- Konu Sahibi No_PRoMiSeS_BaBy
mrb ßana yardım edin Lütfen 1 senedir kndimi çok kötü hissediorum 1 ay içinde 55 kiLodan 40 kiLoya düştüm we ne yesem kiLo aLmıorum qerçi ßirşey yemiyorum yiyesim qeLmiyor kendimi hep mutsuz çaresiz hissediyorum hiçßirşey düzeLmiyecekmiş qißime qeLiyor önceden karar wereßiLiyordum şmdi ise çok düşünmem qerekiyor hep daLıp qidiyorum önceden aqLayaßiLiyordum şmdi ise ne kadar aqLamak istesemde qözLerimden yaş akmıyor herşeye çok çaßuk sinirLeniyorum ßaqırıyorum çaqırıyorum önceden sakin oLan ßen şmdi ise 1 canawara dönüştüm kendimi ßeqenmemeye ßaşLadım çewremdekiLer ne kadar qüzeL oLduqumu söLeseLer de ßen öyLe düşünmüyorum herşeyden yoruLuyorum 1 ßardak kaLdırsam ßiLe hemen yoruLuyorum artık öyLe 1 haL aLdım ki KENDİMDEN NEFRET EDİYORUM zaman ßuLsam kendimi öLdürürüm..hiç kmseyLe konuşmak istemiyorum hep ewdeyim arkadaşLarım dışarı çıkmam için ısrar ediyor ama hiçßirşey yapmak istemiyorum uyku düzenimde çok ßozuLdu qeceLeri uyanık kaLıyorum saßahLarı uyuyorum işe ßaşLasam ßiLe uykum düzeLmio 2-3 saatLik uykuyLa qidiorum işe aiLeme ßeni psikoLoqa qötürmesi için konuştum ama ßenim kendi kendimin doktoru oLaßiLceqimi söyLüyorLar ama ßen kndi kndimin doktoru oLsam ßu haLe qeLirmiydim ? ßu arada yaşım 18 okumuyorum acaßa yaşımın werdiqi şeyLerden doLayımı ßunLarı yaşıyorum Lütfen yardım edin =(gitme: