- Konu Sahibi yaramazTilki
yaa kızlar 12 yıldır nöroloeptik kullanıyorum. hamile kalmak için bıraktım. simdi deli gibiyim. ilaç prolaktini yüksettigi için hamile kalamıyordum. dr ye danışmadan bıraktım. sürekli terleme, sıkıntı, konsantre olamama, intahar düşünceleri, bıkkınlık, hayatın önemsizleşmesi gibi bir duygu durumu içindeyim. tavsiye edebileceğiniz bir psikolog var mı?
duygu durumumu dışarıya aileme ve kocama çaktırmamak için elimden geleni yapıyorum. ve sanırım başarılıyım. ancak içimde fırtınalar kopuyor. iş yerimle ilgilenemiyorum. sürekli fatma gülün sucu ne deki adam gibi yürüme halindeyim. yemek yiyemiyorum. almıyor içim.
develer gibi su içiyorum.
derdin ne gibi sorular mantıksız geliyor. duygularımı anlatamıyorum. hatta anlamayacakları için anlatmıyorum. günlük tutmayı denedim. yazdıklarım kendimi korkuttu.
önereceğiniz istanbul da anadolu yakasında bir psikolog var mı?
duygu durumumu dışarıya aileme ve kocama çaktırmamak için elimden geleni yapıyorum. ve sanırım başarılıyım. ancak içimde fırtınalar kopuyor. iş yerimle ilgilenemiyorum. sürekli fatma gülün sucu ne deki adam gibi yürüme halindeyim. yemek yiyemiyorum. almıyor içim.
develer gibi su içiyorum.
derdin ne gibi sorular mantıksız geliyor. duygularımı anlatamıyorum. hatta anlamayacakları için anlatmıyorum. günlük tutmayı denedim. yazdıklarım kendimi korkuttu.
önereceğiniz istanbul da anadolu yakasında bir psikolog var mı?