Depresyoonnn

Ebruli8991

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
157
87
18
Kızlar anksiyete yaşayanlar artı depresyonda olanlar ilaç kullanıyorlar mı. İlaçsız geçmez mi. Çok direndim ama sanırım yapamıyorum. Olmuyor

Kızlar anksiyete yaşayanlar artı depresyonda olanlar ilaç kullanıyorlar mı. İlaçsız geçmez mi. Çok direndim ama sanırım yapamıyorum. Olmuyor

Uzun yıllar direnmeye calıştım. Atlatırım sanmıştım ama başaramadım. Tam 7 yıl bekledim. Bende sosyal fobi de oluştu. Doktor neden daha önce gelmedin diye kızdı. İlaç istemiyordum ama başladım. İyi ki başlamışım. İlaçlar için denilen bir çok şey abartı. Bende uyku yapmadı, kilo yapmadı, aşırı mutlu kafan güzel falan değil. İçimdeki aşırı kaygılar azalınca resmen normale döndüm. Şuan ilaç+ terapi devam ediyor. İnanın diğer hastalıklar için nasıl doktora gidiliyorsa bunun içinde gidilmeli...

Bende şuan direnme aşamasındayım ama aşırı kaygıdan normal hayatıma dönemiyorum. Hangi ilacı kullanıyorsunuz acaba. Daha önce bir eğilimim oldu ama ilacın yan etkileri yüzünden bir önyargı oluştu bende

İlaç ismi vermenin doğru olduğunu düşünmüyorum o nedenle hoş gör beni lütfen.
Yan etkilerini doktoruna söylersen ona göre ilacını vs değiştirir. Bende yan etkiler biraz oldu. İlki düzenli uykum biraz bozuldu. (çözüm olarak artık iki dozuda sabah içiriyor doktor)
Biraz unutkanlık oluyor. Başkada bir şey yok.
Gerçekten iyi geldi.
Zaten anksiyete de kişiler hasta olduğunun kendinde sorun olduğunun bilincinde oluyor.

Canim seni diğer konularindan hatirliyorum. Bende çok çektim bu rahatsizliklardan 3 buçuk sene ilaç kullandim. Yan etki yapanlardan etkilendigim için yan etki yapmayan ilaç bulduk dr la. O ilacim bile yan etki yapti en sonunda. uzun süre kullanmama rağmen. Başta değil sonda yapti yani yan etkileri. Bende yapacak düşüncesi artmişti çünkü. Öylelikle ilaçlari biraktim. Sen mutlaka ilacini iç 1 ay dayan geçmezse yan etkiler dr değiştirecektir zaten. İcerken korkma yan etki yapacak diye iyi olacagini düşün. İlaçsiz çok zor iyileşirsın ben yaşadim yaşiyorum hala zorluğunu.
Illaki sana iyi gelen ilaci bulur dr deneyerek. Sen yeter ki ön yargi oluşturma ilaca

Tamam canım ilaçsız halledilemeyek belli ki. Şifa Allahtan. gidicem bakalım

Bendede anksiyete bozukluğu var.4 aydır ilaç kullanıyorum.sizin gibi başta çok direndim ilaç içmemek için ama dayanamadım.çünkü stresten midem ağrıyordu,çarpıtıdan kalbim yerinden çıkacak gibiydi.ilaç içmezsen midene zarar vereceksin demişti doktor.ilaç bana hiç bi yan etki yapmadı.çok memnun kaldım.tamamen geçmedi sıkıntılarım ama azaldı

Bu ilaç olayının çok abartıldığını düşünüyorum. Eğer ortada bir hastalık varsa insan her tedaviye açık olmalıdır. Benim ki sinir, stres kaynaklı çok basit bir durum. Bu durumda bile kullanıyorum. Ve gayet mutlu, gamsızım. Tabii ki ilacı araştırmak lazım. Ben çok araştırdım ve gittim kendim aldım. Doktoruna danışıp kullanman iyi olur canim. Umarım iyilesirsin :)

Doğru ilaç bulunsun fayda görebileyim de yeter ki. yıllardır adı pek çok bilinen ilacın 50mg ını tek doz olmak kaydı ile kullanıyorum ancak belki sadece panik atagımın daha fazla ilerlemesinde biraz etkisi olmuş olabilir o kadar.

Merhaba, psikolojik yardim almayi denediniz mi? Yasadiginizlarinizla psikolojik yardim alarak da bas edebilirsin. Psikologunuz gerekli gordugu takdirde ilac kullanimi icin sizi bir psikiyatriste yonlendirecektir. Gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…