Depresyon.

Insallah canim.
Ben 1 yillik ilac tedavisinden sonra 9 ay ilacsiz iyi olmustum sonra tekrarladi. Universite hastanesi tekrarlayan depresyon teshisi koydu. Insallah iyilesirim... q

Boyle olmana asil sebep ne sebeplerini bul

Mesela ben depresyondayken biseylerin farkinda degildim.evdekiler durmadan duvara bakiyorsun bizi duymuyorsun demisti.

Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...

kızlar bizde atlatabilir miyiz bir gün
iyi hissetmek iyi bir psikolojiye sahip olmak ne kadar değerli hasret çektiğim tek şey sağlık rabbime şükürler olsun yine de

şuan ilaç tedavisi görüyormusun canım?

bu anlattıkların bana hayal gibi geliyor hiç umudum yok.
5 aydır bu illeti çekiyorum herşeyi denedim terapi, kitap, örgü, gezmek vs.. işe yaramadı....

sen karamsar baktığında canın istemese bile zorlayarak mı yendin bu hastalığı...

birde ben mesela 2 gün iyi oluyorum 1 tam gün kötü, sonra 3 gün iyi 2 gün kötü.... gecmiyor geçmiyor....

www.evterapisti.com sitesine bi bakın derim. mail ile iletişim kurulunca güzel cevaplar alabilirsiniz.

Merhaba.... Ben forumlara yeni katıldım bende depresyon denilen bu belayı bir senedir cekiyorum iş hayatımdaki stres evlilik hayatımda ki sorunlar derken bir baktım önce panik atak,ilac tedavi psikolog derken depresyon ve ilerisi alkol bagımlılıgı eşimle daha rahat konuşabilmek için önceleri sadece hafta sonu beraber iciyorduk sonra bunun beni rahatlattıgını en azından onunla rahat konuştuğumu farkettim şu anda bir alkol bağımlısıyım bunu burada itiraf etmek cok güzel cunki uzun zamandır kendime bile itiraf edemiyordum sonra cigdem hanimi buldum internette bu konuyla ilgili sörf yaparken

Back