• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

depresyon ve saç

lianazelko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
351
274
53
Uzun zamandır iş bulamadığım için depresyondayım. Yani mutsuzum. 3-4 sayfa cvim olmasına rağmen tecrubesiz ve yalaka insanlar, silikonlu memeler tercih ediliyor.

Geç kalkmıyorum, geç yatmıyorum daha da depresyona girmemek için ama bugünlerde kafamı saçıma taktım.

Tuba buyukustun gibi kestirmek istiyorum. Ama bunu mutsuz olduğumdan yoksa sevdiğimden mi yapmak istiyorum biledim. Saçlarım orta uzunlukta.

Bence yaşamınızın şu döneminde bir değişikliğe ve yeniliğe ihtiyacınız var ve saçlarınızdan başlamak istemişsiniz.
Eğer o kadar kısa kestirmekte tereddütlüyseniz kat verdirebilirsiniz veya rengini değiştirebilirsiniz, yine de en doğru cevabı yine kendiniz vereceksiniz.
Güzel günler görmeniz dileğiyle:KK3:

Konulara negatif yorum yapmayi sevmem ama silikonlu memelere neden taktin?Onceki konunda da bu vardi.

Belucha Kozmetik Fitoterapi doğal kozmetik ürünlerini tavsiye ederim. Ginseng şampuan ve 35 çeşit bitkisel ekstreler ile yapılan saç yağı inanılmaz sonuç veriyor. CNR Expo Sağlık Fuarına ve Merkezefendi Tıp festivaline katılan şeffaf bir firma , sattıkları ürünlerin arkasındalar . Saç dökülmesi problemlerine karşı etkili,yeni saçların çıkmasını teşvik eden ve saç kalitesini arttıran saç beyazlamasını durduran ,kafaderisi bakımı yapan ve kafa derisi damarların kan dolaşımı sirkulasonunu dengelediği için baş ağrılarına bile etkili olan inanılmaz ürünler var.

Back