- 30 Ekim 2018
- 377
- 165
- 18
- 35
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Ben de ovülasyon testleriyle 1 yıl uğraştım hamile kalamadım rahim filmi çektirdim 1 ay sonra hamile kaldım. Korunmayı bıraktıktan sonra 1 yıl beklemekte fayda var. Ayrıca çok stres yapmak bence hamileliğe engel :) Öncesinde çok kafaya takıyordum rahim filmi çektirdim ve akışına bıraktım hiç düşünmedim ve hamile kaldım :)Merhaba. Ben uc sene yasmin dogum kontrol hapiyla korundum. Alti ay once biraktim. Yumurtlama takibi yaparak deneme yapiyoruz. Ben ilaci birakmadan alti ay once doktor kontrolune gitmistim. Hersey normal dedi doktor. Hatta rahim ultrasonu da cekilmisti.
Simdi size sorum su. O zaman hicbir sorunum yoktu ama ilaci biraktigim icin bir sorun olusmus olabilir mi. Bu kontrollerden tekrar gecmeme gerek var mi.
Esim de sperm testi yaptirdi onda da bir sorun yok.
Nicin cocugumuz olmuyor. Benim yasadiklarimi yasayan bilen yol gosterecek olan varsa yardimci olabilir mi.
Adetlerim duzenli bu arada 25 yada 27 gun suruyor dongum. Bir problemim olsa adet duzensizliginin de gorulmesi gerekmez mi.
Yine de randevu aldim. Doktora gidecegim tekrar ama sizden de fikir almak istedim.
Ovulasyon testiyle takip yapip kirmizi test cizgisinin belirginlestigi gun ve siliklestigi ertesi gun birliktelik oluyor ama hamilelik olmadi henuz.
Konuyu yanlis yere acmissam kusura bakmayin lutfen. Deneyimleriniz benim icin cok kiymetli.
Merhaba. Ben uc sene yasmin dogum kontrol hapiyla korundum. Alti ay once biraktim. Yumurtlama takibi yaparak deneme yapiyoruz. Ben ilaci birakmadan alti ay once doktor kontrolune gitmistim. Hersey normal dedi doktor. Hatta rahim ultrasonu da cekilmisti.
Simdi size sorum su. O zaman hicbir sorunum yoktu ama ilaci biraktigim icin bir sorun olusmus olabilir mi. Bu kontrollerden tekrar gecmeme gerek var mi.
Nicin cocugumuz olmuyor. Benim yasadiklarimi yasayan bilen yol gosterecek olan varsa yardimci olabilir mi.
Adetlerim duzenli bu arada 25 yada 27 gun suruyor dongum. Bir problemim olsa adet duzensizliginin de gorulmesi gerekmez mi.
Yine de randevu aldim. Doktora gidecegim tekrar ama sizden de fikir almak istedim.
Ovulasyon testiyle takip yapip kirmizi test cizgisinin belirginlestigi gun ve siliklestigi ertesi gun birliktelik oluyor ama hamilelik olmadi henuz.
Konuyu yanlis yere acmissam kusura bakmayin lutfen. Deneyimleriniz benim icin cok kiymetli.
Biraktigi ay hamile kalanlari da okudum ben. Bilemiyorum ki sebep ilac mi baska birsey mi.Ben de yasmin kullanıyorum 2 aydır...çok korkuyorum kullanmamalı mıyım offff
Evlenmeden bende başlamıştım kullanmaya yasmin toplamda 4ay kullandım. Bıraktığım ay da hamile kaldım. Stres çok önemli bi faktör. 5 sene çocuğu olmayan akrabam var. Kocası ameliyat oldu sorun adamda görünüyodu. Meğer ameliyat olmadan kız hamile kalmış. Kafamdan atmıştım dedi.Merhaba. Ben uc sene yasmin dogum kontrol hapiyla korundum. Alti ay once biraktim. Yumurtlama takibi yaparak deneme yapiyoruz. Ben ilaci birakmadan alti ay once doktor kontrolune gitmistim. Hersey normal dedi doktor. Hatta rahim ultrasonu da cekilmisti.
Ben de yasmin kullanıyorum 2 aydır...çok korkuyorum kullanmamalı mıyım offff
Kullanmayin.
Merak ettim, bunu niye söylediniz?
Ben de yasmin kullanıyorum 2 aydır...çok korkuyorum kullanmamalı mıyım offff
Korkarak kullanacagina kondom kullanmasi belki kendini daha iyi hissettirir.
Esim saglikci,kullandirmiyor bana, zehirden baska bisey degil der.
Sağlikçi olarak hangi meslekten? Jinekologmu? O bölüm ile alakasi var mi?
Tahminimce yok. Hap zehir felan değildir. Internette bin makale var hap üstüne. Baze kanserlerden koruyor hatta.
Korku var ise, ilk önce araştirmasi lazim. Hap nedir, nasil hamileliği önlüyor. Onun yani sira farkli doğum kontrol alternatifleri araştirabilir.
Korkusunu körükleyerek "kullanma" demek bana yanliş geliyor.
Bayan jinekolog arkadaslari kullanmiyor mesela, erkek olanlarda eslerine kullandirmiyor.
Makaleler bizim ulastigimiz bilgi kismi,bu kadar yuksek market payi olan bi hapa tabi kimse acikca tu kaka demez, dedirtmezler.
Jinekolog degil bu arada ama surekli ameliyatlara giriyor oyle diyim, acikca yazmak istemiyorum.
Evet haptan sonra hamile kalinir, gerektiginde tedavi icinde kullanilir.
Sirf hamile kalmamak icin baska yolla korunmak varken buna yonlenmezdim ben, bu benim gorusum tabi
Bayan jinekolog arkadaslari kullanmiyor mesela, erkek olanlarda eslerine kullandirmiyor.
Makaleler bizim ulastigimiz bilgi kismi,bu kadar yuksek market payi olan bi hapa tabi kimse acikca tu kaka demez, dedirtmezler.
Jinekolog degil bu arada ama surekli ameliyatlara giriyor oyle diyim, acikca yazmak istemiyorum.
Evet haptan sonra hamile kalinir, gerektiginde tedavi icinde kullanilir.
Sirf hamile kalmamak icin baska yolla korunmak varken buna yonlenmezdim ben, bu benim gorusum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?