Depresyon ve antidepresan

aynı şekilde ben de katılıyorum, her şey kafada bitiyor, ilaçlardan çok terapi görmek bende işe yaradı, herkese de öneririm, ilaçlar geçici çözümler bence.

Qscar Gemini 23
recep ivedik kadin versiyonu gibi oldum depreayon ilaclari ile
Mrb kizlar
eski bir konu ama depresyonla ilgili benimde sıkıntilarim vardi 1 yil ilac kullandim simdi birakma asamasindayim bi süreçten gecen arkadaslara birseyler sormak istiyorum..ilac oncesi takintili sinirli detayci dusunmeden konusmayan az konusan biriydim sinirli uzgun sirt agrilarimda vardi tabiki uykusuzluk vs..ilac sonrasi Gemini ve Qscar rumuzlu uyelerin soylediklari gibi umursamaz bir hal aldim enerjik yerinde duramayan icindekini pat diye soyleyen tepkileri umursamayan biri oldum ilac birakmayla ilgili sikinti yokta ben cok fena bisey oldum unutkanlikda cabasi tabi..iyimi kotumu bilmiyorum ozguven patlamasi yasadim yasiyorum en kalabalik luks bir ortamda bile hosuma gitmeyen birsey olursa hadi canim sende gibi seyler soyleyebiliyorum etikten falan bahsediliyo ben masada yan masadakilerde duyacak sekilde yemisim etigini menfaatinize gelince her halti yiyip sonra etik yeme beni gibi cumleler politik olamiyorum..hatta bi ara konusmacinin elinden mikrofonu alip konusmak bile gecti icimden..konusma bitti allahtan yemege gectik..esofmanli her ortama girebilirim garsonlarla aaa beni farketmedinmi olmadi amaa diye gulerek..konustuklarimi duymadin dimi goz kirpip gulumseyerek..tuhaf baktiklarinda gozune direkt bakip ne oldu diye kafa sallama..etrafimdaki insanlar tepkilerde umrumda olmuyo gulup geciyorum kafaya takamiyorum..daha bir suru sey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…