Depresyon ilaçları

sevdemm

ALLAHIMDAN HAYIRLISI
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
2.333
31
158
İstanbul
Arkadaşlar ben 1 seneyi aşkındır depresyon ilacı kullanıyordum. İlacı bırakalı yaklaşık 1 ay oluyor. İlaç içtiğim süre içerisinde baya kilo aldım iştahım çok açıldı resmen şişdim. Kıyafetlerimin içine giremez oldum. Hayatımda hiç bu kadar kilo almamıştım. Şimdi ilacı bıraktığım için diyete başladım biraz gitti ama hala şişkinliğim duruyor. Duyduğuma göre ilaçla alınan kilolar hemen gitmiyormuş bi kaç ay içinde gidiyormuş doğrumu arkadaşlar aynı sorunları yaşayan arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim.

Son düzenleme:
:)Canım ben 1 yıl kullanmıştım ama hiç kilo almadım..
Ama eltimin kızı kullanıyor 3yıldırr o çok kilo aldı.psikıyatrıs dr ona yeneme dikkat ediceksinn dedii.aşırıyua kaçmak yok demişti..

bende iki yıldır antidepresan kullanan ve kilo alan biriyim maalesef. benim doktor kullandığım ilacın kilo yapmadığını söylüyor ama aşırı derecede şişkinlik yapıyor. inan nerdeyse aç geziyorum ama gr bile veremiyorum. :çok üzgünüm:

evet canım çok iyi anlıyorum aslında kilo değil aynen resmen şişiriyor.Evet doktor banada kilo yapmaz demişti ama resmen şişdim ben. Bende bıraktım ilacı ama sanki pek iyi hissetmiyorum kendimi umarım tekrar başlamak zorunda kalmam. Nereye kadar içeceğiz bu ilaçları zaten kiloda yapınca daha beter piskolojisi bozuluyor insanın.

canım,bende kullandım 1 yıl. şubat ayında bıraktım. kullandığım süre içinde 60 kilodan 52 kiloya kadar düştüm. yani bu ilaçların kilo durumu vücuda göre değişio. kimi çok yiyo kimi böyle kuruo. bırakalı 3 ay oldu 58 kg şimdi. senin anlıycan biraz zaman ve sabırla o kilolardan sanırım kurtulabilirsin.sen önemli olan psikolojini bozmamaya gayret et. şimdide fazla kilolarını düşünerek depresyona girersin alimallah. o illet bi hastalık. Allah kimseye göstermesin...geçmiş olsun.

bende 9 aydır kullandım 10-12 kilo aldım hayatımda bukadar kiloyu ilk kızıma hamile iken aldım.acayip şişkinlik oldu vücudumda.yarın sabah doktora gidip bırakıcamı ve daha düşüğünü yazmasını söylicem.sonra tamamen bırakacam.1-2 defa almadım hapı başım anormal döndü.yani öleee işte ama çok kilo aldım.rejimdeyim 15 gündür 3 kilo fala n gitti.bide 55 tl verip diyete yardımcı hap aldım.külliyen zarar walla.

bende depresyon ılacı kullandım 1 yıl yan etkısı kılo aldırdıgı ıcın evet kullandıgın sure ıcınde yemege saldırıyosun resmen ama bıraktıgın anda ıstahta beraberınde gıdıyor ve gerı donusum oluyor,

canimcim hangi antidepresani kullandinda kilo aldin bende antidepresan iciorumda

prenses ben ... kullandım bir seneye yakın olacak neredeyse..ama 1 aydır bıraktım.kilolar haptan hatıra kaldııı

Son düzenleyen: Moderatör:

canim doktor banada diyetine dikkat et dedi istah acabilir dedi ilac kilo aldirmazmis istah acip yermisiz o sekilde alirmisiz kiloyu

ben ilaç kullanırken çok tatlı yediğim için yaklaşık 7-8 kilo aldım ...ve 2 senedir o kiloları vermeye çalışıyorum.. ancak 3 kilo verebildim.. ilaçla alınan kilo gerçekten zor veriliyor.. ama bu da bünyeye göre değişiyor zannedersem...benimki şişkinlik değildi... çok tatlı yemekten ve iştahlı olmaktan dolayı kilo aldım.. bunun yanı sıra ilacı bırakınca eski kilosuna kavuşan ya da ilaca devam ederken bi süre kilo alıp sonra vermeye başlayanlar da var... tabi ilaçtan dolayı kilo kaybı yaşayanlar da var.. bu tamamen bünyeyle alakalı bir durum bence...

slm bende antidepresan kullandım panik atağım vardı ve 8 ay içinde 13 kilo aldım böle bişi olamz.çok kötü bişi hemen bıraktım ilaçları ve diyete başladım ama bununda bence etkisi yok bence cnm maddi durumun iyise bi dietisyen yada akapuntur a git daha ii sonuç alırsın bence.Allah kolaylık versin..

bende ilaç kullandım 1 yıl..sonrasında diyet yaptım ama 1 kilo bile veremedim.uzun zaman bu böyle devam etti.ben en sonunda bende bi sağlık sorunu var diyip doktora gittim..gizli kan şekeri çıktı..ialaçlardan da kaynaklanıyo tabii.daha doğrusu tetikliyo depresyon böyle şeyleri..sonra diyetisyene gittim..2 hafta diyet yaptım ve 5 kilo verdim...o yüzden acele etme cnm kilo vermek için..resmen metobolizmanlada oynuyo o ilaçlar..
bana bi faydasıda olmamıştı..sanki götürdümü beynime yerleşmiş olumsuzlukları..hiç bişey olmadı işte.umarım sende işe yaramıştır.

canim bu kilo artisi istahin acilarakmi oldu>

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…