Öncelikle bu durum burnumla başladı burnunu iyice takıntı haline getirip sosyal hayattan kopmaya başladım odama kapanık biriydim kimseyle konuşmazdım misafirler gelsin istemezdim sonra bir şekilde burnunu yaptırdın üstünden zaman geçti sosyal olmaya başladım sonra en yakın 4 arkadaşım beni birden terketti gibi bir şey benim mutsuzluğum onların enerjilerini aldığını söylediler bu tabi eski halimi tetikledi saçlarımı kazıttı uzamadı iyice saç sakal saldım kendime bazmaz oldum kendimi çok çirkin hissetmeye başladım kendi kendime konuşmaya Allah'a isyan hatta küfür etmeye kadar gitti kendi kafamdan seneryolar kurmaya başladım iyice tekrar odama kapanmaya başladım dış dünyadan soğudum resmen kendimi değersiz çirkin görüyorum bu durumu yaşayıp olan var mı bana tavsiye veya öğüt verecek olan
Öncelikle bu durum burnumla başladı burnunu iyice takıntı haline getirip sosyal hayattan kopmaya başladım odama kapanık biriydim kimseyle konuşmazdım misafirler gelsin istemezdim sonra bir şekilde burnunu yaptırdın üstünden zaman geçti sosyal olmaya başladım sonra en yakın 4 arkadaşım beni birden terketti gibi bir şey benim mutsuzluğum onların enerjilerini aldığını söylediler bu tabi eski halimi tetikledi saçlarımı kazıttı uzamadı iyice saç sakal saldım kendime bazmaz oldum kendimi çok çirkin hissetmeye başladım kendi kendime konuşmaya Allah'a isyan hatta küfür etmeye kadar gitti kendi kafamdan seneryolar kurmaya başladım iyice tekrar odama kapanmaya başladım dış dünyadan soğudum resmen kendimi değersiz çirkin görüyorum bu durumu yaşayıp olan var mı bana tavsiye veya öğüt verecek olan
iyice saç sakal saldım
Sakaldan kastınız nedir ? Çenenizdeki ayva tüylerinden mi bahsediyorsunuz ?
Aaa yeni gördüm bunuSakaldan kastınız nedir ? Çenenizdeki ayva tüylerinden mi bahsediyorsunuz ?
Pardon klavye otomatik yazmış düzelttimBeynimden gecen dusunce tesekkurler :) sakal ne ola ki acep ya.
Teşekkürler bu yazınızdan nasıl biri olduğunuz anladımInsanlarin cevrelerinde sizin gibi enerji emen tipleri barindirmadigina sevindim. Hep bunu savunurum çünkü.
Aaa yeni gördüm bunuklavye otomati yazmış
Pardon klavye otomatik yazmış düzelttim
Bunlar etiket # koyup daha fazla kişi görmesi için saç diyince klavyede otomatik sakal çıkıyor ben hızlı yazdığım için boşluk bırakınca öneri olarak o kelimeyi koymuşSakalı otomatik klavye yanlışlıkla eklemiş olabilir. Konu etiketlerinizi (#bosanmatravma #depresyon#ayrilikacisi#yanlızlık # suspusluk vd.)bilinçli olarak mı yazdınız ?
Yok ben anlatamıyorum sanırım hızlı yazdığım için öneri klavyemin üstünde öneri yazılar çıkıyor saç ve sakal kesilmesi birbirine benzer olduğu için klavye öne çıkartıyor bende basmış bulundum galibaaaa sac sakali tamamen kaldirmissiniz neden ki? Siz oraya sakal yerine baska bir sey yazacaktiniz herhalde keske cumleyi silmek yerine duzeltseydiniz.
Bunlar etiket # koyup daha fazla kişi görmesi için saç diyince klavyede otomatik sakal çıkıyor ben hızlı yazdığım için boşluk bırakınca öneri olarak o kelimeyi koymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?