- 9 Eylül 2015
- 157
- 87
- 18
- Konu Sahibi Ebruli8991
Kızlar anksiyete yaşayanlar artı depresyonda olanlar ilaç kullanıyorlar mı. İlaçsız geçmez mi. Çok direndim ama sanırım yapamıyorum. Olmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar anksiyete yaşayanlar artı depresyonda olanlar ilaç kullanıyorlar mı. İlaçsız geçmez mi. Çok direndim ama sanırım yapamıyorum. Olmuyor
Uzun yıllar direnmeye calıştım. Atlatırım sanmıştım ama başaramadım. Tam 7 yıl bekledim. Bende sosyal fobi de oluştu. Doktor neden daha önce gelmedin diye kızdı. İlaç istemiyordum ama başladım. İyi ki başlamışım. İlaçlar için denilen bir çok şey abartı. Bende uyku yapmadı, kilo yapmadı, aşırı mutlu kafan güzel falan değil. İçimdeki aşırı kaygılar azalınca resmen normale döndüm. Şuan ilaç+ terapi devam ediyor. İnanın diğer hastalıklar için nasıl doktora gidiliyorsa bunun içinde gidilmeli...
Bende şuan direnme aşamasındayım ama aşırı kaygıdan normal hayatıma dönemiyorum. Hangi ilacı kullanıyorsunuz acaba. Daha önce bir eğilimim oldu ama ilacın yan etkileri yüzünden bir önyargı oluştu bende
Canim seni diğer konularindan hatirliyorum. Bende çok çektim bu rahatsizliklardan 3 buçuk sene ilaç kullandim. Yan etki yapanlardan etkilendigim için yan etki yapmayan ilaç bulduk dr la. O ilacim bile yan etki yapti en sonunda. uzun süre kullanmama rağmen. Başta değil sonda yapti yani yan etkileri. Bende yapacak düşüncesi artmişti çünkü. Öylelikle ilaçlari biraktim. Sen mutlaka ilacini iç 1 ay dayan geçmezse yan etkiler dr değiştirecektir zaten. İcerken korkma yan etki yapacak diye iyi olacagini düşün. İlaçsiz çok zor iyileşirsın ben yaşadim yaşiyorum hala zorluğunu.Kızlar anksiyete yaşayanlar artı depresyonda olanlar ilaç kullanıyorlar mı. İlaçsız geçmez mi. Çok direndim ama sanırım yapamıyorum. Olmuyor
Canim seni diğer konularindan hatirliyorum. Bende çok çektim bu rahatsizliklardan 3 buçuk sene ilaç kullandim. Yan etki yapanlardan etkilendigim için yan etki yapmayan ilaç bulduk dr la. O ilacim bile yan etki yapti en sonunda. uzun süre kullanmama rağmen. Başta değil sonda yapti yani yan etkileri. Bende yapacak düşüncesi artmişti çünkü. Öylelikle ilaçlari biraktim. Sen mutlaka ilacini iç 1 ay dayan geçmezse yan etkiler dr değiştirecektir zaten. İcerken korkma yan etki yapacak diye iyi olacagini düşün. İlaçsiz çok zor iyileşirsın ben yaşadim yaşiyorum hala zorluğunu.
Illaki sana iyi gelen ilaci bulur dr deneyerek. Sen yeter ki ön yargi oluşturma ilaca