• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim Antalya'da Halı Yıkama

Hayalimdekiben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
262
161
53
33
Merhaba arkadaşlar evet derdim şuanda bu
buraya yeni taşındım ve halılarımı nereye yıkatacağımı bilmiyorum.
Antalyada özellikle konyaaltında yaşayanlar halılarını yıkatıp memnun kalanlar varsa bana da bi el atıverin lütfen.
halılarım yün ve shaggy
bilirsiniz ikisi de nalet halılardır.:KK12::KK12:Ama napiyim o zamanlar modaydı:oops:

metrekaresini kaça yıkattınız güzel yıkadılar mı tozundan pisliğinden lekesinden arınmış mıydı mis gibi kokmuş muydu :KK47::KK47::KK47:

taşındığım için ve lanet bi taşıma şirketiyle taşıttığım için halılarım berbat aslında herşeyim berbattı ama neyse yıkadım sildim.halılarım bu arada krem rengi hepsi hemde..evet o zamanlar onlar da modaydı:KK49:

((((( lanet şirket kamyonun arka penceresini açık unutmuş ve bütün eşyalarım is olmuştu hepsi kapkaraydı.bi de düşünün 8 saat uzaklıkta bi şehre taşındım:KK62::KK62: )))))

hadi bayanlar yardım bekliyorum sizlerden :KK200:

Ben varsak tarafındayım biz yıkatıyoruz ama Konyaaltı tarafında hiç bilmiyorum

Ücret kısmını annem biliyor tam bilmiyorum ama internetten Antalya da halı yıkama derseniz eğer firmalar çıkıyor oradan arayıp öğrenebilirsiniz.

ya şimdi hepsiyle tek tek ugraşmak istemedim bi de hani memnun kalamama durumu da olursa diye bilen memnun olan varsa diye sorayım dedim:oops:
yine de ilginiz için teşekkür ederim

Back