- 21 Temmuz 2009
- 1.804
- 802
- 648
merhaba kızlar bundan 1ay once psikiyatriste gittim ve depresyon teşhisi koyuldu bana tam 3ay once basladi aslinda depresyon gibi de degildi sadece zihnimi bi konuya taktim ve hergun hatta her dk ayni seyi dusundum ve belli bi zaman sonrd dusuncemi kontrol edememeye basladim hergun aglamalar ve basagrilari giderek dahada kotulestim bazen depresyon dgl acaba kendi kendime mi yapiyorum dye sormaya basladm ama boyle bi insanda dgldim bu arada lise ve orta okul yillarimdada depresyon gecirdim hatta okadr ileriydiki depersonalizasyonda eslik etti buna suan 1aydir ilac kullaniyorum ism vermk dogrumu bilmiyorum ama zedprex ilacim gunde 1taneyle basladim ilk hafta oluyorum sandim gunduz uyku gece uykusuzluk ates basmalari terleme titremeler anksiyeteler huzursuzluk kabuslar istah kesikligi bi ara anksiyete yuzundn hastanelik oldum orda doktor ilacn yan etkilerinin oldugunu yarim yarim kullanip sonra gund 1taneye donmemi istedi oyle yapti simdi iyim butun yan etkiler hemen hemen gecti Allaha sukur :) ama gun icind yorgun hissetmem bide sabah kalktgimda sanki ustumde okuz varmis gbi bi agirlik oluyor ve odaklanma sikintisi var merak ettigim bu ilacin etkisi mi yoksa benim depresyonumun etkisi mi baya bi uzun oldu ama kusura bkmayin simdiden tesekkurler