• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

depresyonmu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi xwyz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

xwyz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
186
21
118
fdddddddddddddkkkkkkkkkdlşagmşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşdffagda<kşşşşşşşşl<g

Son düzenleme:
mrb doktor hanım,ben 24 yasında bir bayanm.buaralar kendimi hiç önceden yaşamadığım duygular içnde buluyorum.geçen durduk yere ağlamak geldi içimden sonra kalktım uyuyamadım.bi an çıldıracakmıs gbi hissetim kendimi.ilk defa böyle oldm.psikolojimin bozulmasından cok korkuyorum.haftada bir tekrarlandığını farkettim.bugün ikinci defa oldu.ne başlangıcı olabilir.aylardır kafama çok şeyi takıyorm.evliyim 3 yaşnd bir oğlum var ve deli gibi okuma aşkıyla doluyum.bi yandan evişi biyandan ders bir yandan oğlum ve onunla yeteri kadar ilgilenememenin verdiği sıkıntı bi yandan yalnızlık,gurbetteyim ve derdimi paylaşacağım bir tek arkadasım bile yok,büyük pişmanlıklar,özgüven eksikliği,evimi kocamı seviyorm ama ben böyle bir hayatın içinde olmamalıydm diye düşünüyrum......ne önerirsiniz.teşekkür edrim.

Zaten yaşadıklarınızın nedenlerini çok güzel ifade etmişsiniz. Şimdi yapmanız gereken yakınınızda bulunan bir meslektaşıma başvurmak.

Back