rica ederim cnm ne demek zaten ablalar biraz konu mankeni boşver sen ablaları sonra buraya yazcan görumcem şöyle görümcem böyle tanışman ne zaman olcak olunca yaz merak ederim ben inşallah herşey gönlunce olur
Öncelikle hayırlı olsun..
Sizin yerinizde olmak isteyen onca insan varken sizin ufacık şeyi dert (dert denmez ama..) olarak görmeniz çok şaçma..
Böyle bişey olsa banane ablasından gelmezse gelmesin ben içinde bulunduğum tatlı telaşın mutluluğu içine girer olumsuz şeylerde olsa görmezden gelirim sonuçta o kadar zorluğu çekip sonunda herşey yoluna girmiş.. Yok yere canınızı sıkmayın. Mutlu olursunuz inşallah ..
sonundA tanışma kabul gördü diyoduk benim ailem çok sorun çıkardıydı ama sonunda tamam dediler bu hafta sonu onlarda gelecek sadece tanışma olacak gelen kişiler ise anne baba bi amca bide ölmüş dayısının eşi yenge gelcekmiş ikitane abla var ama onlar gelmicekmiş çok saçma deilmi sizce normal mi olabilirmi delircem ya sonuçta ilk tanışma vazgeçesim gelio bi anda nie iki abla yok ortada en az biri gelseydi bari bide amca gelio karısı yok yenge gelio kocası ölmüş
Kim gelirse gelsin ne olacak yani senin sevgilin eksik olmasın da
Gerisini boş ver.
Büyükler meraktan gelir zaten hep
ablaları da sallama gereksiz sıkıntı yaratırlar zaten çoğu zaman.
Tanışma ailece olur. Bize de pazar günü gelecekler; amca amca karısı gelmesin şimdi dedim. Anne,baba, abla ve müstakbel eşim gelecek. En uygunu budur bence.
canım takılacak bi durum yok...şunları düşün...ablaların gelememsi normal çocukları varsa bırakacak kimseleri olmayabilir..herkesin eşi aynı değil eşleri başka şehre gitmemelerini hoş karşılamayabilir...bide maddi olarak düşün...kendi araçlarıyla gelseler o kadar kişiyi almaz...otobüse binseler şu bu derken dünya masraf...aile büyükleri ne karar verirse saygı duyuyor olabilirler...illa ki kötülük aranacaksa en kötü ihtimalle istemezler amaaa seni tanımayan insanların günahını almaya gerek yok bilmeden..yapamam bunu...belki senin korkun bundan olabilir....aile büyükleri saymışlar geliyolar..yeterli....benim nişanım olacak sadece 4 kişi anne baba abi bide aşkım gelecek...ne gerek var daha fazlasına....zaten uzak...hiç de takılmıyorum....haklı insanlar....herhalde sana böyle yapsalar epey aklına takılırdı :) bence dert etme