2 yıl psikolojik tedavi gördüm, çeşit çeşit ilaçlar kullandım. kendimi kaybettiğim zamanlar hem kendime hem çevremdekilere zarar verdim, intihar etmeye kalktım v.s Artık her şey o kadar çığırından çıkmaya başlamıştı ki şizofreni olma olasılığım bile vardı. hastahaneye yatmamı öneren doktorum bile oldu. Daha sonra psikiyatristimi bıraktım, bir psikolog bulup ona gitmeye başladım. sohbetler, hipnozlar derken düşünmeye başladım. Aslında her şey kendinde bitiyor. önemli olan kafada halletmek her şeyi. ilaçlarımı bıraktım, sonunda kendimi kontrol etmeyi öğrendim. şükürler olsun 5 yıldır ilaç kullanmıyorum. o günlerimden bazı sıkıntılarım kaldı ani çıkışlarım, arada bir gelip giden sıkıntılar v.s ama hepsi kısa süreli.o ilaçların illaki faydası vardır ama bi o kadarda zararları var. ve emin olun ilaçlarımı kullandığım zamanlar bu sıkıntılarım daha güçlüydü. bana göre ilaçları bırakmak kafada bitirmenin ilk adımı çünkü gördüm ki onlar bizi uyuşturarak sıkıntılarımıza geçici çözüm olup bizi bağımlı hale getiriyorlar.