Gebeliğe Hazırlık Derdim bu hamilelik. Yardim edin ne olur.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eğer eşlerde sağlık açısından bir sorun yoksa, hamilelik düşüncesini kafadan atınca hamile kalma durumu gercekten çok yüksek. Ben sahşen öyle yapıyorum :)

Benimde eşimde problem yoktu ki gittiğim her doktorda benim yumurtaliklarimin çok genç ve çok açık olduğunu çok kolay hamile kalabileceğimi söylüyordu ama 10 ayı buldu hamile kalmam. Milyonlarca spermin içinden birinin basarili olması gerekiyor oda ha diyince olmuyor ne yazık ki. Biraz sabredin doktorlarlar kontrol için bile 1 sene bekleyin diyorlar. Biz 10. Ayımızda gitmemize rağmen doktor sorun yok deneneye devam edin daha erken diyip gönderdi 20 gun sonra hamileyim diye gittim. Biraz kafadan atın stresten uzak durun

Regl bittiği günden yumurtanın çatladığı günün 2 gün sonrasına kadar gün aşırı ilişki olmalı. Düzenli ilişki ile demek bu demek oluyor. Buna rağmen olmaması sıkıntıdır. Rahim normaldir ama yumurtlamada sıkıntı vardır önce doktora gidin hormon testi ve yumurtlama takibi yapın. Ona göre devamını yönlendirir.

Çok acele davranmışsınız 3 yıl kullandıktan sonra hemen 6 ay denemeyle olur diye beklentilere girmeyin bide ne zaman çocuk olsun diye yapmaktan vazgeçerseniz o zaman oluyor bebek çok kafaniza takmayın yani olmuyor diye bunun daha zamanı var yaşamış biri olarak yazıyorum

Doktora reglimin 4. gunu gidebilecegim. Hormon testi icin uygun mudur acaba. Reglimin son gunu olacak ayni zamanda 4. gun. Daha erken gidebilmem mumkun degil l.

Bu işlerden anladığım emin olduğum şu ki stres kafaya takma çocuk işini bozuyor. Bende sizin gibi Yok yumurtlama günü yok şu yok bu dedim Bebek olmadı. Sonra tatile girdik aile yanına gittik yumurtlama günü geçti gitti yalnız kaldığımız bir vakit oldu amaan yumurtlama günü geçti ama yine de deneyelim bu ay boş gelmesin dedik o gün Bebek olmuş...

Böyle hikayeler çok duyuyorum çevremde. Arkadaşın 8 yıl çocuğu olmadı ilaçlar iğneler kullandı .. ilaçları tedaviyi bıraktığı ay hamile kaldı

Doktora reglimin 4. gunu gidebilecegim. Hormon testi icin uygun mudur acaba. Reglimin son gunu olacak ayni zamanda 4. gun. Daha erken gidebilmem mumkun degil l.
Olur tabiki mutlaka yaptırın

Pko lu olduğum için kullandım yazz marka. Bıraktıktan sonraki ilk korunmasız ilişkide hamile kaldım

Markadan markaya değişir mi peki acaba...doktora sorsan öyle bir zararı yok diyor...ama etraftan duyunca korkuyorum.Benim rahatsızlığım da yok sadece korunmak için

Evet doktorlar da öyle diyor...ama halk arasında duyunca korkuyorum ne yalan söyliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…