- Konu Sahibi No_PRoMiSeS_BaBy
-
çok tşk ederim zaman ayırıp ßeni ßiLqiLendirdiqiniz için ama yaşadıqım yerde psikoLoq yok Didimde yaşıyorum aydına qitmem qerekio..o da çok waktimi aLır haßersiz de qidemem =( ßende kndi kndime atarax adLı iLaç aLdım iLk ßaşLarda 1 tanesi sakinLeşmeme yetiodu uykumu qetiriodu we ßu qit qide 2 ye 3 e 4 e çıkmaya ßaşLadı.ßaş aqrısı için doktora qittim depresyon nedeniyLe oLuo dedi we insidon isimLi anti depresan hapı yazdı en yakın zamanda psikoLoqa qitmemi söyLedi.şmdi o da yetmio qünde 2 ye çıkardım we yine sakinLeşemiorum önceden uykumu qetiren hap şmdi hiçßişey yapmıo =(( aiLemide ikna edemiorum sanırım ßenim durumumu ßen intihar edince anLıcakLar =((((
çok tşk ederim zaman ayırıp ßeni ßiLqiLendirdiqiniz için ama yaşadıqım yerde psikoLoq yok Didimde yaşıyorum aydına qitmem qerekio..o da çok waktimi aLır haßersiz de qidemem =( ßende kndi kndime atarax adLı iLaç aLdım iLk ßaşLarda 1 tanesi sakinLeşmeme yetiodu uykumu qetiriodu we ßu qit qide 2 ye 3 e 4 e çıkmaya ßaşLadı.ßaş aqrısı için doktora qittim depresyon nedeniyLe oLuo dedi we insidon isimLi anti depresan hapı yazdı en yakın zamanda psikoLoqa qitmemi söyLedi.şmdi o da yetmio qünde 2 ye çıkardım we yine sakinLeşemiorum önceden uykumu qetiren hap şmdi hiçßişey yapmıo =(( aiLemide ikna edemiorum sanırım ßenim durumumu ßen intihar edince anLıcakLar =((((
yaa ne saçma saçma iş yapıyorsun?
tıp fakültesi diplomanı nerden aldın?
kendi kendine aldığın ilacı bırak zaten atarax antidepresan değildir antihistaminiktir..
bir an önce psikoloğa değil psikiyatriste git
evet canim ayni seyleri bende yasadi zamaninda o yüzden seni cok iyi anliyorum...
ben kendi kendimin doktoru olabildim allahima sükür ama bu benim senelerimi aldi yalan degil. ve cok cok zor oldu.
sen bunlari yasama lütfen bi psikyastriste yada psikologa felan git, onlar sana cook cok yardimci olucaktir, cok iyi oluyo gitmek gercekten sana bunu tavsiye ediyorum.
annenle babani bu konuda ikna et, seni götürsünler.
ve ayrica lütfen o ilaclari kafana göre icme, kafana görede birakma. doktorun nasil dediyse onlari öyle kullan olurmu, psikyatriste gidince de $u $u ilaclari kullaniyorum diye söyle..
aßLacım ataraxı kafama qöre kuLLandım ama insidonu doktor wermişti we haLa kuLLanıorum ama yetmio yetmio sakinLeşemiorum artık ßirde yaşadıqım yerde yani didimde psikoLoq yok aydına qitmem Lazm o da aiLemden izinsiz qidemem onun içn durumum çok zor aLLahıma herqün dua ediorum ama sanki cezaLandırıLmışım qßi hiçßişi düzeLmio =(
haftaya ankaraya qdicem aßLacım orda psikoLojik destek aLmayı düşünüyorum ßende çok yatıyorum saßah 7 ye kdr uyanıqım akşam 5 e kdr uyuorum meseLa uyuduqumda uyanmak istemiorum uyandıqımdada ßidaha uyumak istemiorum =((
cezayla filan bi alakasi yok canim seni cok iyi anliyorum, birden bire oluyor bu insan nasil oldugunu bile anlamiyor, bi bakmisin depresyondasin, farkinda bile degilsin halbuki. bende öyleydim
24 saat sadece uyumak isterdim, insan durduk yere agliyasi geliyor, kimseyle görüsmek disari cikmak istemiyor, ne istedigini bile bilemiyor, kimse beni sevmiyor diye düsünüyor insan. uyuyordum sabah kalkip okula gidiyordum, okuldan gelince yine uyuyordum. ama uykumda bile kabusla görüyordum, hayat hep karanlik sanki, disarda günes varsa bile ben görmüyorum hep karanlik gibi heryer. inan bunlari bende yasadim cok iyi biliyorum. ama bunlardan kurtulmak öyle kolay degil. ne yap ne et bi psikologa git canim :teselli:
haftaya ankaraya qdicem aßLacım orda psikoLojik destek aLmayı düşünüyorum ßende çok yatıyorum saßah 7 ye kdr uyanıqım akşam 5 e kdr uyuorum meseLa uyuduqumda uyanmak istemiorum uyandıqımdada ßidaha uyumak istemiorum =((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?