Depresyon Tedavisine Baslayanlar

leylathesuper

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2016
7
4
41
Arkadaslar hepinize iyi geceler.Yaklasik 15 yildir suregelen psikolojik sikintilarim var.Bu surecte bi kac defa psikiyatriste gittim ve ilac kullandim.Ancak hem benim tam anlamiyla tedaviye devam etmemem hem de doktorlarimindan gercek anlamda iyilesecegime dair bi isik alamamamdan dolayi tedavimi hic tamamlayamadim.En son 2014 aralik ayinda cok umutlanarak bi psikiyatriste gittim ancak yine hayalkirikligi yasadim.Ilaclara devam ederken kendi kendime birakma karari aldim.Birakirken de hem fiziksel hem de ruhsal ciddi sikintilar yasadim.Su siralar depresyonum ve takintilarim inanilmaz tirmanma asamasinda yogun olum dusuncelerim var.Tekrar baska bi psikiyatriste gidicem.Aranizda benim durumumda olup iyilesenler var mi.Varsa neler yaptiniz.Yardimlariniza cok ihtiyacim var.

Durumunuz nedir.. benimde paikolojik sikintilarim var. Depresyon ve anksiyete teshisi kondu. Atlatamadim 2 yil oldu.. sizin hastalk neydi . Ne tur sıkıntilar yaşadiniz. Kac yildir gecmedi bu rahatsizliginiz. Birde bu hastalihinizi arttiracak herhangi bir sikintiniz varmi

X