merhaba dogum yapalı bugün 21 gün oldu Allaha çok şükür dünya tatlısı saglıklı sıhhatli bi oglum oldu.Dogum yaptıgım günden beri sürekli aglamaklıyım en ufak bişeye bile aglıorum evden çıkmayı birilerinin eve gelmesini hiç istemiyorum sürekli bgazımda koca bi yumru heran aglamaya hazır.Evde yanlız kalıp saatlerce aglamak istiyorum bebegimi kucagıma alır almaz gözlerim doluoo onu emzirirken aglamak isttemiorum ama gözlerimden akıo iştahım hiç yok hhemen hemen yemek yiyemiorum sırf sütüm olsun die azıcık atıştırıyorum çok agresif oldum kimseye anlatamıorum derdimi içimdekileri yengemler benim naz ve nankörlük yaptıgımı söylüo bebegim mememi almak istemio tam bir savaş veriorum kanter içinde kalıo yavrum sürekli aglıo 2 kere mama vverdim demediklerini bırakmadılar sırf memeden kesip biran önce zayıflamak için yapıomuşum halbuki inannın umrumda diil kilolar hangi anne 21 günlük bebegini memeden kesmek ister. Canım kocam endişeli gözlerle bakıo bana teselli etmeye çalışıo beni ama nafileee ne zman geçecek kızlar bu durum ben ne zaman eski neşeli Derya olucam acaba biraz tatilemi gitsem ama bebekle tek başıma baş edebilirmiyim ?Allahım nolur biran önce geçsin lütfenn