- Konu Sahibi kolonyali_mendil
-
zülme canım ya bak bende üzüldüm sen böyle diyince olacak inş rabbimin izniyle
melekcim bu gün transferimin 9.günü ve benim belirtilerim yok hala(( galiba artık hamile kalamıyor nefesim kesiliyor güne ağlayarak uyandım inan kendimi kötü hissediyorum belkide vazgeçmem gerek artık yolun sonuna gelmişim ben kayıplarıma üzülürken şimdi hamile kalamama sorunum çıktı ( yinede hayırlısı
.depresyona girme sebebidir.
hamile misin ? niye degilsin ? bebek ne zaman gelecek? eeee? ler gibi soru isaretlerini sozlu olarak her duydugunda ofkeden delirirsin, sonra ofke yerini caresizliğev birakir.
icinde her daim bir huzun tasirsin, artik aglamaya her daim hazirsindir. bir de buna sanki seninle dalga geciyormus gibi televizyonda habire cikan programlar ( tup bebek - cocuk bakimi - ) eklenince iyice sinersin kendi icine. gecmise donersin, acaba neden ben diye bir plak takilir beyninin icine...
hayirlisi buymus dersin disariya, iceriye ise soyleyecek soz bulamazsin. cocuk sahibi olamamak gizli gizli olmektir, oldugunun farkina kimse varmaz cunku yasamsal formun halihazirda devam etmektedir.
dogdun ve oldun sen, tekildin ikilenemedin bittin...
Saksının içine baktığımda minik minik böcekleri gördüm. Aklımdan ne kadar gereksizler, var olmalarının ne anlamı var derkenn uzun bir süredir Allah'ın benim bedenime bir evlat "VAR" etmediğini düşündüm. "Var" olmak O'nun tarafından var edilmek ne müthiş birşeymiş. Minik böceklerin "Var"lığına imrendim.
Evlat sahibi olamamak!
Hayvanların bile yavrularına, doğurganlıklarına imrenerek bakmaktır. Baharda açan çiçeklere, meyve veren ağaçlara imrenerek bakmaktır.
Evlat sahibi olamamanın hemen hergün insana getirdiği düşünceleri yazsan kitaplara sığmaz.
Her gün biraz daha kanar yaran, kimse görmeden silmeye çalışırsın. Ama bir yere kadar...
(Allah'ım her dileyene hayırlı evlat nasip etsin inşallah)
ne kadarda doğru anlatmışsınız..bir insan mandalinayı soyduğunda yanına yapışmış küçücük yavrusunu görünce ağlayabilirmi,tiksindiği hamam böceğinin yavrusunu görünce içerlenip burnunun direği sızlayabilirmi sonra varlığının değerini var edenin değerini bu denli hissedebilirmi..rabbim kimseye evlat hasreti yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?