaldımBen de yasmin kullanıyorum 2 aydır...çok korkuyorum kullanmamalı mıyım offff
Merhaba. Ben uc sene yasmin dogum kontrol hapiyla korundum. Alti ay once biraktim. Yumurtlama takibi yaparak deneme yapiyoruz. Ben ilaci birakmadan alti ay once doktor kontrolune gitmistim. Hersey normal dedi doktor. Hatta rahim ultrasonu da cekilmisti.
Simdi size sorum su. O zaman hicbir sorunum yoktu ama ilaci biraktigim icin bir sorun olusmus olabilir mi. Bu kontrollerden tekrar gecmeme gerek var mi.
Esim de sperm testi yaptirdi onda da bir sorun yok.
Nicin cocugumuz olmuyor. Benim yasadiklarimi yasayan bilen yol gosterecek olan varsa yardimci olabilir mi.
Adetlerim duzenli bu arada 25 yada 27 gun suruyor dongum. Bir problemim olsa adet duzensizliginin de gorulmesi gerekmez mi.
Yine de randevu aldim. Doktora gidecegim tekrar ama sizden de fikir almak istedim.
Ovulasyon testiyle takip yapip kirmizi test cizgisinin belirginlestigi gun ve siliklestigi ertesi gun birliktelik oluyor ama hamilelik olmadi henuz.
Konuyu yanlis yere acmissam kusura bakmayin lutfen. Deneyimleriniz benim icin cok kiymetli.
Olur tabiki mutlaka yaptırınDoktora reglimin 4. gunu gidebilecegim. Hormon testi icin uygun mudur acaba. Reglimin son gunu olacak ayni zamanda 4. gun. Daha erken gidebilmem mumkun degil l.
Pko lu olduğum için kullandım yazz marka. Bıraktıktan sonraki ilk korunmasız ilişkide hamile kaldım
Hiç alakası yok. Doğum kontrol hapı doğurganlığa engel değil.
Bıraktıktan hemen sonra hamile kalan da var, yıllarca kalamayan da.
Diğer taraftan hayatında hiç hap içmeyip hamile kalamayan da var..
Bu biraz kişinin fizyolojisi, biraz da nasiple alakalı..
Tıbbın çaresiz olduğu sebepsiz infertilite diye bir teşhis var mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?