Depresyon'mu acaba ...diye dusunuyorum

Jolyss

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
3.712
2.367
333
Merhaba Meltem Hanim,

Ben durumumu kisa ve öz sizinle paylasmak istedim. Ben bundan uc yil once estetik amleliyat ve o gun oyle korktumki ilk ameliyat oldugumdan olsa gerek sonrasinda iki yil panik atak sorunu yasadim araba kullanamaz oldum halen su an bile yanliz basima araba kullanamiyorum. Surekli kriz kalp carpintisi ellerim titriyor dudaklarimda karincalar dolasiyo gibi oluyordu ve tansiyonum dusuyordu surekli. Ne zman evden uzaklassam sanki basima kotu bisey gelecekmis gibi hissetiim ve bir psikoterapiste va psikiatriye basvurdum bana antidepressan verdi doktorum ancak bir turlu biraktirmiyorlar iki sene olmus halen kullanmaktayim devam edin diyorlar ve bu panik atak durumum azda olsa var cunku bazen vucudum cok geriliyor ve nefesim kesilio sanki. Bunun uzerine bir evlilik yaptim ama su an ayrildim ve kotu bir donemdi benim icin. Su an ki sorunum ise gecelerimin gunduz gunduzleriminse gece olmasi. Uc haftada yedi kilo verdim bunyem cok zayif ustune ustluk ne yapmam gerekiyor diye soracaktim? Acaba depresyonmu yoksa psikolojik yardimmi almam gerekiyor?

Kaygı bozuklukları sadece ilaç ile tedavi olmaz. Mutlak bir psikologa da giderek psikoterapi görmeniz lazım düzenli bir şekilde.
Bu arada bu kadar kısa süredeki kilo kaybınız için de mutlak bir dahiliyeci ile görüşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…