• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme derde bakın ya of çıldırcaM

brlozlm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
41
0
26
Aydın
sonundA tanışma kabul gördü diyoduk benim ailem çok sorun çıkardıydı ama sonunda tamam dediler bu hafta sonu onlarda gelecek sadece tanışma olacak gelen kişiler ise anne baba bi amca bide ölmüş dayısının eşi yenge gelcekmiş ikitane abla var ama onlar gelmicekmiş çok saçma deilmi sizce normal mi olabilirmi delircem ya sonuçta ilk tanışma vazgeçesim gelio bi anda nie iki abla yok ortada en az biri gelseydi bari bide amca gelio karısı yok yenge gelio kocası ölmüş

anne,baba ve damat beyin olması yeterli bence.
ablaların işi olabilir canınızı sıkmayın..

gelen kişilere bir amca geliyor ve dayısının eşi gelcekmiş ablaların gelmemesi kötü durum deilmi sizce aynı şehirde deiliz çocukların okulu varmış ondan gelemiyolarmıs falan filan amcayla yenge ne alaka peki büyükler gidermiş diolar da bu isteme deil ilk defa tanışma olacak

aileni zor ikna etmişsin çok sorun yaşamışsın bence abartıyosun. onlar da seni görmek isterlerdi emin ol. ama çocukları var eşleri var herkesin hayatı ve sorumlulukları var. bu bi sorun değil...

gelen kişilere bir amca geliyor ve dayısının eşi gelcekmiş ablaların gelmemesi kötü durum deilmi sizce aynı şehirde deiliz çocukların okulu varmış ondan gelemiyolarmıs falan filan amcayla yenge ne alaka peki büyükler gidermiş diolar da bu isteme deil ilk defa tanışma olacak

geçerli bahaneleri de varmış işte çocuklar varmış.bu arada evet isteme tanışma farketmez aile büyükleri olması daha uygun olur.
bunları kendine dert edeceğine şu an içinde bulunduğun anın tadını çıkarman lazım

cnm öncelikle hayırlı olsun ama dert ettiğiniz seye bakın nesini dert ettiniz sizin ailenizi tanımıyorlar sizde onların ki dolayısıyla muhabbet yürümicek ve yanlarında 1er kişi getirceklermiş bizde erkek kardeşime gittik şehir dışına 7 kişi cünkü ne konuşcaz nasıl yapcaz die panıkledi babam ne varki bunda

canım bunları sorun etme bence bendede anne baba damat ve eltı ve gorumce gelmıstı ole amca dayı yoktu cok takma bunları aılende takmasın ıslerıolaılır hasta olabılırler vs

peki amcayla yenge meselesi sorunmu olabilirmi eşleri yok ikisinide

hayır niye sorun olsun ki annem yanına halamı babam yanına yeğenin eşini götürdü daha konuşken die ve eşleri gelmedi ben abla olarak gittim eşimle gelinimiz bana cok ısrar etti gel die ama bende coluk yok cocuk yok gittim yanı boşuna hüsnü kuruntun

asıl sorun yanlarında gelenler deil canım benim ablalarının ikiside gelmiyor ve gelcek olan kişilerin eşleride yok bu bir sorun olurmu dedim sen erkek kardeşine gittiysen az çok biliyosunduur anlatırmısın nasıl bir ortam oluyor bide sabahtan geliriz demişlerdi bunlar sorun olmaz digmi asıl korkum annem çok bıtbıt sonra benim başıma kalkacak die korkuyorum

hayır niye sorun olsun ki annem yanına halamı babam yanına yeğenin eşini götürdü daha konuşken die ve eşleri gelmedi ben abla olarak gittim eşimle gelinimiz bana cok ısrar etti gel die ama bende coluk yok cocuk yok gittim yanı boşuna hüsnü kuruntun

çok teşekür ederim size inanın şuan karalar baglamış oturuyodum rahatlattınız beni keşke bizimde ablalardan biri gelseydi :((

asıl sorun yanlarında gelenler deil canım benim ablalarının ikiside gelmiyor ve gelcek olan kişilerin eşleride yok bu bir sorun olurmu dedim sen erkek kardeşine gittiysen az çok biliyosunduur anlatırmısın nasıl bir ortam oluyor bide sabahtan geliriz demişlerdi bunlar sorun olmaz digmi asıl korkum annem çok bıtbıt sonra benim başıma kalkacak die korkuyorum
aynı benım annem ıllede dugun olsun dıye tuttrdu bıtbıt askere gıdecek ocak 6 dada dugunum var ıstemedım sımdı olsun askerden geldıkten sonra olsun yok uuzun nısanlı kalınmazmıs gulerlermıssss

işte cnm bizimde götürdüklerimizin yanında eşleri yoktu bir sorun olmadı ne olabilir ki bide ablaları gelmemeleri de sorun olmaz meraklanma ilk biraz tanımamanın verdiği bir mesefa oluyor ama herkes ne için gelindiği bildiği için ılımlı oluyor hava su politika öyle konular açılmaya çalışıyor biz 13.00 olcak sekilde ayarladık kendımı yola öyle cıktık insanları yatakta yakalamanın anlamı yok ama kardeşimle gelinimiz bunları konuşmuşlardı zaten sizde aranızda konuşun saati sabahın köründe gelcek değiller heralde panik yapma ilk msjın yanlış anlaşılmaya cok musait yanlız sankı sen istermiyormussun gibi algılanıyor ama sanırım sen bıraz o günün stresini yaşıyorsun su akar yolunu bulur

Yok yengenin gelmesini istememenizi anlarım da sürekli ölmüş dayısının eşi demeniz garibime gitti.
Eşek öldü ortaklık bitti misali...
Şimdiden bunları dert ederseniz ohohoo...

canım benim ölmüşe saygım sonsuz dur benim cenazesinede gittim ölmüş dememin sebeni amca yenge ayrımını yapmak içindi amcanın hanımıda yenge oluyo dayınınkide o maksatla sölemiştim ölmüşle falan işim yok benim yalnış anladın sanırım

işte cnm bizimde götürdüklerimizin yanında eşleri yoktu bir sorun olmadı ne olabilir ki bide ablaları gelmemeleri de sorun olmaz meraklanma ilk biraz tanımamanın verdiği bir mesefa oluyor ama herkes ne için gelindiği bildiği için ılımlı oluyor hava su politika öyle konular açılmaya çalışıyor biz 13.00 olcak sekilde ayarladık kendımı yola öyle cıktık insanları yatakta yakalamanın anlamı yok ama kardeşimle gelinimiz bunları konuşmuşlardı zaten sizde aranızda konuşun saati sabahın köründe gelcek değiller heralde panik yapma ilk msjın yanlış anlaşılmaya cok musait yanlız sankı sen istermiyormussun gibi algılanıyor ama sanırım sen bıraz o günün stresini yaşıyorsun su akar yolunu bulur

gerçekten sana çok teşekür ederim yazdıkların rahatlattı beni sanırım evet yalnış anlaşılmış ben kötü maksatla dememiştim ilk tanışma olacagı için abla yok bide eşler olmadan gelmek nekadar mantıklı anlamamıştım o yüzden ama senin yazdıkları içimi rahatlattı

gerçekten sana çok teşekür ederim yazdıkların rahatlattı beni sanırım evet yalnış anlaşılmış ben kötü maksatla dememiştim ilk tanışma olacagı için abla yok bide eşler olmadan gelmek nekadar mantıklı anlamamıştım o yüzden ama senin yazdıkları içimi rahatlattı

rica ederim cnm ne demek zaten ablalar biraz konu mankeni boşver sen ablaları sonra buraya yazcan görumcem şöyle görümcem böyle :1::1: tanışman ne zaman olcak olunca yaz merak ederim ben inşallah herşey gönlunce olur

Back