Meltem hanım merhaba... Ben bi ayrılık yaşadım 5 yıllık ilişkim bitti.Beni inat uğruna aldattı... Ben ona şaka yapmştım onu kıskandrmak istemştm o gerçek anladı ve onunda hazr tarafymş beni aldatmş başkasyla görüşmüş ben de ayrıldım ve bu insan benim nişanlımdı
ayrıldım... Onla günde 3 saat telefon konuşurduk alışmışım şu an bi boşlıktayım daha doğrusu bitksel hayattayım
ne yiyorum ne içiyorum internetteym bütün gün dertlerimi unutmak için
ama olmuyor o aklımdan çıkmıyor bana yaptığı hatalar ve yaşattığı güzel günler kafamda dönüyor kafayı yiyecek gibi oluyorum
Onu unutmak istyorum olmuyor her yerde o var hatıralar var
beni aldatan bu insandan nasıl soğuyup yeni bi hayata başlycam bilmyorum çok zor gibi görünüyor... Sanırım bi psikatristen yardım almam gerekecek ama ben şu anda çalşmıyorum devlet hastanelernde ki psikatrislern bana bi yararı olacağını niyeyese düşünmüyorum herkese aynı uyutan hapları veriyorlar galiba. Ben yıllar önce gitmştim arkadaşıma da hatta kuzenimede aynı hapı vermiş:26: Bide çok ilgilenmiyorlar. Bilmiyourm belki bana denk gelen doktor öyleydi sadece.... Burası küçük bi yer olduğu için bu konuda uzman fazla bulabileceğim bi doktor yok. Özel hastane var burda oraya gideblrm ama onada sürekli gitmem gerekirse maddi yönden sürekli gidebilecek gücüm yok... Kaç seans giderm acaba??? Bi de kimseye bişeyimi anlatmak istemiyorum yazmak istyorum sadece
konuşmak istemyorum... Bi de ben bu psikolojk tedavi işlrine bazen inanmıyorum niye bilmyorum inanmıyorum. sanki sadece moral verip uyutacaklarmış gibi geliyor... meltem hanım ben psikatrste gitmeden onu unytablrmym kafayı yemekten korkuyorum derslerime çalışamıyorum hayattan koptum
Sanırım acil bi desteğe ihtyacım var ama özel hasatanedeki ve ya devlet hastanesinde ki psikatrsleri önerrmsnz?? başka bi alternatifim yok malesef
Bi de özel hasatnedeki psikatrsleri önerrsenz kaç seans giderm acaba çünkü çok fazla gidecek gücüm yok maddi yönden hafta da 1 kez falan gitmem gerekrse maddi yönden yetişemeyeblrm. bu konuda bilgi alablrmym Meltem hanım. teşekkürler