Depresyon ve antidepresan

Bende aşırı unutkanlık strese bağlı uyuyamama şikayetlerinden dolayı nörolojiye gittim Doktor benimle 15 dk konuştu Sonunda sana ağır bi depresyon ilacı vericem dedi Benim bu konularda pek bilgimin olmamasına rağmen ağır bi ialacın bünyeme girmesini istemedim Hayır ağır bi ilaç istemiyorum diyence doktorda o zaman citoles yazıyorum sana dedi Yan etkisi en az ve en hafif antidepresan buymuş

Benim bide sinirlenince yada strese girince bacak kaslarım geriliyo aniden bi kıramp giriyo Allahım sen aklımıza mukayyet ol

Bu ilaca başladım Şimdi durduk yere şarkı söyleyip oynuyorum(zaten oynamayı seven bi insandım)İlginç olan yanı eşimle aramız kötü ama hiç umursamıyorum :118:

spor en güzel antıdepresan bence...bende yıllar once antıdepresan kullandımmm ....sporla ugrasınca ona gerek kalmadı bıle...gecmıs olsunnn :)

sağol doğru söylüyosun :) başlıcam bende inşallah ramazanın bitmesini bekliyorum az birazda kilo aldım zaten iyi olur benim için evime yakın spor merkezi acıldı cokta uygun fırsatı kaçırmak istemiyorum :)

bende depresyona tam olarak girdigim öyle anladım uykusuzluk kabuslar ve felaket baş agrıları unutkanlık daha neler neler :/ ben ilaca başladım 4ay oldu normalde cok sinirli biriyimdir ama suan zor sinirleniyorum ve erkek arkadasımla kavga ettigimde umursamazım aynı sekilde 180derece döndüm resmen ilaçtan heralde :) iyi mi kötü mü anlamadım:s

Benim en çok merak ettiğim nokto benim eşimle ilişkimi bu ilaç nasıl etkiler Şimdi küsüz Eskiden bi özürle affederdim çünkü dayanamazdım E şimdi hayat gene güzel bana Küs olduğum için üzülmüyorum O yüzden sürünsün diyorum nasıl olsa küslükten etkilenmiyorum Ayaklarıma kapansın içim buz gibi olsun sonra belki barışırım diyorum böyle garip biri oldum Bu iyimi kötümü bende çözemedim gitti Zamanla anlarız heralde

süper ozaman tatlım ramazan bıter bıtmez gıt kaydol...bı ıkı hafta sonra depresyondan eser kalmaz :)) enerji patlaması yasarsın :)) güzel haberlerını de verırsın burdannn ozaman :)

bende bilmiyorum bu durum geçicidir diyorum inş ruhsuz hissediyorum kendimi bazen çünkü ilacın etkisidir muhtemelen yani inş :)

süper ozaman tatlım ramazan bıter bıtmez gıt kaydol...bı ıkı hafta sonra depresyondan eser kalmaz :)) enerji patlaması yasarsın :)) güzel haberlerını de verırsın burdannn ozaman :)

inş canım veririm tabi sağol :)

teşhis konusunda doktorunuza güvenmelisiniz. yan etkiler günlük yaşamınızı zorlaştırıyorsa doktorunuz ilacınızı değiştirecektir

kizlar bende ara ara depresyon geciriyorum aslinda durumum depresyonmu yada baska bir hastalikmi bilmiyorum ama uyku duzensizligim beni mahvediyor gece uyuyamiyorum guduz erken uyansamda ve oluyorum uykusuzluktan.eskiden relaksol die bir ilaci kullanmistim rahatlatmisti beni.ben yine gidsem ilac yazarsa yan etkilerinden korkuyorum.artik nisanlima bu 3.diyisim doktora gotur beni die aglaya aglaya dedim kac kez oda uzuluyor.ilac kullanmami istemiyor.ama boylede icim daraliyor ne esyamdan zevk aliyorum ne kendimden canima kiymak istiyorum.zevk alacagim en guzel zamanlarken.artik dayanamadim ayrilmak istedim nisanlimdan ben seni mutlu edemem kendimi mutlu edemiyom dedim yuzuk attim.ne olursa olsun yanindayim dedi.birakmadi.oda sıkıntıli bunalimda.ikimizde boyle napcaz bilmiyorum.onu mutsuz etmekten korkuyorum bu haldeyken.bugun ibrahim sarac oglu sari kantaron guunde 2 kez icin dedi antidepresanmis acaba fayda edermi.cok uzuluyorum sevdigime aciyorum.ben gibi bunalimli biriyle.....

sen neden bukadr sıkıntıya girdin kuzum bak negüzel sevdiğine kavuşuyrsn yüzükatmakta nedemk kolaymı kavuştun sevdiğine kendini topla sen ne zorlukları aştın kuzum benm üzülme gerekirse git aynı ilacı yazdır sana faydası olduysa nişanlın seni anlıyordur canım benm sevdiğime acıyorumda nedemk sevdiğin adına mutlu ol senn gibi prensesle evleniyr

insallah hersey iyi olur gülüm.cok sagol bende bilmiyorum neden böyleyim ama beni zorluyor bu durum.sarı kantaron önerdi ibrahim saracoglu dün tv de benim durumumdaki birine ben bi deniycem onu eger gecmezse gidicem doktora gülüm.böyle olunca üzülüyorum ama elimdende bişey gelmiyo bilincli yaptıgım bişi diil gülüm.Allah razı olsun canım sen hep destek oldun bana

Canımm, her şey tam da istediğin gibi ilerlerken neden böyle kötü hissediyosun acaba, bence bilinç altında geçmişte yaşadıklarından kaynaklanan ya yine mutlu olamazsam, ya yine hayal kırıklığı yaşarsam korkuları olabiliir, ne güzel düğününe az bi zaman kaldı, evlenip biraz zaman geçtiğinde, huzurlu bi yuvan, seni çok seven eşin olduğunda bu kötü ruh halinden kurtulucaksın inşallah canım, sonra çoluk çocuk derken bunları dert edecek vaktin de kalmıycak Güzel bi telaşe içinde bulucaksın kendini o zaman:13:

evet aybirgenim aslında o etki etyo herseyi batırdım bu güne kadar hayatımdaki herseyi hiçbişeyi beceremedim,bunuda batırmaktan korkuyorum,canım bişey almak istemiyo,heyecanlanamıyorum.esyalarıma sevinemiyorum.ruh gibiyim sanki.sanki evlenen ben degilim baskası.bide cocuk olayınıda kafama cok takar oldum ya olmazsa.insallah evlenince hersey düzelir gülüm.takdir Allahın.insallah sizlerde hayırlı yuvanıza en yakın zamanda kavusursunuz insallah gönlü temiz arkadasım hepimiz mutlu oluruz

canım bendede aynı durumlar var.hangi ilacı kullandın özelden msj atarmısın yasaksa sitede yazmak :26:

Son düzenleme:
2 yıl psikolojik tedavi gördüm, çeşit çeşit ilaçlar kullandım. kendimi kaybettiğim zamanlar hem kendime hem çevremdekilere zarar verdim, intihar etmeye kalktım v.s Artık her şey o kadar çığırından çıkmaya başlamıştı ki şizofreni olma olasılığım bile vardı. hastahaneye yatmamı öneren doktorum bile oldu. Daha sonra psikiyatristimi bıraktım, bir psikolog bulup ona gitmeye başladım. sohbetler, hipnozlar derken düşünmeye başladım. Aslında her şey kendinde bitiyor. önemli olan kafada halletmek her şeyi. ilaçlarımı bıraktım, sonunda kendimi kontrol etmeyi öğrendim. şükürler olsun 5 yıldır ilaç kullanmıyorum. o günlerimden bazı sıkıntılarım kaldı ani çıkışlarım, arada bir gelip giden sıkıntılar v.s ama hepsi kısa süreli.o ilaçların illaki faydası vardır ama bi o kadarda zararları var. ve emin olun ilaçlarımı kullandığım zamanlar bu sıkıntılarım daha güçlüydü. bana göre ilaçları bırakmak kafada bitirmenin ilk adımı çünkü gördüm ki onlar bizi uyuşturarak sıkıntılarımıza geçici çözüm olup bizi bağımlı hale getiriyorlar.

Allahın izniyle her şey güzel olucak canım, mutlu huzurlu bir evliliğin, seni çok seven ve çok sevdiğin bi eşin ve bıcır bıcır evlatlarınız olucak inşallah, dualarımızdasın sen hep bizim, anın tadını çıkar, neşeyle kur evini, mutlulukla yap hazırlıklarını, ilerisini düşünüp endişelenme sakın

cok gecmiş olsun kurtulmanıza cok sevindim haklısınız hersey bizde bitiyor .sarı kantaron otuda antidepresanmıs bende onu deneyecegim

insallah aybirgenim Allah razı olsun sende benim dualarımdasın.dedigini yapacagım sagol gülüm

sarı kantaron cayı içmeye basladım ibrahim saracoglu tvde demişti.bakalım nasıl olacak gelişmeleri yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…