Derdim Bel agrisi

HerSey_Guzel_Olucak

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
2.475
2.844
Kizlar derdim bel agirisi.ceken varmi?yada daha once cekibde kurtulan varmi?belim cok fena agriyor.Normal yatiyorum aksam sabah yerimden kalkyorum belim kopacak gibi oluyor sonra biraz agri azaliyor yine ayni sey.bu neki acaba hic daha once boyle bir rahatsizligim olmadi.bilgisi olanlar payalsa bilirmi lutfen Doktorami gitmek gerek?suan gidemiyorum diye burda sormak istedim

Yatış seklınızden de kaynaklanıyor olabılır. Ozellıkle sabah kalktığınızda oluyorsa. Ya yatagını rahat degıl ya da sız yanlış yatıyorsunuz.

Ben de yıllardır bel agrısı cekerım. Benım temızlık yaptıgım zaman bıle belım tutulur.

Öncelıkle belınızı usutmeyın ve daha düzgün sekılde yatmayı ogrenın. Günlük bı kaç egzersız yaparak bel agrısını gecırebılırısnız. Gecmıs olsun.

Kizlar derdim bel agirisi.ceken varmi?yada daha once cekibde kurtulan varmi?belim cok fena agriyor.Normal yatiyorum aksam sabah yerimden kalkyorum belim kopacak gibi oluyor sonra biraz agri azaliyor yine ayni sey.bu neki acaba hic daha once boyle bir rahatsizligim olmadi.bilgisi olanlar payalsa bilirmi lutfen Doktorami gitmek gerek?suan gidemiyorum diye burda sormak istedim
Bu agrilarin tek ilaci yuzmek arkadasim, yuzmeyi bir yasam bicimi olarak hayatiniza alip bir daha hic birakmayin birde kaliteli bir yatak ve yastik. Uzun vadede bu agrilari cekmezsiniz

Yıllarca belim ağrıdı. İlk doğumundan sonra her sabah yataktan robot gibi kalktım. Gün içinde azalıp akşama doğru artıyordu. Doktora defalarca gittim. Hiçbir şey çıkmadı çekilen mrlarda. Fizik tedavi aldım yine fayda etmedi. 8. yılında d vitamini eksikliğinin ağrıya sebep olduğunu öğrendim ve tahlil yaptırdım. Çok düşük çıktı. Tedavi oldum ve bir kaç ay içinde tüm ağrılarım geçti.

yatağımın gayet kaliteli, özel boyun destekli yastığım var.bel ağrısı için gittim doktora iki tane ufak fıtık çıktı fiziktedavi felan derken kesmedi fizik-ortapedi-beyin cerrahı-nöroloji derken kendimi romotolojide buldum yumuşak doku romatizması varmış o yapıyormuş.

Yatış seklınızden de kaynaklanıyor olabılır. Ozellıkle sabah kalktığınızda oluyorsa. Ya yatagını rahat degıl ya da sız yanlış yatıyorsunuz.

Ben de yıllardır bel agrısı cekerım. Benım temızlık yaptıgım zaman bıle belım tutulur.

Öncelıkle belınızı usutmeyın ve daha düzgün sekılde yatmayı ogrenın. Günlük bı kaç egzersız yaparak bel agrısını gecırebılırısnız. Gecmıs olsun.
Hep duz yatarim saga sola yatamam o yizden ola bilirmi?

yatağımın gayet kaliteli, özel boyun destekli yastığım var.bel ağrısı için gittim doktora iki tane ufak fıtık çıktı fiziktedavi felan derken kesmedi fizik-ortapedi-beyin cerrahı-nöroloji derken kendimi romotolojide buldum yumuşak doku romatizması varmış o yapıyormuş.
Benim yatagimda cok yumsak acaba o yuzdenmi

Benim yatagimda cok yumsak acaba o yuzdenmi

Çok yumuşak yatak sağlıklı değil diye biliyorum ama yinede yanlış yönlendirmeyeyim. Benim yatağım vücudun şeklini alan ve benim kiloma göre yumuşaklığı. Ne sert ne yumuşak. Bel ağrısı nedeniyle değiştirmiştim bende yatağı. Bekarken de çok ağrırdı aldırış etmezdim fazla ama keşke o zaman baksaymışım çaresine.

Demek onlada degil yok sadece evlendikden sonra yatagim yumusak daha once hep sert yatakta yatdim acaba diye dusundum
Yatak çok önemli. Ama kronikleşen bir ağrıya sebep olur mu bilemedim. Yere bağdaş kurup biraz oturup kalktigimda elimde bir şey taşıyamaz hatta kalktığımda öne doğru eğilerek durmak zorunda kalirdim ağrıdan.

Bir beyin cerrahina muayene olun, nacizane tavsiyem. D vitamini de baktırın. Hala bir sorun yoksa yatağınızı değiştirirsiniz.

X