Depresyon .

Rzkyr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
411
124
303
Gaziantep
Merhabalar iki gün önce aşırı kaygı stres mutsuzluk nedeniyle psikiyatriste gittim ve bana Cipralex norodol ve tranko buskas yazdı .dünden beri içiyorum ama etkisini anlamış değilim henüz .bunlardan kullanan var mı etkilerini paylaşır mısınız ?

Cipralex 3 sene kullandim panik ataktan dolayi etkisini tam anlamiyla 2 .3 ay sonra gördüm .ama cok etlili bir ilac onun sayesinde iyiyim .inşallah sizde iyi olursunuz

Cipralex 3 sene kullandim panik ataktan dolayi etkisini tam anlamiyla 2 .3 ay sonra gördüm .ama cok etlili bir ilac onun sayesinde iyiyim .inşallah sizde iyi olursunuz
Öyle mi düzenli içeceğim o zaman .genelde her şeyi yarım bırakırım ama bu defa devam edeceğim ..teşekkür ederim

Öyle mi düzenli içeceğim o zaman .genelde her şeyi yarım bırakırım ama bu defa devam edeceğim ..teşekkür ederim
Yarim birakmayin ben ilk zamanlar yarim biraktim ve daha beter etti beni sonra 3 sene rapor yazildi .ama cok halsizlik uykuda yapiyor doktorunuza söyleyin akşam icerseniz daha iyi olur

Kız bir günde ne etkisi kuzum. Bir ay kullanacaksın ondan sonra etki eder. İlk bir kaç hafta zor geçebilir, en güzel etkisini 4. Haftadan sonra görürsün

Yarim birakmayin ben ilk zamanlar yarim biraktim ve daha beter etti beni sonra 3 sene rapor yazildi .ama cok halsizlik uykuda yapiyor doktorunuza söyleyin akşam icerseniz daha iyi olur
Anladım bi deneyeyim zaten uyku yaparsa ara dedi ve 1 hafta sonra kontrole çağırdı tekrar

Kız bir günde ne etkisi kuzum. Bir ay kullanacaksın ondan sonra etki eder. İlk bir kaç hafta zor geçebilir, en güzel etkisini 4. Haftadan sonra görürsün
Haklısınız inşallah dediğiniz gibi olur

Neden 3 ilaç diye düşündüm ama doktor çok gibi düşünme dedi .10 mg Cipralex 6 gün yarım kullanacağım .norodol da sabah akşam 2şer damla .tranko buskas da akşam ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…